reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca o jaki piernik ci chodzi? bo tam chyba mam dwa czy 3 nie pamietam nawet
pr dobrze ze wyniki ok a co do poscieli i sprzedawcow to nieraz to jest naprawde loteria, wiesz ile razy mi podali nr za nie podali jaki kurier, bywa ze nawet nie maja na stronie napisane czym wysylaja, sprawdz w 7-ce bo to najczesciej wybierany kurier:tak:
kroma co za babsztyl ci sie trafil:angry: wierze zei sie wystraszyla bo wasze auto jest duze ale gdzie to empatia dla innych co za ludzie teraz chodza po swiecie jeszcze swieta sie zblizaja, ja bym innaczej zrobila powiedzialbym ze wezme policje dostalaby madat i tyle:tak:

reklama
Pr- moja paczka już doszła, ale ja jak im pisałam to nawet się nie odezwali. Już miałam im negatywa wystawić, ale upiekło im się, bo wysłali na adres mojej teściowej, a ona w pracy była i nie odebrała. Dopiero awizo mi dała.

Ciasteczko- to samo mi M mówił, że mogłam na Straż Miejską zadzwonić. Nie pomyślałam.

Ale mnie nogi bolą od tego biegania z Antkiem i dźwigania fotelika.
Mam już choinkę, tylko teraz ktoś musi ją postawić i udekorować, na razie jest na tarasie.

oj oj oj kroma ludzie nie myślą czasem. Współczuję sytuacji.
U mnie jakoś leci. Miśka w dzień ok, coś tam pokaszluje ale mało. zobaczymy jaka nocka będzie.
Oby do przodu ;-)bo dzień taki fajny miałam :cool2:
Pozdrawiam Was ciepło dziewczyny :*

hejo
owca karmielowiec to kruche ciasto krem 2 smietanfixy plus smietanka 30proc na to znow kruche i na to karmel plus orzechy.
kroma oj co za babsztyl.tez by mnie wpienila.....ja tez ostatnio sie wkurzylam bo ide se po chodniku a jakis pajac wjechal sobie na chodnik tak ze nie moglam wozkiem przejechac...ale sie tak wkur.....ze na chama tym wozkiem a on siedzial w aucie i bym mu lusterko uszkodzila ale to bylo celowe.... a co by mi zrobil......przeszlam i pokazalam do idioty zeby sie puknal w glowe,a za mna babka szla z synem na wozku inwalidzkim i musiala wejsc na ulice...nastepnym razem bede dzwonic na policje bo nawet teraz nie pomyslalam.
pieknie ci warzy maly,,juz taki duzy jest a mojej kumpeli urodzil sie z waga 5800 i teraz jakos warzy 10 kg..i tez z lipca....takze ladnie ci rosnie..pisalas ze malemu malo mleka jest dajesz juz cos?mnie sie wydaje ze my przejdziemy bardzo szybko na lyzeczke bo ani smoka niechce ani butli tylko cyc...
pr ja takiej sytuacji jeszcze nie mialam zeby az tak dlugo czekac....
milego dnia..
ja musze isc zapisac dawida na kontrole do lekarza..bo dodzwonic ie to raczej nie dodzwonie..

witam
owca wyjdzie niski, nawet jak zrobisz w takiej 25x35cm on byl robiony na keksowke, zrob z 1,5 porcji i bedzie ok:tak:
marzenka a wlasnie ze by ci zrobil, musialabys mu zaplacic za to lusterko, chyba ze stanal w miejscu nie dozwolonym to on moglby dostac mandat ale i tak bys chyba musiala pokryc strate

ale i tak musialabys mu pokryc szkode, nastepnym razem wyciagnij klucze i pokaz ze przerysujesz autko moze wtedy sie ruszy
szanowny
mrozik?? u nas na plusie ale slonecznie:-)

Hej dziewczynki ;-)

Dziś byłam u spowiedzi świątecznej:tak: Zmarzłam trochę:no::baffled:

Dziś na 12 ide na wizyte do ginki. Ciekawe ile mój malutki waży:tak:

A po południe u kosmetczki, robie pazurki u rąk i nóg :tak:
Muszę o siebie zadbać mimo grubego dupska:szok: ciekawe ile waze...:baffled:

Miłego dnia:tak:

reklama
Ciacho a poszlabym sobie dalej i co by mi zrobil?:-Dprzeciez mnie nie zna:-)
Agnis ja przytylam jakies 22 kg mimo wyrzeczen i zostalo mi jakies 5 kg;-)takze ty sie tym nie martw..
oj ja tez bym se poszla do kosmetyczki na pazurki moze na jakis zabieg u nog bo wiecznie z nimi problem mam...

Do góry