reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejo
ciacho szczerze to myslalam ze bede gorzej wygladac po porodzie:tak:
nocka ok za nami...dzis jedziemy do poloznej z martynka pozniej jakies zakupy bo mezus jutro wyjezdza to trzeba zapas zrobic bo nie usmiecha mi sie tachac pozniej;-)
musze jakis stanik poszukac dla karmiacej bo ten jak szmata mi sie zrobil...ale u nas kurde nic nie ma a bym chciala jakis porzadny

reklama
dzien dobry
marzenka jak sie 30 kg nie przytyje to i tragicznie czlowiek nie wyglada:-) a ty jeszcze nawet miesiac po porodzie nie jestes wiec za 2 miechy bedziesz laska:tak: a co do bielizny ja wiem ze najlepiej mierzyc ale na necie i allegro tego pelno
ja mam jedna firme w ktorej co jakis czas robie zakupy wlasnie dzisiaj ma paczka przyjsc,
ja tez musze zrobic zakupy, ciagle cos kupuje a i tak wiecznei pusto:dry:

dzien doberek z goraca kawa :-)
wieczorem juz spalam i dostalam sms ze dzis mam nie przychodzic do robotki bo dziecko ma babka chore i siedza w domu
takze mam wolny dzionek super :-) pranko juz zrobilam wisi na balkonie...
na obiad pizza wiec nic nie robie haha :-p musialabym sie powoli za pakowanie zabrac ale nie chce mi sie bo nie lubie..
Fajnie ze jedziemy jutro fryzjera zalicze juz nie moge sie doczekac bo odrosty mam na pol glowy :tak: ostatni raz robilam pod koniec kwietnia pasemka :tak: w piatek ja a w czwartek pies haha :-p

Ja tez ciagle cos kupuje i ciagle pusto wrr...juz mnie to wkurza bo juz nie wiem co mam do tego jedzenia kupywac bo ciagle jedno i to samo :angry: wczoraj kupilam mango pierwszy raz hehe i stweirdzilam ze nawet dobre tylko troche drogie i male jedno na 4 osoby :tak:

wyslalam ci pw
mnie tez trafia bo wiecznie czegos brakuje normalnie szalu idzie dostac a moje tez takie ze tego nie zjedza tego tez nie, starasz to juz w ogole,

ciacho u mnie z jedzeniem jest to samo , te dzieciaki maja za duzo w dupie ze tak powiem :angry:
ja juz przez to nie wiem co gotowac...takie wybredne...mlody moj to nieraz nawet nie sprobuje i juz mowi ze nie dobre..
tak jak te mango popatrzal i stwierdzil ze to fuj i nawet nie dotknal...( swoja droga wiecej bylo dla nas :-D )
Ale jak tak patrze to te moje dzieciaki coraz wiecej jedza , i ciagle buszuja po lodowce lub szafkach :szok:

Ja kupilam ostatnio tutaj cyckonosz i jestem zadowolona choc raz , musze jeszcze jeden kupic a te stare powywalac dziadoskie :tak: tylko ciezko mi sie zabrac bo nigdy mi sie w sklepie tak rozbierac nie chce...i tyle mierzyc :confused:

owca a zebys wiedziala ze za duzo w doopie maja, mnie trafia bo chca zebym kupila jakas tam wendline jak kupie to stwierdzaja ze jej jesc nie beda albo zjedza raz i koniec wiec albo ja pies zjada albo wyrzucam bo juz niezjadliwa od lezenia
mloda mi tak nerwa szarpie ze swiety by znia nie wytrzymal, u mnie obiad to jakos pol biedy gorzej ze siadaniami,
raptem chleba nie lubi, pomidorow, szynki no nic nie lubi wiec ja pomysłow nie mam co jej robic:dry:
ja nawet do sklepu nie ide po cyckonosze, raz poszlam to 130zl wydalam i zadna rewelacja a np.w triumpfie nawet nie maja takich duzych miseczek:confused:

ciacho u ciebie to juz chyba taki "wiek" twojej starszej :tak:
u mnie to przewaznie tylko salami albo szynka gotowana i ser zolty do tego pomidor ale tylko mloda bo mlody oczywiscie nie lubi :no:
albo pasztet z pl pomidorowy jeszcze jedza :tak: musze przywiezc :tak:

To niezle 130 zl za stanik to przegiecie , ja za moj dalam 12 euraczy i jest git a tez mam z tym problem...

Kurcze moje rece jak lody wkurza mnie to...ide chyba zaczac cos pakowac poki dzieciakow nie ma bo potem tylko przeszkadzaja...:tak:

owca dla mnie to powiedzmy normalna cena za dobry staniki, z sieciowek nie uznaje bo tam nie maja takich rozmiarow jak potrzebuje a i nie wierze ze wytrzyma rok
a lepsze firmy to nawet po 200-250zl gdzie ja ci dostane staniki 75H albo 75 I w takim zwyklym sklepie? no moze dostane ale ceny wlasnie takie wysokie:dry: a i miseczki niestety tych naszych polskich marek to jak patrze to nawet to" i" male bez przesady...
starsza wsumie zje wszystko to mloda taka wybredna doslownie nic nie lubi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no ciacho to masz naprawde duze diamenty ;-)
ja kupilam teraz 75 D to w porownaniu do ciebie to pryszcz :-D choc dla mnei i tak za duze :tak:

Dobra spadam bo kurcze siedze a czas leci a ja nic nie robie...:cool2:

Do góry