reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca szkoda nerwow na takie gadziny majatku tam nie zarabialas, moze znajdzies cos lepszego:tak:
ezoja ja lazienke to 2 razy w tg musz eleciec a raz tak dokumentnie lacznie z myciem szyb od kabiny, i mojego uroczego szkalnego kranu, no i psior spi w lazience wiec jak dokrzuam to tam tez przejade
każdy sie uczy tak jakie ma ambicje, albo jakie maja jego rodzice;-)
no wlasnie Pr ma racje nie da sie przykleic tych kafli raz jeszcze? bo z tymi remontami to ciagle sa za "sto lat"
ja mialam taki super klej jak przykleilas to po chwili nie oderwalas ale tacie oddalam
ja po zakupach,myjni i mam luz, pozniej na tance i dzien zleci
za tydzien ze starsza do dentysty, chyba jej sie dziurka w zebie robi, wczoraj zauwazylam

reklama
no dzieciary wrocily , zupe jedza a w piekarniku rolada siedzi
wynalazlam przepis z ciasta francuskiego z kurczakiem :tak:

mlody mnie wkurza bo codzien zapomina ubrac czapke wrr i ma w plecaku zamiast na glowie :wściekła/y:
codzien mu przypominam a on zawsze zapomni , a najgorzej ze ostatnia lekcje to ma swietlice i bawia sie na placu zabaw i tak lata z gola glowa a dzis zimno no wkurza mnie to...ile mozna gadac :wściekła/y:
Jeszcze wrocil z takimi brudnymi butami ech...bo piach mokry to sie przykleja wszystko i nowe buty upieprzone cale...
a marudzi ze mu w rece zimno cale czerwone mial i rekawiczki chce :tak:

Ezoja a nie idzie ich jeszcze raz przykleic mozge ci dac reszte kleju bo nam pol worka zostalo chcesz?

Kochanie te kafle jak spadają to się w drobny mak sypią musiałabym kafli dokupić takich...
I nie chodzi o ich brak a raczej o to że przy dotyku kolejne lecą... odpadają. Porażka. Dobrze, że to nie od strony wanny a lustra. Bo bym sama je rozebrała bo strach by było dzieci kąpać. Dam radę ;-) Ludzie w pokoju się w miskach kąpią i dają radę a ja nie dam bez kafli - pewnie że dam! Tylko sprzątać strach ;-)

Ciacho ja też myję często podłogę, wannę, zlew, lustro itp. Chodzi mi o czyszczenie ścian. Tu jest problem :dry:

No my po obiedzie, nie wiem czy iść z dziećmi na spacer czy na szybkie siku tylko z psem, no nie chce mi się w ten ziąb wychodzić dziś. MArudzę, czy faktycznie zimno dziś jest??

Czy wasze psy tez takie sype na jedzenie ?
bo mnie moj wkurza nic czlowiek w spokoju zjesc nie moze , bo stoja , skacze na nogi , szczeka wrr..zeby tylko mu dac kawalek :wściekła/y:
to nic ze w kuchni ma pelna miske..to nie ruszy a przy mnie bedzie stal i sepil no wkurza mnie takie cos...:confused:

ezoja ja to nie wiem czy u was zimno , ale u mnie tak i za godz musze isc z psem i tez mi sie wylazic nie chce...
ale jeszcze tylko 2 razy dzis :tak:

Hej wszystkim.

No Mi też się wydaje że dzisiaj zimno. Też się nie chce wychodzić, ale byliśmy na spacerku a teraz się grzejemy w domku.

Dzieci się bawią, w międzyczasie trochę marudzą i tak jakoś mija. My na obiad mieliśmy pomidorową, wczoraj robiłam zostało to na dziś była ;-)

Tak po staremu. Od soboty, albo niedzieli zaś na tydzień sami zostaniemy ale jakoś damy radę.

my po tancach, mloda dobrze sobie radzi:-) za tydzien sa andrzejki tam wiec sie wyszaleje przez 2 godziny:-)
a na dworze zimno ale jeszcze troche i grudzien:-D, mrozno ma juz byc nocami takze zima sie zbliza

czesc mamuski
ja tez nie lubie zimy ale za to lubie biegac w taka pogode;-)
moja jeszcze spi....a dawid wstal o 5-30 i od razu do wc jakiegos rozwolnienia dostal mam nadzieje ze w przedszkolu go nic nie chwyci..
ja dzis do lidla musze sie przejsc wczoraj chcialam zmywarke puscic a zapomnialam ze tabletek juz nie mam...
madziarena i co udalo ci sie kupic pampki?kumpela moja szukala 3 biedronkach i tylko w jednej bylo...

reklama
Hej...

ja tez nie cierpie zimy , i tego calego zimna i ubierania :no:
zaraz jade do miasta w poszukiwania kurtki , ale pewnie nic nie kupie i na marne tam pojade :baffled:

Do góry