reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam sie
nocka nawet w miare ok...
dzieciaki bajke ogladaja:-D
owca no fajnie w sumie jako jedyna..ona strasznie lubi dawida..dzis idzie do niej po przedszkolu:tak:w sumie jak mojego nie ma to mam czas przynajmniej na kolezanki i ja sie ciesze ze tak dzien ucieka:-D
megi dlaczego tak malo sie udzielasz ostatnio?ja wiem ze nic sie nie dzieje to o czym tu pisac ale zawsze jakis temat sie znajdzie :)
kroma madziarena co namniejsze dostaja pod choinke?bo ja nie mam pomyslu:-p

reklama
Ja z taką małą prośbą...

Mam dziewczyny do Was prośbę. Pracuję w Specjalnym Ośrodku Szkolno - Wychowawczym, a tam nie mamy placu zabaw. Mamy też przedszkole specjalne.
Jeśli uda nam jako placówce wygrać w konkursie wybudują nam plac zabaw.
Bardzo pięknie proszę o głosy
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
które nic nie kosztują!

Głosować można tu

http://plebiscyt.novumedukacja.pl/

Klikając na adres:

ul. KOŚCIUSZKI 28 NR DZIAŁKI 654/1266-500 STRZELCE KRAJEŃSKIE

dzien dobry
marzenka najmlodze jeszcze nie wiedza co to swieta i prezenty wiec od was wystarczy przytulas i cycus i dziecko bedzie szczesliwe ale to moje zdanie;-)
owca mi tez nieraz tak dzien ucieka ze jejku, ja lubie jak tak drzewka obwieszone lampkami, mnie np.drazni jak wieszaja tydzien przed a poznie wisza miesiac po swietach,zamiast zrobic odwrotnie to oni tak
agnis glosik oddany

ja chat ogarnelam,branosoletke robie moze dzisiaj skoncze i niedlugo z piesem na spacer smigam, niech sie wybiega:-)
ale jeszcze na minusie jest:eek:

Hello , wrocilam do chalupki
wstawilam makaron i zrobie z kurczakiem i warzywami bo nie mam pomyslu...:eek:

u nas 4 st na plusie a rano bylo tak slisko na chodnikach ze trzeba bylo uwazac zeby sie nie wypierniczyc masakra jakas :laugh2:
ale deszcz padal od nocy i byl lekki mrozik to sie zrobila slizgawica :tak:

Marzenka tak jak ciacho pisze Martynka i tak nie kuma :-D
ale jesli chcesz to kup jakis drobiazg moze jakas grzechotka , gryzaczek czy przytulanka cos w tym stylu bo co takiemu maluszkowi mozna :rofl2:

Ciacho no ja tez chce na balkon lampki jakies ale musze kupic najpierw hehe, ja to po swietach szybko rozbieram
a moja tesciowa np ma ubrana choinke az do poczatku lutego jej imienin :szok:

Agnes glosik oddany :-) daj znac co tam na wizycie , macie juz jakies typy imienia dla maluszka ??

Megi wzywana do tablicy jestes :-D:-D

Owieczko dziekuje za glosik, codziennie można dawac jeden :tak:
A co do imion synek będzie miał dwa: Oskar Mikołaj (Mikołaj po tatusiu);-) Ładnie?

reklama
agnis a robie z sutasz głownie ale ostatnio nauczylam sie na szydelku robic,w sygnaturce pod suwaczkami sa moje dwa blogi
a imiona ładne, mikołaj takie zapomniane ale ładne:-)
owca u nas w granicach 0 stop.ale cos takie chmury jakby snieg mial padac czy cos:eek:

Do góry