reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dziewczyny dziś miałam wizytę u gin.
Mały już waży 2900 :szok: szyjka długa (3cm) zamknięta. Położenie główkowe. Wstępnie umówiłam się z panią dr na 27 lutego na rodzenie. Będzie prawie pełne 39 tc :tak: Wtedy ma dyżur całodobowy i chce żebym przyjechała
Mam się oszczędzać i nigdzie nie łazić bez potrzeby, żeby nie fiknąć na dworze.:tak:

Troche mam pietra że to zaraz ale z drugiej strony zaraz będę tulić synka :tak:

reklama
Agniś kliknęłam bym Lubię to :) już niedługo Twój skarb będzie na tym świecie :)
A ja ... pojeździłam 40 min na orbitreku Hanka teraz zasnęłam, jem budyń i idę sprzątać bo później muszę po Amelkę jechać i na zebranie do przedszkola :) Bajuuu

Hej..
probuje 3 raz napisac i wyslac posta wrr..cos mi dzis bb nawala musli sie i zacina..
wam tez ??

bylam w pracy ale dzis szybko sie obrobilam
bo dzieci same w domu zostaly , a nie lubie tak
bo kloca sie potem i mloda do mnie wydzwania z glupotami...

Zjedlismy obiad i przelozylam jeszcze wafla dzemem i czekolada..
zobacze czy zmieknie mi bo ostatnio jak robilam
to niezbyt miekki sie zrobil tylko zostal bardziej chrupiacy
nie wiem czemu...ciacho a ty jak robisz ten swoj piszinger to on taki miekki sie potem robi ?
bo mojej tesciowej to tak fajnie tym dzemem przesiaka ze taki mieciutki wlasnie jest
a mnie tak nie wychodzi nie wiem czemu...

Agnis to duzy synus,,,juz coraz blizej terminu .
Bedziesz miala cesarke ? bo juz nie pamietam hmm
Mezus juz wrocil ?

dzien doberek, od rana latam z miotlą:-D
owca ale wafle wlasnie powinny byc chrupiace a nie takie gumowate, a piszingera dwa razy robilam dawno temu, i nie byl jakis miekki

hej

AGNIS NIE CZYTAJ

u naz załamka od wczoraj.Moja przyjaciólka ( moja świadkowa nawet) straciła wczoraj ciąże. 20 tc :szok::szok::szok: masakra. nikt nie wie dlaczego tak się stało, ponoć rzadko w tym okresie roni się już ciążę. tzn ona nie poroniła tylko serduszko przestało bic. wczoraj była u lekarza a potem w klinice....ale co najgorsze. nie mieli tych leków. dopiero dziś ma dostać...Boże ona w poniedzialek idzie do szpitala po tych lekach, druga tur i oksy i skurcze i ma urodzić swoje własne MARTWE dziecko. ja pierdziele. i jeszcze chodzić musi z tym dzieckiem przez weekend. Boże nie wyobrażam sobie co ona musi czuc. boi się tych leków, ze może zacząć krwawic czy akcja się może rozpocząć. Boże. ona jeszcze choruje na depresję...tego też się boję. i siedzi w tej durnej francji sama.
wcoraj gaałśmy długo przez telefon, i wydawało mi się, że jest spokojna. nie płakała. ale mam wrażenie, że był a już na jakichś uspokajaczach.
jak się rozłączyłyśmy to wyłam pół nocy.
to połowa ciąży. i nikt nie wie co jest grane,

w zeszłym tygodniu ciążę stracił moja koleżanka, a 3 tyg temu ta dziewczyna z przedszkola co miałam za nią iść do pracy. BOŻE co się dzieje. i jeszcze nasza jedna przyjaciółka też jest w ciąży i eraz się tak strasznie boi. Ona dopiero początek, 8 tydzień. ale we wrześniu też straciła ciążę....eh....

AGNIS MOŻE CZYTAĆ TUTAJ:

U nas kiepsko. dziś na 12 z Guciem o lekarza. ja też chora. ale Helence jakby przeszło zobaczymy :) oby.
jutro mąż mnie ciągnie do teściów...może się wyłgam chorobą. zobaczymy.

Agnis ty już ró ten pokój, bo ja to w 36 niepełnym urodziłam heśke. haha.
trzymam kciukasy

Witam z ranka..
dzis mam wolne to pospalam sobie do 8 :tak:
dzieci siedzialy u siebie w lozkach i nie budzily mamusi :-)
Dzis corcia moja jedzie do swojej chrzestnej a mojej siostry na weekend , wraca w niedziele :tak:
to jednej gaduly w domu mniej bedzie :happy2:

Future przykro mi bardzo z powodu twojej przyjaciolki
nie wyobrazam sobie jaki to bol dla matki , ktora musi urodzic martwe dziecko
masakra normalnie :-:)-(
Ale rok temu mielismy taki przypadek w rodzinie pisalam kiedys
meza kuzynka i byla juz na poczatku 8 miesiaca to byl szok dopiero..
i tez dziecko zmarlo nie wiadomo czemu i musiala isc je urodzic..
tragedia normalnie :-(

Wstawac wszystkie, na kawke wolam :-)

reklama
dzien doberek
future tragedia dla matki, wspoczuje dziewczynie
owca ja juz dawno wstalam, salatke zrobilam na weekend a wczoraj makowca upieklam:-D

Do góry