reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Owieczko i chwała niebiosom za ten deszcz bo by nam na dzialce wszystko pousychalo bo małż nie zawsze moze jechac podlac warzywka :-D

reklama
A ja grilowalam na deszczu u nas za to duchota. Ja nie lubie burz. Boje sie piorunow. Jeszcze jak w domu siedze to wiadomo nie bije sie, ale na dworze boje sie ze we mnie cos pierdyknie. A moj syn to ma ataki paniki ja grzmi i spac nie moze, wiec jestem nie wyspana

Ciasteczko mi rece wysypalo, ale ja pielilam. Dzis juz lepiej bo popadalo. I tez nie zazdroszcze twojemu dziecku. Ja mam alergie jakos od liceum. Kiedys nie mialam.

Owca to pewnie u nas lada dzien tez bedzie 26 stopni.

Agnis niech gra,moze z niego jakis znany pilkarz wyrosnie.

W koncu odetchłam..Oski spi.Na szczęście on prawie wcale nie zasypia mi na rekach. Nauczylam go zasypiania w lezaku. A potem przenosze do lozeczka i tam spi. No problem
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Kacper u babci. A ja z mezem ogladamy final Ligi mistrzow
Nasz Real Madryt gra

Po meczu pogramy sobie w darta na Kinekcie
:cool2:

Milego wieczoru dziewczyny

Ps.wiecie ze w tym roku jeszcze grilla nie jadłam..znaczy kiełbasu z grilla :szok:

Dzień dobry
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Piękny słoneczny dzień przed nami. Oski przysypia my z m pijemy kawke, zaraz śniadanko-jajka na twardo, pomidorki, rzodkiewka od mamusi mniam mniam
DjAiksiMFCMC7w80w ShzhCwYEcTDLKWWcUIwD7dRQQhAl1JDEC Z0k4wyQ8RQkAgHRBENNIbEosIHcKoQywDhELOKF4QcxAEKFfUpkS5mDhQQADs=

Później idziemy do kościółka
1zIggET8dLQXapoHBAA7

A co tam u Was?

Hej

Mnie leb boli.

Agnes ja meczu nie ogladalam bo M na wyjezdzie i zapomnialam.

Ja juz po kosciele.

Milego dnia

Hej...
u nas ladna pogoda cieplutko znow...:-)
bylismy na rowerach troche , przy okazji sprawdzic czy basen jest juz czynny i tak ludziska sie juz kapali :tak::tak:
teraz obiadek sie robi i potem nie wiem co bedziemy robic...

Agnis a co masz warzywa na dzialce ?? sama to robisz ?
bo ja to leniwa i nic nie mam trawka tylko i pare krzakow z owocami i truskawki :laugh2:
Milego dzionka :-):-)

reklama
Do góry