reklama
C
ciasteczko
Gość
dzien dobry alez mroźno -12
marzenka ale nie dziw sie ze mlody wstaje ci tak wczesniej skoro chodzi tak wczesnie spac on coraz wiekszy mniej snu potrzebuje
ja działeczke mam 40km od gorzowa koło moich rodzicow

ezoja jak bieganie w taki mrozik?

marzenka ale nie dziw sie ze mlody wstaje ci tak wczesniej skoro chodzi tak wczesnie spac on coraz wiekszy mniej snu potrzebuje
ja działeczke mam 40km od gorzowa koło moich rodzicow

ezoja jak bieganie w taki mrozik?
Witam sie z bolacymi czesciami ciala , dostalam @ i od rana mam dosc 
dobrze ze mam wolne dzis
jakies biale goffnooo
u nas popadalo
ale tak zaledwie ciutke ze tylko z lekka trawke przykrylo haha
no i chyba i do nas zima nadchodzi bo wieje i jest -3 brr zimno
Dzis na obiad robie makaron ze szpinakiem a dzieciaka mielone zrobie
Marzenka to szybko ci mlody wstaje rzeczywiscie , u nas moje chodza do lozka o 20:30 i o 7 rano ich budze to wstac nie moga
a wekendy to tak z reguly do 8 pospia
ezoja zawsze mozesz do rodzicow na dzialeczke sie wprosic :-) powiem ci ze ja sie z dzialki ciesze
wprawdzie nie lubie nic tam robic
tylko isc posiedziec w ciszy..ale dzieciaki moje juz nie chetnie ida 
zawsze sie namarudza bo co tam maja robic , tam nudno itd...chwile pospkacza na trampolinie i nudza sie

dobrze ze mam wolne dzis

jakies biale goffnooo

no i chyba i do nas zima nadchodzi bo wieje i jest -3 brr zimno

Dzis na obiad robie makaron ze szpinakiem a dzieciaka mielone zrobie

Marzenka to szybko ci mlody wstaje rzeczywiscie , u nas moje chodza do lozka o 20:30 i o 7 rano ich budze to wstac nie moga

a wekendy to tak z reguly do 8 pospia

ezoja zawsze mozesz do rodzicow na dzialeczke sie wprosic :-) powiem ci ze ja sie z dzialki ciesze
wprawdzie nie lubie nic tam robic

zawsze sie namarudza bo co tam maja robic , tam nudno itd...chwile pospkacza na trampolinie i nudza sie

Owca u mnie zawsze jak ja chcę jechać to rodzice zaraz też chcą...sama nie posiedzę
z resztą do g-wa jechać aby na działeczce posiedzieć trochę daleko, wolę do lasu iść sobie na spacer.
Ciacho nei biegam póki co. Nadwyrężyłam sobie nogę, strasznie bolała mnie. Teraz też jeszcze boli, zrobiłam sobie parodniową przerwę, ale ćwiczę w domu brzuszki. Nie wiem czy to jakieś zapalenie czy co, okropny ból. Pisałam na fejsie.
Ciacho nei biegam póki co. Nadwyrężyłam sobie nogę, strasznie bolała mnie. Teraz też jeszcze boli, zrobiłam sobie parodniową przerwę, ale ćwiczę w domu brzuszki. Nie wiem czy to jakieś zapalenie czy co, okropny ból. Pisałam na fejsie.
C
ciasteczko
Gość
ezoja nie ma mnie na fb to nie wiem co ktora pisze ale nie musze, ja tez cwicze dalej ale musze uwazac na szyje bo pozniej mnie kark boli nawet kilka dni a to tylko rak uzywam
owca bo dzieciaki jak nie maja kompa itp,to im sie nudzi moje tak samo, jak sie kiedys wkurze zabiore im ten caly zlom i sie skonczy
aha zastanawiam sie czy wam jeszcze potrzebna grupa zamknieta?? nikt tam nie pisze macie fb poza tym polowa nie powinna miec dostepu bo sie nie udziela ale nie ma to w tym wypadku wiekszego sensu, na fb sie wypowiecie blond sie tam spytala

owca bo dzieciaki jak nie maja kompa itp,to im sie nudzi moje tak samo, jak sie kiedys wkurze zabiore im ten caly zlom i sie skonczy
aha zastanawiam sie czy wam jeszcze potrzebna grupa zamknieta?? nikt tam nie pisze macie fb poza tym polowa nie powinna miec dostepu bo sie nie udziela ale nie ma to w tym wypadku wiekszego sensu, na fb sie wypowiecie blond sie tam spytala
Ostatnio edytowane przez moderatora:
wlasnie tak ciacho jest jak mowisz , ze dzieciaki juz nie umieja znalezc sobie zabawy na powietrzu
tylko te kompy i tv
taka prawda teraz jest 
dla moich to wszystko jest nudne , jak mowie pograjcie w pilke , czy paletki itd to zaraz im sie nudzi a kiedys to czlowiek tylko tak czas spedzal , pamietam do dzis jak pod blokiem w 2 ognie gralismy
fajnie bylo 
a co do grupy to troche szkoda usuwac , nieraz ktos wpada i cos naskrobie
a galerie ze zdjeciami tez usunac ? :-( nie wiem zrobisz jak uwazasz , dla mnie byloby dobrze jakby zostalo jak jest
;-)
tylko te kompy i tv

dla moich to wszystko jest nudne , jak mowie pograjcie w pilke , czy paletki itd to zaraz im sie nudzi a kiedys to czlowiek tylko tak czas spedzal , pamietam do dzis jak pod blokiem w 2 ognie gralismy

a co do grupy to troche szkoda usuwac , nieraz ktos wpada i cos naskrobie
a galerie ze zdjeciami tez usunac ? :-( nie wiem zrobisz jak uwazasz , dla mnie byloby dobrze jakby zostalo jak jest

C
ciasteczko
Gość
owca mi chodzilo o calkowite usuniecie ale to jest wasz decyzja ja tylko jestem modem, a widzialas kiedy byl ostatni post? prawie miesiac temu
a zdjecia? czy ktos w ogole wchodzi i oglada? jak wiekszośc bedzie za utrzymaniem nie ma problemu poprostu zadalam pytanie bo jakis czas temu bylo czyszczeie forum z umarlych watkow

C
ciasteczko
Gość
ezoja wiem i mi tez juz to wisi moich zdjec tez tam nie ma
reklama
Podziel się: