reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam :-):-)
cos tu znowu pozmienialo sie wrr..:rofl2:

jak wam wikendzik minal ?? u mnie wesolo , rodzinnie :tak:
W sobote byla mama z siostra , posiedzialysmy przy winku , dzieciaki sie pobawily :tak:
Wczoraj mlody byl na urodzinach a corcia pojechala z kolezanka na minigolf a my staruszki na dzialke
skladalismy trampoline :tak:
Dzis juz pranko mi sie kreci , zaraz odkurze i mysle co na obiad zrobic :happy:
jakos pochmurno na dworze ale cieplo :tak:
Na 14 przychodza znojomi do dzieciakow sie pobawic bo siedza i sie nudza :tak:

Kawke dopije i ide ograniac chate :cool:

reklama
dzien doberek
troche pozno ale czasu brak, laze i szukam jakiegos fajnego blatu kuchennego i nowego zlewu o ile to drugie jest to z blatem kaszana, nic mi sie nie podoba a jak podoba to za ciemne:-D

O ciacho co tam za remonty kuchenne robisz ? Jaki chcesz zlew ? Mi sie takie ciemne czarne podobaja chcialam wymienic ale w sumie stwierdzilam ze nie potrzebuje nowego .

remontu nie robimy chociaz by sie przydalo bo jakies 6 lat temu byla kuchnia robiona
a wlasnie ten co ty chcesz to sa te granitowe ja ciemnego nie chce bo mamy twarda wode i zaraz by kamien wylazl na nim,
myslelismy nad jasnym ale zrezygnowalismy bo zobaczylismy jak ten kamien sie rysuje:confused2: i trzeba specjanymy srodkami myc te zlewy no i jednak krócej zyja niz takie metalowe, wiec zdecydowalam sie na jednokomorowy z ociekaczem i strukturą lnu teraz mamy taka strukture i jest super:tak: ale co z tego jak zaden blat nam sie nie podoba:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A to chcesz sam blat bez mebli wymienic ? To cos taka wybredna ze nic sie nie podoba haha. Jaki kolor szukasz ? Ja wczesniej mialam brazy a teraz mamy szary blat i biale meble i tez fajnie wyglada.

tak sam blat bo to sa osobne częsci, a meble mamy dobre, mamy drewniane fronty, teraz mamy taki bialo szary ciapkowany cos jak granit, i juz jest zniszczony a nie chce juz identycznego znudzil mi sie nie moge wziac ciemnego mimo ze mi sie czarne podobaja bo mamy ciemne meble i ciemne kafle wiec troche za ciemno byloby

czesc dziewuszki :)
jeszcze 2 dni i chlopy wroca.....w koncu bo jakos tak zle samej......
wczoraj bylam na pazurach od razu sie czlowiek lepiej czuje jakis taki dopieszczony :)jeszcze musze zrobic na stopach ale to sama sprobuje :)
Ciacho ja mam blat taki jasny w ciapki mi sie podoba i mam taki ze nie widac ze np cos na nim kroilam..dla mnie rewelka :)a zlew mam jakis zwykly.
Agnis a bo tak t wlasnie z rodzina jest......ja to teraz sama jestem i co nikt nie przyjdzie a maja blisko....kij im w oko..........to ja tez nie chodze.......zyje swoim zyciem i w dupie :)
laski dlaczego was tutaj tak malo?fb swoja droga ale bb tez ma isc swoja droga:tak:

Dzien dybry :-p
ja zla od rana bo mialam byc teraz w pracy i nie pojechalam , bo moj kochany maz zapomnial oddac mi moj bilet miesieczny
i ma go ze soba w portfelu :angry: ( wczoraj odemnie pozyczal ) :tak:
Po co ja w takim razie tak szybko wstalam !! napisalam smsa ze dzis nie przyjde i sklamalam ze mam termin u dentysty
i zapomnialam im powiedziec i ze przyjde jutro :tak:
Narazie nic nie odpisali :no:
Za oknem u nas pada od rana , i tak ma byc do konca tygodnia :angry:
Ale ja juz wlasnie piore kurtki zimowe i pakuje do piwnicy je , zegnam zime i mam nadzieje ze juz do nas nie wroci :happy2:

Marzenka co tak szybko wstajesz ? dzieci nie daja pospac..?
Fajnie ze mezus wraca zawsze ci troche pomoze :tak:

Ciacho a w jakim kolorze bys chciala blat ? jaki kolor mebli masz ?
ty lubisz kolory to wez se jakis pomaranczowy zamow rozjasni i rozweseli ci kuchnie :-D:-p

dzien dobry
marzenka to bedziesz miec pelna chate:-) a blat tez mam taki jasny w szaro-czarne kropki i maziaje ale zniszczyl sie przez 8 lat i znudzil mi sie
owca powiadasz pomaranczowy... kochana u nas nie ma takiego wyboru zeby sobie wybrac jaki sie chce kolor:baffled: chcielismy taki zielony okazalo sie ze juz tylko na specjalne zamowiecie czas oczekiwania do 3 tyg a ja nie mam ocoty tyle czekac
w sklepie daja ci max 20 koloru i wszystkie podobne do siebie i wieszkosc z polyskiem:confused:, nie bede przeciez jezdzic 100km po blat:no:
a kolor mebli mamy taki ciemny braz i wisniowe kafelki wiec blat musi byc jasny tak jak teraz a i jeszcze mamy czarna lodowke wiec juz i tak ciemno :-D:-D

reklama
Hej hej
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Witam porannie z kawą
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Wczoraj mieliśmy sesję zdjęciową Oskarka. Myśleliśmy ze nie wyjdzie, nawet się zastanawialiśmy czy jechać bo maly był marudny i poplakiwal bo go brzuszek bolał ale sprobowalismy i mimo ze trochę przy tym się upocilismy zdjęcia wyszly super

Zobacz załącznik 619095Zobacz załącznik 619098Zobacz załącznik 619096Zobacz załącznik 619097

A i nocka udana
Mały spał od 21-4 rano
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif
potem przewijanko karmienie i kolo 5 usnął i do 7 spał
a potem przyszła WIELKA kupa, na którą czekaliśmy od niedzieli rano i ból brzuszka się skończył

Do góry