reklama
Czesc i czolem..
ale pusto tu od wczoraj..
ja pomalu wracam do swiata zywych
oj mam za swoje caly dzien wczoraj sie meczylam 
ale pokoj pomalowany , tygrys ze sciany zerwany
teraz mam jakis jasny kolorek sama nie wiem jaki cos pod szarosci podchodzi
ale jakos mi pusto i lyso bez tigera i nie moge sie przyzwyczaic
Kawe wypije i ide chalupe ogarniac , musze odkurzyc i podlogi umyc...ale mi sie nie chce..
ale pusto tu od wczoraj..
ja pomalu wracam do swiata zywych
oj mam za swoje caly dzien wczoraj sie meczylam 
ale pokoj pomalowany , tygrys ze sciany zerwany
teraz mam jakis jasny kolorek sama nie wiem jaki cos pod szarosci podchodziale jakos mi pusto i lyso bez tigera i nie moge sie przyzwyczaic

Kawe wypije i ide chalupe ogarniac , musze odkurzyc i podlogi umyc...ale mi sie nie chce..
C
ciasteczko
Gość
dzien dobry
owca mi tez sie nie chcialo ale juz chata ogarnieta po weekendzie, zakupy zrobione wiec luzik
dzieciaki maja 2 tyg ferii:-) wiec tez gdzies smigniemy odchamić sie
owca mi tez sie nie chcialo ale juz chata ogarnieta po weekendzie, zakupy zrobione wiec luzik
dzieciaki maja 2 tyg ferii:-) wiec tez gdzies smigniemy odchamić sie

no ja tez posprzatalam , mlodej jeszcze biurko wysprzatalam i cala torba papierow znowu do wywalenia
ja nie wiem co ona tak chomikuje wszystko
zrobilam zapiekanke ziemniaczana na obiad i jeszcze chce zupe ugotowac juz na jutro
ciacho gdzie chcesz smignac ? do rodzinki ?
ja nie wiem co ona tak chomikuje wszystko

zrobilam zapiekanke ziemniaczana na obiad i jeszcze chce zupe ugotowac juz na jutro

ciacho gdzie chcesz smignac ? do rodzinki ?
C
ciasteczko
Gość
ja mam zupe z weekendu wiec tez luz a pewnie troche do rodzinki i troche pozwiedzac
myslimy o wypadzie na slowacje
takze sie okaze co gdzie i jak
myslimy o wypadzie na slowacje takze sie okaze co gdzie i jak

FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
Ciacho moge jutro podjechać do Ciebie.
My juz oo zakupach tez. Robimy bigosik i pekluje miesko do upieczenia do chleba bo zjedzone wszystko.
A wczoraj byliśmy w nova i trafilam zajebiaszczy stanik w triumfie. Ale jestem zadowolona. Ze 189 na 109zl. I majtki w hm kypilam i hesi bluzkę. I na lody poszliśmy i fajnie spędziliśmy niedziele. Prawda jest taka ze nie ma gdzie isv z malymi dziećmi w weekend.
My juz oo zakupach tez. Robimy bigosik i pekluje miesko do upieczenia do chleba bo zjedzone wszystko.
A wczoraj byliśmy w nova i trafilam zajebiaszczy stanik w triumfie. Ale jestem zadowolona. Ze 189 na 109zl. I majtki w hm kypilam i hesi bluzkę. I na lody poszliśmy i fajnie spędziliśmy niedziele. Prawda jest taka ze nie ma gdzie isv z malymi dziećmi w weekend.
Future to udane zakupy ci sie trafily :-):-) fajnie jak mozna cos taniej kupic..
Ciacho - slowacja super
Marzenka a ty gdzie jestes ?
przewaznie zawsze bywalas tu z rana pierwsza ;-)
My po obiedzie , jak mozna to tak nazwac..ide zaraz z psem pochodzic
Ciacho - slowacja super

Marzenka a ty gdzie jestes ?
przewaznie zawsze bywalas tu z rana pierwsza ;-)My po obiedzie , jak mozna to tak nazwac..ide zaraz z psem pochodzic

Cześć
Ciacho udanych wypraw!
Owca , Future hello... (ja jeszcze w tym Nova Park nie byłam, jakoś mnie nie ciągnie tam)
Dzieci osłuchowo zdrowe niby. Obserwacja kolejny tydzień i inhalacje nic więcej. Popołudnie u teściowej spędziłam i czas zleciał. Rano zrobiłam ćwiczenia na xboxie pod okiem trenera a dziś u teściowej zajadałam słodycze
i tyle tego z mojego nie jedzenia słodyczy! Ale nie mogłam normalnie nie mogłam!!!! Jutro to znowu spalę, mam nadzieję.
Miłego wieczora!!!
Ciacho udanych wypraw!
Owca , Future hello... (ja jeszcze w tym Nova Park nie byłam, jakoś mnie nie ciągnie tam)
Dzieci osłuchowo zdrowe niby. Obserwacja kolejny tydzień i inhalacje nic więcej. Popołudnie u teściowej spędziłam i czas zleciał. Rano zrobiłam ćwiczenia na xboxie pod okiem trenera a dziś u teściowej zajadałam słodycze
i tyle tego z mojego nie jedzenia słodyczy! Ale nie mogłam normalnie nie mogłam!!!! Jutro to znowu spalę, mam nadzieję. Miłego wieczora!!!
kroma
Fanka BB :)
hejka i ja
No to Ezoja ja wczoraj zeżarłam pół bezowca, tak się zasłodziłam, że do teraz mi uszami wychodzi. A jeszcze wcinałam resztki pizzy i pierogi.
Mój Antek coś spać nie chce, szaleju się najadł
Ciasteczko- to na narty wypad robicie, ja na Słowacji nie byłam ale przejeżdżałam przez nią jak do Chorwacji jechałam. Teraz M nakręcam do Chorwacji żebyśmy jechali za jakieś dwa lata.
Owca- ja taki chomik byłam, miałam też mnóstwo kartek i papierów. A mama co chwilę mi wszystko wywalała. Dzieciaki tak mają, Moje biurka nie mają ale wszystko się piętrz na stoliku i mnóstwo ważnych papierów.
No to Ezoja ja wczoraj zeżarłam pół bezowca, tak się zasłodziłam, że do teraz mi uszami wychodzi. A jeszcze wcinałam resztki pizzy i pierogi.
Mój Antek coś spać nie chce, szaleju się najadł
Ciasteczko- to na narty wypad robicie, ja na Słowacji nie byłam ale przejeżdżałam przez nią jak do Chorwacji jechałam. Teraz M nakręcam do Chorwacji żebyśmy jechali za jakieś dwa lata.
Owca- ja taki chomik byłam, miałam też mnóstwo kartek i papierów. A mama co chwilę mi wszystko wywalała. Dzieciaki tak mają, Moje biurka nie mają ale wszystko się piętrz na stoliku i mnóstwo ważnych papierów.
reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
hej ho
eZoya a ja ostatnio lubie pochodzić po sklepach i powydawać troche kasy. niby w necie też lubie, ale cię przymierzy to inaczej. parę razy się naciełam z rozmiarami i zrezygnowałam z kupowania w sieci. czasami coś kupię...ale jakoś ostanio wole w realu. no ten stanik mi się trafił naprawdę. już jest moim ulubionym. chyba sobie jeszcze kupię taki, tylko inny kolor.
właśnie gotuję grochówkę bo menżu sobie zażyczył.
i zgrywam sobie płytkę na ytmikę na jutro. piękna pogoda dziś. muszę okna przetrzeć bo jak słońce zagląda w okna to brud widać. hehe. i jak Gutro wstanie to pojdzimy pochodzić troche.
eZoya a ja ostatnio lubie pochodzić po sklepach i powydawać troche kasy. niby w necie też lubie, ale cię przymierzy to inaczej. parę razy się naciełam z rozmiarami i zrezygnowałam z kupowania w sieci. czasami coś kupię...ale jakoś ostanio wole w realu. no ten stanik mi się trafił naprawdę. już jest moim ulubionym. chyba sobie jeszcze kupię taki, tylko inny kolor.
właśnie gotuję grochówkę bo menżu sobie zażyczył.
i zgrywam sobie płytkę na ytmikę na jutro. piękna pogoda dziś. muszę okna przetrzeć bo jak słońce zagląda w okna to brud widać. hehe. i jak Gutro wstanie to pojdzimy pochodzić troche.
Podziel się: