reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

pr to na dniach urodzi:-)
moje pluszakow juz nie maja wywalilam, za to maja dwa kartony puzzli i gier i od ciula roznych innych rzeczy
ale z wszystkiego korzystaja wiec nie wyrzuce

reklama
Zabawki to zmora..wiem coś o tym, czasem jak małego w domu nie ma bo jest u dziadków, robimy selekcję i popsute wyrzucamy. Raz się tego niezły worek nazbierał a on i tak nie zauważył różnicy:no:
Najgorzej jak się coś przy nim chce wyrzucić to nagle mu wszystko potrzebne :laugh2:
Ostatnio mąż mówi, że da jakieś ładniejsze maskotki braciszkowi, a on że nie bo stare mu da :eek: Ale takie są dzieci.
I co w tym wszystkim najgorsze stęka, że nie ma się szym bawić:eek: w sumie to tak jak my kobity - nie mamy się w co ubrać :cool::laugh2:

agnis moje juz wyrosly z takich rzeczy, mloda teraz kolekcjonuje figurki koni, rok temu byl sza na monster high teraz lez i sie kurza te laki chyba jes sprzedam bo doslownie nowki sztuki
starsza juz dawno wyrosla z zabawek:-D a ja sie dzisiaj bawilam w ucznia, przypominalam sobie fizyke i zadania dla starszej robilam bo zapomniala zrobic

Agnis- no właśnie muszę sama zrobić porządek bo wczoraj najpierw mówiła że odda a potem jej wszystko potrzebne choć i tak tymi pluszakami się nie bawi a zawalona cała szafka... Udało mi się wywalić zepsuty komputereki pogubione i porwane przez Jasia domino..

Mój mały to ma teraz hopla na punkcie albumów i kart piłkarskich:laugh2: Poza tym uwielbia piłkę nożną i gra w żakach w naszej lokalnej drużynie
SN159369.jpg
Tu zdjęcie z halowego turnieju piłki nożnej na ul.szarych szeregów w Gorzowie.

Załączniki

• SN159369.jpg
    SN159369.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 44
ja jestem ale zaraz zmykam chyba do loza
ja jak wyszlam o 12 z domu tak wrocilam dopiero przed 17...jeszcze bylismy u kolezanki na herbatce....juz zimno jak wracalam...a dawid o dziwo chcial jeszcze sie przejsc po parku jak tak ciemno bylo:szok:no i jeszcze zaszla starsza pani sasiadka do nas w odwiedzinki pomoc troszke i dzien zlecial:-)
milego wieczorku...

reklama
Bry wieczor...

ciacho a jakos dzien mi minal szybko i nie zajrzalam ...
podczytalam was tylko hehe

U mnie przed blokiem dzis jakies dziadki ubrali drzewo w lampki haha fajnie wyglada, jak wielka choinka :happy:
przyjechala straz i dzwigiem zakladali lampki :-D
chyba tez cos musze na balkon zmajstrowac bo w kolo juz ozdoby w oknach i na balkonach :tak::tak:

filmy obejrzane spadam do wyra , bo jutro przed 7 pobudka :cool2:

Marzenka to zes zabalowala poza domem , fajnie miec taka sasiadke co wpadnie nieraz z pomoca :-)

Do góry