reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzien dobry niedzielnie
piekne slonce ale ranki naprawde zimne coz jesien mamy:-D madziarena wytapetowane juz? pokaz
marzenka ja tez co jakis czas robie porzadki w szafie i efekt taki ze polowe rzeczy zawsze wyrzucam bo okazuje sie ze wisza i nie noszone po kilka lat:baffled: ja na jesien mam w czym chodzic ale juz sie boje zimy nie lubie sie grubo ubierac:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja
u nas slonecznie ale chlodno i wieje :tak:
bylismy zawiezc mloda na lotnisko na urodziny o 15 odbior :tak:
potem ida do starych sasiadow sie pobawic i niedziela zleci :tak:

ja tez zimy nie cierpie i tego ubierania , nawet nie mam kozakow i kurtki bo oddalam tesciowej zeby miec pretekst kupic nowa :-D..
ciacho ten torcik fajny ci wyszedl :-)

Madziarena jak tam skonczony remoncik ? pokaz foto :tak:

Kroma moja sprinterka haha..medal przyniosla i dyplom , biegalo prawie 100 dzieci od 4 do 12 lat :happy2:
a twoje to male plywaki hehe , fajnie ze wody sie nie boja :happy2:

Uciekam milej niedzieli :-)

owca ja to mam kurtki na zime takie sportowe ale one maja juz po 3-4 lata a plaszczyk mam taki chabrowy ale jakos zle sie w nim czuje czyli brubo , kupilam sobie taki rudy za kolano ze stójką ale to na chłody

hejo
u mnie sloneczko swieci od rana a u was?
ciacho ja bym musiala sobie kupic jakis plaszczyk najlepiej do kolan na zime....i najlepiej zielony :-)moze znajde:-)bo wszystkie mam krotkie za dupe i na spacerach bedzie wialo mi po kolana...
owca wysle ci dzis;-)
jej ja mam dzis tego dentyste az sie boje...

dzien dobry
marzenka u nas tez słonecznie ale strasznie zimno:baffled: gesi noca leca na potęgę
a zielony to twoj ulubiony kolor?
ja jutro z mloda do dentysty zrobila jej sie niewielka plamka na zebie i trzeba szybko to zrobic, nie lubie czekac

Hej...
u mnie tez slonecznie ale chlodno..no nic sie nie poradzi juz tak bedzie i gorzej hehe :-p
Ja mam dzis dentyste z mlodym a jutro z mloda hehe :-p ciagle gdzies kursuje wrr...

Ziemniaki sie gotuja , zmywarka chodzi jeszcze pralke zaraz zalacze i ide po dzieciaki :tak:

Marzenka spoko ;-);-) wysle ci w sobote paczke tylko kochana napisz mi twoj adres dzis lub jutro :tak:
bo w czwartek raniutko jedziemy i nie wiem czy tam bede na neta zagladac :tak:

Megi , Mycha co u was ? nie zagladacie tu juz prawie wcale :baffled::confused:

owca u nas tez slonce ale chlodem wieje:baffled: z mloda nie ide do dentysty opryszczka jej wylazla bo ja pies polizal:dry:
reszta lasek to juz tutaj w ogole nie zaglada, jednak fb zniszczylo watek

no ja zagladam, tu przynajmniej wszystko jest przejrzyste niz na fb:tak:
bylam u dentysty..jej jak sie upocilam..jak ja nie lubie tam chodzic mialam isc prywatnie ale przychodze a babke se wyszla to mnie inna przyjela bez kolejki bo karmie..musiala mi usunac kawalek tego zeba..cos tam wlozyla i za tydzien mam przyjsc to mi go dokonczy...
no ten wiatr niepotrzebny byloby o wiele przyjemniej
ciacho dobrze ze tak pilnujesz zabkow swoich corek a boja sie chodzic?
owca wyslane;-)ja dzis mlodej musialam czapke nowa kupic bo mi wyrosla:tak:warzy juz 5kg:szok:

reklama
marzenka wsumie to nasza trojka regularnie pisze reszta zniknęła:baffled:
pilnuje im zebow ale tym razem dalam ciala bo zapomnialam polakowac jej tej jednej jedynej szostki a nie boja sie chodzic obie chodza od najmlodyszch lat
wiatra jest niezbyt przyjemny takich bardzo chlodny a mnie od wczoraj w gardle drapie i jakias katar mam:dry:

Do góry