reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Gdzie wy sa ??

ja dotarlam dopiero o 13 do domu , masakra ale tam wysiedzialam
3 godz zakladali :tak: mowi ze nie bolalo ja zakladnie tylko teraz ja ciutke boli :tak:
dostala caly ekwipunek szczoteczke normalna i taka malutka do wyciagania jedzenia , paste elmex , nic dentystyczna itd. :tak:

Ciacho a teraz na dole 2 zeby zrobily jej sie takie niebieskawe :szok:
to normalne ??

Nastepny termin mamy na 6 maja :-)

Uciekam szybko obiad przygotowac i do sklepu jeszcze musze leciec :tak:

reklama
owca to macie przeżycia. a ona miała aż tkie krzywusy czy co?
mam nadzieję, że mnie taki wydatek ominie...chociaż nie wiem. Heśka tak sepleni, że może coś będzie nie tak. poki co mleczaki ma sliczne tfu tfu. zobaczymy. oby nie. a Guciu ma dopieo 8 zebów i trochę krzywusy, ale zanim dojdą wszystkie to zobaczy się.

ja dziś się zdrzemnęłam ciutke z dziećmi. Bo zazwyczaj Hesiu nie spi, ale dziś się udło...więc jestem żywczyk ;)

Future az takie krzywe nie ma , tylko ze nie miala miejsca i u gory 2 zeby trojki wyszly jej na dziasle nad zebami
ciezko mi to wytlumaczyc :tak::tak:
i dostala aparat i niby maja sie zeby przesunac i te trojki z gory maja zejsc na dol na swoje miejsce :tak:

Ciacho gdzie ty dzis jestes ??:baffled:

U nas pada..uciekam do wyra :tak:

dzien dobry
future a pogoda do bani to fakt ale nie jest zimno:-)a ma byc jeszcze cieplej
owca u ciebie miejsce na trojki a u nas tez miejsce na jedna dolna bo nie ma miejsca a na wakacje na gore trzeba bedzie zaloyc i znowu 2 tys pojdzie:confused2:

hejka

mi się też marzy ładna pogoda. A ja byłam u teścia na urodzinach i zjadłam bezowca, oczywiście za dużo i mnie mdli.

Mój Antek już zaczyna raczkować, jak na razie upada na buzię, ale kombinuje.

Owca- mam nadzieję, że z tym aparatem się unormuje.A u nas Olka tak potrafi styrać rower, już dwa razy był naprawiany, ale dobrze, że ma dziadka. ostatnio jak jeździ już na 2 kółkach to ciągle gdzieś upada i sobie pod oczami zdarła i limo nabiła.

future- ważne, że małej się podobał. A i że w smaku był dobry. A wizualnie to ona barbie nie przypomina ale faktycznie duży i nie żebym podlizywała się Ciasteczko, ale ona wizualnie to bardzo ładne torty robi a smakowo jak dla mnie rewelacja.
I sto lat dla Helenki

hejo
oby dzis juz bylo cieplej i bez wiatru bo az sie niechce spacerowac..
mloda mi nie dala cos pospac marudzila przez sen...teraz odsypia sobie...
padlam wczesniej juz po 20 poszlam do lozka bo tak mnie uda bolaly kiedys lydki a teraz to...ale ja wiem za duzo na nogach stalam:baffled:
Kroma hehe widzialam zdjecie jak antek stoi podparty smieszny jest:-D
my bylismy wczoraj na szczepieniu ma juz 8700 i od stycznia urosla az 7cm dlugasna sie zrobila.....ale cos mi kaszek nie chce jesc hmmm
Ja dzis ide zamowic tort na dawida urodziny...jutro ma urodziny ale w niedziele wyprawiamy na sali zabaw:-)juz sie dzieciaki doczekac nie moga;-)
milego dnia

reklama
Kuzwa mac od rana stres :angry::angry:
szukam kluczy z pracy od ludzi i nie moge znalezc :no::no:
a za godzine musze jechac...nie wiem gdzie sa i jak wejde :angry::angry:
moze zostawilam u nich sama nie wiem , zawsze mialam w jednym miejscu w domu :angry::angry::angry:
denerwuje sie :wściekła/y:

Do góry