reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

nie wiem jak z poniedzialkiem jeste ale wiem ze jaki dzien wigili taki caly rok, czyli bede caly rok jezdzic i kase zarabiac:-D
dzisiaj i jutro na wyjezdzie jestem:-D
jeszcze na jutro mam tort do zrobienia, musze sie dzisiaj wieczorem za niego zabrac

reklama
No hej, na chwilkę wpadłam Was odwiedzić:)
Agnis trzymam kciuki, żebyście wyszli ze szpitala w dwupaku. Niech sobie dzidzia siedzi w ciepłym jak najdłużej,
Marzenko pytalas o wade wzroku Kubusia, ma +6 :szok: ale okulary przepisal +5. Teraz w styczniu czeka nas wizyta kontrolna, takze zobaczymy czy jest jakakolwiek roznica. Musze wymienic mu oprawki.. te co ma, sa za szerokie, uszka mu odstaja w nich. Nie rozumiem tylko dlaczego optyk tego nie zauwazyl, mimo ze bylam z reklamacja. Poodginal i powiedzial ze tak musi byc.. A okulary kosztowaly prawie 300 zl :baffled:. Najwyzej kupie mu teraz jakies tansze oprawki, nie gumowane. W sumie i tak ich nie sciaga, nie rzuca nimi. A tamte na zmiane bedzie mial,zeby ciagle nie chodzil w jednych bo te uszka odstajace mu zostana..

Pawel ma zamiar przyjechac na przelomie stycznia i lutego na tydzien porobic badania, ma cos z oczami i kolanem. Od tego co tam wyjdzie uzaleznia zostanie tu lub nadal prace tam.

Moja mama 2 stycznia ma tomografie, badania krwi robilismy ostatnio i marker ma wyzszy niz w lipcu, ale caly czas w normie. Bylo 5,90 a teraz 11. Norma do 37.. Mam nadzieje ze taki wzrost nie wskazuje , ze cos sie znowu dzieje zlego w organizmie. Ten strach jest paralizujacy, Moj ginekolog przebadal mnie dokladnie, ta choroba czesto jest genetyczna, dziedziczna. Na razie jest ok. Polecil mi abym poszla do poradni onkologicznej i wypelnila ankiete, ktora wysylaja do szczecina, analizuja ja i w razie potrzeby wysylaja zaproszenie na badanie genetyczne. Jeszcze nie bylam. Nie moge sie wybrac.

Pozdrawiam Was

Hej...
a my dalej na blogim lenistwie jestesmy hehe
bylam dzis w miescie po jakies zakupy na jutro , jakis alkohol trzeba bylo zakupic bedzie sie dzialo..:-D
a tak to bez zmian...jeszcze kilka dni i do domku czas uciekac :tak:

Agnis i jak tam wyszliscie do domu?
Aniolek fajne zdjecie w podpisie , dobrze mu w tych okularkach :tak:
mam nadzieje ze u mamy bedzie wszystko ok :-)

Jak spedzacie sylwestra ?? my z rodzinka przed tv :-p

HEjo my już po obiadku, dziś krupniczek był :cool2:
Jutro menŻu pizzę będzie robić w ramach Sylwestra ;-)
pochwalę sięjeszcze paczuchną od kuriera... Ania Testuje Produkty
Po południu koleżanka przychodzi na kawę, więc dzień zleci znowu... dzieci się pobawią.

Owca leń sie leń ;-) my też przed TV Sylwester. Jak co roku z resztą ;-)
Aniołek zdrówka! ...i pozytywnych myśli! Ściskam.

Miłego popołudnia!

ja w koncu w domu, biszkopt sie piecze a wieczorem zaczne robic torcisko
aniolek trzymam kciuki za mame, oby wszystko bylo ok, wsumie zeby twoj tez byl zdrowy bo z oczai nie ma zartu
owca, ezoja ja tez w tym roku jak co roku przed tv:-D

Ciasteczko- witaj w klubie z tymi oczami. U mnie to bakteryjne zapalenie spojówek. Dostałam krople i maść z antybiotykiem i mam smarować aż przejdzie. Już dziś lepiej, bo opuchlizna zeszła, ale tak samo mam uczucie piachu a bardziej szkła w oczach. No cóż damą wieczoru jutro nie będę.

Aniołek- bardzo ładnie Kubusiowi w tych okularkach. Ja jako dziecko zaczynałam od +2,5 a teraz mam -6,00 ale to u nas dziedziczne, bo moja babcia krótkowidz była i mój kuzyn też ślepy jak kura. A jeśli chodzi o cenę to takie są realia i tak nie daliście za takie dioptrie dużo kasy, bo ja za swoje muszę dać minimum 500 zł.

A ja jutro siedzę w domu z sąsiadami z wioski. Wpadną do nas :)

A w ogóle to siedzę i ryczę bo oglądnęłam wiadomości i usłyszałam o zabójstwie ojca 30 letniego i jego syna kilkuletniego młotkiem, bo ich znajomy pozazdrościł, że się dorobił za granicą i za 1000 zł ich zatłukł. I jeszcze ten 4 latek zakatowany. Co się dzieje na tym świecie.

Hej dziewczyny :tak:
Jestem już w domu i mam się oszczędzać, ale póki co szyjka zamknięta :tak:
Ale jestem zmeczona tym szpitalnym trybem dnia....
O 5 pobudka. O 7,30 sniadanie, 12 obiad, 16 kolacja....
Dobrze ze miałam jedzenie dowiezione :tak: Bo padłabym z głodu :-D

Dzieki za słowa wsparcia. Pozdrawiam ;-)

reklama
kroma wspolczuje bo to bakteryjne gorsze ale szybciej mija po 4 dniach brania leku prawie nie bedzie sladu, a zebym ja miala rope w oczac to tez bym dostala antybiotyk a tak mam krople na alergie:confused:
a powiedz ty mi jak ci sie udalo kierowac autem? widzialnosc przy spojowkach bardzo spada, mi sie literki rozmazywaly a swiatlo dziennie strasznie razilo:dry: a ja ciebie w okularach nie widzialam, soczewki nosisz? nie chcesz sobie zrobic laserowej korekty wzroku?
ludzie sa gorsi niz zwierzeta bo ona to zabijaja dla jedzenia albo w obronie a ludzie to najgorszy chodzacy zwierz a ziemi
agnis witam w domu:-)

Do góry