reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam
marzenka dasz rade to taki dowcipny lekarza ze jak mus to mus;-) madziarena a ty sie jeszcze kulasz a gdzie fotki po tapetowaniu?
kroma to widze ze nie nudzisz sie a na basen na slowianke chodzicie?
owca pewnie juz w drodze

reklama
Cześć babeczki. U nas w sumie wszystko dobrze. Zdrowi tylko Zuzia coś nosem pociągała daję syropki żeby nic się nie rozwinęło. Mały też ok, nie choruje odpukać. 9 października mamy wizyte kontrolną u alergologa, co powie zobaczymy. No a tak wszystko po staremu, nic się zbytnio nie dzieje o czym miałabym się chwalić:-) Podczytuję was chwilami ale zbytnio nie mam o czym pisać. Jesień zimno brrr coraz ciężej się wstaje po 6stej rano zimnica że iść się nie chce a co tu zimą zrobimy:shocked2:

Hej ja juz z pl nadaje :tak:
wyjechalimy po 7 i bylismy o 10:30 na miejscu takze luzik droga szybka :tak:

Marzenka paczka juz wyslana :tak: babka mowila ze jutro powinna byc :tak:

Kroma to z malutkim tez sie kapiecie? czy tylko dwojka starszych ?

Megi pisz nawet bzdurki hehe jak my z ciachem ;-);-)

Uciekam kawe wypic ...potem z psem do fryca :tak:

bry wieczór
Ale już chodno za oknem bbrrrr.... tak dziś wiało, że mi 3 pralki prania zdążyło wywiać. Powysychało wsio na balkonie szok normalnie ;) Super mam 3 dni odpoczynku od prania w końcu hahaha ;-)
POZDRAWIAM

ezoja slonce i wiatr zrobil swoje z praniem:tak:
ja dzisiaj normalnie czapke zalozylam, niedawno wrocilam z dworu to bez czegosc na glowie uszy jak sople:confused:

hej

Na basen M chodzi. Ja jeszcze się nie nadaję i mały za mały jest. Póki karmię to nie mam jak się kąpać. A dzieciaki chodzą na Słowiankę. Póki co mają za darmo, tylko M płaci.

A faktycznie dzisiaj ziąb był. U nas na wsi wiało, że aż mi czacha zmarzła.

Megi- moi mieli katar i lekko pokaszliwali i w końcu dałam im syrop z cebuli i jak ręką odjął.

hej
ja wczoraj bylam u gina na szczescie jest wszystko wporzadku..
do dentysty tez poszlam z tym zebem zrobila mi jeszcze raz ale dzis juz mi wypadlo no i niestety w poniedzialek jestem umowiona prywatnie i bedzie wyrywac ta druga czesc bo nic nie da rady zrobic.ciacho orientujesz sie ile kosztuje sztuczny?
my od dzis sami przez tydzien....
madziarena jak tam nocka?:-D
owca w takim razie czekam;-)
kroma ja tez dzis zrobie syrop z cebuli dla daw bo daje mu syropy a on dalej tak samo kaszle i sie smarka no i mnie cos zaczyna brac...

dzien dobry
marzenka to dobrze ze tam na dole juz wszystko ok:-) a co do zeba jakbys miala zeba w dziasle a na gorze nic to mozna by korone zalozyc z przeleczeniem kanałowym to do 1500zl
implant to koszt nieziemski, usiadziesz z wrazenia bo to koszt od 4,5 tys zl:baffled:
czyli jednak domowe sposoby i syropy najlepsze na kaszel:-)
masakrycznie zimno na dworze 1 stop. a za tydzien ma byc kolo 20 w dzien,no ciekawe...

hej hej
nocka spokojna parę razy skurcz mnie złapał i tyle ... tylko kłócie na pęcherz miałam a doktorek twierdzi, że wtedy postępuje rozwarcie jak takie odczucie jest więc może coś w końcu ruszy choć jeszcze mam 2 tygodnie więc looz (nie ukrywam w weekend chciałabym pojechać pleaseee... :p).
Marzenka Marcin duuużo kasy włożył w zęby. Jak tam maleńka ? Ponoć ma być ciepło dlatego chcę się rozpakować szybko co by jeszcze wózkiem pośmigać :p
Wstawiłam foty na tajny :)))

reklama
Do góry