reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Bylim i wrocilim :-):-)

i sama nie wiem czego sie dowiedzialam :angry: taka dupa ze mnie..
babka obejrzala ja , i zaczela mi nawijac chyba z 10 minut ze sa 2 opcje jedna ze wyrwac 2 zeby i wtedy te co u gory wyrosly zejda na dol lub zakladac po domu i do spania takie cos na gumce nie wiem jak to okreslic na glowe i na buzie zachodzi..i to powinno pomoc im zejsc na dol choc tam nie ma miejsca...mam sie namyslec i jak cos to zrobic termin do nich..wtedy zrobia zdjecie itd..mowila ze aparat to kasa chorych pokrywa jakies 80% a koszt to bylby 1700 lub 2400 euro :szok::szok: bo byc moze musialaby nosic na pozostale zeby :tak: za wiele sie nie dowiedzialam bo jej nie zrozumialam dokladnie wrr...musze poprosic kolege jak wroci z urlopu to niech tam zadzwoni i dowie sie dokladnie co i jak :tak:

Zjedlismy obiad i ide na dworek :happy2:

owca a to jest zakladane na brode? jak tak to mloda to nosila zeby jej dolna szczeka nie rosla zbytnio do przodu i miala to do spania tylko wiec nie komumam w czym ma to pomoc zeby zeby zeszly?
powiem ci tak, z moje punktu widzenia, chce wyrwac zeby bo ma zbyt mala szczeki ale ta uprzaz nie pomoze w tym ze szczeka sie rozrosnie
a co w przypadku jak za 10-20 lat straci sie jeszcze jakiegos zeba to wtedy nie ma sie jeszcze wiecej, aparaty u nas tez do tanich nie naleza trzeba liczyc za tylko jeden kosztuje kolo 2 tys, i wiadomo ze zaklada sie zamki nie tylko na jednego zeba tylko na wiecej
bedziecie teraz w PL to idzcie gdzies na konsultacje,

ciacho no to tak jakby na takiej gumce sie zaklada od czubka glowy do brody :tak:
moze to to samo co twoja miala...
nie wiem moze jak bede w Pl teraz to pojde prywatnie na konsultacje ale nie wiem czy akurat w Slubicach jakis przyjmuje :baffled:
jak bedzie mozna to chyba zdecyduje sie na wyrwanie tych 2 zebow zeby tamte zeszly na dol...sama nie wiem.

Ale mi slonce daje w okno :-)

owca to pewnie o tym samym mowimy, zrobisz jak uwazasz ale wiesz wyrywanie zebow to juz ostatecznosc moje zdanie;-)
my po tancach a na dworze zimno uuuu, musze chyna cos cieplejszego z szafy wyciagnac

ciacho ja juz wyciagnelam a dzis pierwszy raz po porodzie ubralam dzinsy:-)
pierwsza samotna kapiel za mna obylo sie bez placzu:-Dmlody pomagal jest ok:-)
ja tez uwazam ze wyrwanie to juz ostatecznosc a mloda to by bolalo jakby miala to zakladane?

marzenka to wrocilas widze do wagi sprzed, super:-)
ja kapalam sie tylko jak mloda spala i to byla szybkie kapiel, a zimno jest, co prawda chodze w skorze ale nic grubszego nie zaloze pod nia bo jest dopasowana

Marzenka nie wiem czy by to bolalo....
8 kg to nie duzo , karmisz piersia to szybko ci zleca kg ;-)

ciacho upatrzylam jednego ortodonte i pisalam do kobity bierze za wizyte 150 zl ...lacznie ze zdjeciami RTG itd..
wiec zobacze jak nas w piatek przyjmie to pojdziemy i zobacze co mi tam powiedza :tak::tak: a u was ile kosztuje wizyta ?

Uciekam na seriale !!:happy2:

reklama
to nie jest zle,jeszcze troche i wrocisz do wagi sprzed:tak::-)
owca ta uprzasz nie boli tylko tez nei jest jakies komfortowe
a to wizyty tak kosztuja ja poszlam ze starsza to zapalcilam 100zl ze zdjeciam
a u mojej jak poszlam to nic nie zaplacilam ale od razu na tej wizycie odlew na aparat robilismy
idz idz niech ci sprawdzia bo to juz ociera sie o zdrowie Hani

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry