reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho ale mi wymodlls pogode ju huuuuu. zarz ruszamy, ale bylam pranie wieszac na dworze, jest bardzo przyjemnie, choć jeszcze rześko i czuć że chłoniej nocy było. ale robi się pięknie. cieńsze kurtki w ruch haha.
zaraz jedziemy. jeszcze do sądu musze jechac po zswiadczenie o niekralnosci. jeszcze 10 dni wolnosci i do roboty moje panie ;)))

lece.

pięknego dnia Wam ;*:-)

reklama
Hej...

no wiec klucze znalazlam , nie dawalo mi to spokoju i obszukalam wszytsko
spodnie , kurtki , szafki itd a przypadkiem mowie zajrze do mlodej do pokoju i co ?
znalazlam u niej w torebce :angry: wlozyla przypadkiem bo pomylila klucze ech dobrze ze cos mnie tknelo i tam zerklam
i na szczescie zdazylam pojechac do roboty :tak:

U nas tez cieplo , ale bylam teraz na spacerku z dzieciakami
i niby ok ale chwilami taki wiaterek chlodny :tak:
ale jutro i weekend ma byc ponury :-(

Kroma to maly sie powoli uczy , zaraz bedzie zasuwac po domu :-)
ale ten czas leci :tak:

Marzenka a byliscie u okulisty ? cos chyba pisalas ze macie wizyte z Dawidem :baffled:
jak auto naprawione ? macie dalej te audi co na glebokim byliscie kiedys ? :baffled:
to sie dzieciaki wyszaleja na sali zabaw :-)

Ciacho jakie kwiatki sadzilas bratki ?

Odpoczywam teraz z miska czipsow obok :-D

owca a to ci mloda a ty stresa mialas ale tak tez bywa;-)
to ładny odpoczynek z chipsami:-D tak braki posadzilam dwa kolory, biale i bordowe:-)
kroma mlodociany zanim si eobejrzysz bedzie chodzic czas szybko leci, i dziękuję ze tak ci moje torty smakuja, milo mi strasznie:-)

dzien doberek
zapowiada sie super pogoda:-) wczoraj bylo bardzo cieplo a dzisiaj ma byc jeszcze bardziej:-)
wstawać i sie meldowac:-p:-D

Melduje sie :-D:-D:-D

u nas ma byc dzis chlodniej zobaczymy , narazie wyglada dobrze za oknem ale slonca brak :tak:
dzieciaki zaraz wypad do szkoly , a ja jade do Rossmana :-)

hejo
piekna dzis pogoda :)ja od dzis dawida sama prowadzam bo siostra meza do szpitala poszla do poznania..
Owca a no widzisz zapomnialam juz calkiem o tym ze bylismy u okulisty..ogolnie jestesmy zadowoleni i juz zapisalismy sie na pazdziernik tym raze na kase chorych juz...bardzo dobrze go zbadali... profesjonalne podejscie i to jest wyleczalne tylko trzeba z nim cwiczyc w ciagu dnia pokazala nam kilka cwiczen i on panuje momentami nad tym oczkiem...poki co ma za duze szkielka i na jesien mamy miec zmieniane ale teraz w maju mam tez wizyte u nas i niewiem czy isc czy dam se spokoj....widzisz atu nam nie pokazala jak cwiczyc znim normalnie sprzetu tez tu nie maja takiego jak tam....AZS tez mu zeszlo poki co teraz juz wiemy ze jak cos takiegu wyjdzie od razu sie mu posmaruje mascia...Dzis konczy 5 lat matko jak ten czas zlecial rano bylismy kupic cukierki a w niedziele beda sie bawic na sali..torta zamowilam w samoloty na bitej smietanie i smak cytrynowy :).
hihi to ci mloda psikusa zrobila:-D
milego piatku :)

hej kobietki ! witam się tutaj, zdołowana i wkurzona, ćwiczę już 2 mce a efektów nie widać, właśnie skończyłam dawkę Ewki i idę z małą na specer do pla mają dziś dzień wiosny i jakieś tam imprezki, \
Hanka dalej bezzębna, buczy okropnie na te dziasełka, próbuje już siadać i wogóle jest boska, Amelka broi w przedszkolu na całego i jest fanką Violetty :p sorka, że tylko tak o sobie ale mała wstała idę coś przekąsić i spadam baju

Ja juz wrocilam , teraz kawke pije i zaraz chate odkurze :tak:

Marzenka to wszytskiego najlepszego dla twojego solenizanta :-):-)
pokaz zdjecie torcika jak bedzie wygladal ;-)
Fajnie ze jestes zadowolona z wizyty u okulisty w takim razie ta w maju u was bym odpuscila :tak:
skoro na jesien i tak jedziecie do tamtej :tak:

Ja w kwietniu ide z mloda tez na kontrol to juz 2 lata jak ma okulary wiec jestem ciekawa czy sa jakies efekty :tak:
my idzie w pl prywatnie do Kostrzyna :tak: bylismy tam pierwszy raz , potem rok temu bylam tu nas ale za wiele sie nie dowiedzialam
wiec ide do tej babki w pl jest dobra , moja tesciowa i bratowa tez do niej chodza :tak::tak:

Madziarenka a ty juz tam nie przesadzaj z ta waga , ciwczeniami hehe dobrze wygladasz :tak:
wrzuc na luz :-)

reklama
no wlasnie madziarena przesadza..ile ja bym dala by tak wygladac:-Dpogadam z mezem o tej wizycie i zobaczymy..
moja panna spi od 9 odsypia nocke bidulka moja.....

Do góry