reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Beti mmmmmmmmmmm ale mi ochoty narobilas. A ja zero %w domu bo jak nie schowam gdzies glebolo w szafie to mój smkosz tak dlugo bedzie degustowal az nic nie zostanie:-D:-D:-D
Kurde nie moge wziac prysznica bo mala scos steka i sie wybudza:baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
dobra ja obalilam juz 5 kielonkow i myli mi sie klawiatura,mam slaba glowe :-D:-D
spadam spac laski...
befatka zabierz mala ze soba do lazienki:-D:-D:-D zartowalam hihi...
dobra ide bo za 15 minut moj bedzie w domu
do jutra idzcie spac kochane papa

Madzia pijaczko:-p:-p:-p, jeszcze nie skończyłyśmy:-):-)
Befatka a co z małą co się stało, że spać kruszynka nie może?

te nasze dzieci kochane:-) a niunia to swoje opowieści pewnie tam snuje i opowiada wieści z całego dnia:-)
Befatka jeszcze po jednym i ja też zmykam bo rano niestety trza do pracy wstać:crazy:

ja juz chce piątek 13`stą:crazy:

zdrówko kochana:-)

No coraz piekniejsze te drinki no to siup.:-D:-D
Ja odpekam jeszcze swoja wieczorna serie brzuszków i tez idziemy nynac
Dobranoc kochane dziewczynki:-)
Dobranoc Beti kolorowych

reklama
Do góry