reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

haha powiadasz diamenty:-D:-D ale na zdjeciach wygladasz jakbys miala duzo wieksze, moze zly rozmiar nosisz:-p
ja tez mam narazie bezrobocie, jak mloda pojdzie do szkoly to oblece chate przynajmniej bedzie czystko przez chwile

reklama
dla dzieciakow poszykowalam , duzo nie biore bo to tylko 4 dni w sumie :tak:
jeszcze dla siebie cos a z tym najgorzej hehe i moze po walizke do piwnicy pojde hmm..albo poczekam az m przyniesie :baffled:
nie lbuie do piwnicy chodzic :no:

Ciacho zly rozmiar :baffled: raczej nie teraz dobrze mi w nim i wygodnie nic nie wypada z misek hehe i nie wylewa sie :tak:

a twoja na ktora do tej szkoly idzie ? :szok: u mnie za troche wracaja a twoja dopiero wychodzi hehe
u nas wszystkie klasy maja na rano nie ma pozniejszych godzin .

to dobrze ze niewypadaja:-):tak: taki rozmiar to ja nosilam 14 lat temu;-):-D
a mloda ma 3 razy na 11:dry: to taka szkola maja za malo sal miejsca wiec niestety robia wymianki jedni na rano inni na pozniej moja tak siedzi od tej 11 do 16:baffled: 3 dni dobrze ze starsza ma na rano ale te zdo 15 czesto gesto siedzi
ja do piwnicy w dzien pojde ale wieczorem to za chiny ludowe, moj M sie ze mnie smieje ze chojrak jestem:-D
musi kupic nowe krzesla obrotowe dla dzieciako bo normalnei rozpadaja sie, znowu wydatek:baffled:

Ale echo :szok: ciacho chyba tylko my we dwie ten watek trzymamy haha :-p no i Marzenka jeszcze ;-)

ja tez musze krzeslo dla mlodego kupic bo nie ma wcale , ale jakos mi nie po drodze..

ja juz spakowana prawie , czekam na mame ma przyjechac na kawe :tak:
sprawdzalam jeszcze psa ksiazeczke i widze ze mial szczepienie 29 pazdziernika tamtego roku wiec chyba odrazu go zaszczepie jeszcze ech..znowu kasy natracimy w tej pl :tak: ale wole tam zrobic niz tu 50 euro bulic za szczepionke :tak:

Ale slonce mnie oslepia :cool2:

owca chyba masz racje, kiedys byl tu ruch ze hej a teraz generalnie 3 z nas tutaj pisza:baffled:, laski na fb laski pisza?
my kupilismy im fotele, mam nadzieje ze na kilka lat bedzie spokoj:-)
u nas duzo tansze te szczepienia wiec lepiej tutaj niz u was;-)

No byla i pojechala , wpada do mnie jak po ogien :-D
menzu jeszcze w robocie i nie wie o ktorej wroci , piknie ale nic nowego :confused:
zrobilam sobie herbatke bo slonce zaszlo i znow chlodem w domu zawialo :tak:

ciacho na fb tez cicho sza jest :tak::tak: nie ma co poczytac :no:

to widze ze bezsens bylo zakladac tego fb tam nie pisza a tutaj tez wieje pustka
padl mi kable o kompa:baffled: tzn.chyba gdzie w gniezdzie sie luz zrobil juz nawet nie bede naprawiac
ja od tygodnia ide po cytryne i dojsc nie moge:-D

hejka

Ja nie piszę bo nie mam czasu. Z dzieciakami zaczęliśmy chodzić na basen, a popołudniu chodzę na wiejską świetlicę. Zawsze u nas coś. Nawet nie mam jak odpisać w ciągu dnia.

A moje też nie lubią jeść śniadań. Młody je i to w sumie sporo, ale nie lubi kanapek jeść rano, tylko same produkty mleczne typu płatki, kasza, mleko wypije jeszcze. A Olka różnie, ale mało je na śniadanie, zazwyczaj też płatki, albo gofry lubi z rana. One nadrabiają po 10, wtedy się robią głodne i chcą jeść. I kolacje lubią jeść. Ale w sumie za kanapkami nie przepadają. Ja zrobię tosty, zapiekanki to jedzą aż im się uszy trzęsą.

hej
ciacho udalo mi sie kupic stanik do karmienia wczoraj wiec mam problem z glowy...i oby dlugo sluzyl;-)
ja dzis do gina ide no niestety ale bedzie juz badal..mam nadzieje ze wszystko wporzadku bedzie..
kroma ja tez mam malo czasu..przewaznie z rana mam czas ale tez nawet na godz nie usiade....bo ciagle cos do zrobienia jest...ale ty jak masz trojeczke to juz napewno czasu dla siebie wogule;-)
widze ze przymrozilo u mnie 0stopni:dry:

reklama
hejoł i ja :)
Zaraz mykam do lekarza, może coś już rusza :)) obyyy :pP hehe choć nie nastawiam się :) Młoda w przedszkolu. Wczoraj wszystkie maluszki się biły ehs a zaczęła Amelka :/ co za łobuz nooo
Kroma fajno,że macie blisko basen ... też bym z miłą chęcią pochodziła. Moja mała śniadania też je rzadko i malutko, odkąd chodzi do p-la to jakoś tak się nauczyła, kolacji prawie wcale - ale w dzien to zajada duzo :)
Marzena mnie juz badał tydzien po porodzie - delikatnie ale badał :) później miałam wizyte za pół roku :)

Do góry