reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello:-)
widze ze gorace dyskusje zescie prowadzily:-)
no danielek to juz do tgeo czasu to napewno wyjdzie hehehe.
a ja dzis prasowanko zaczynam,pomalu pomalu zebym sie tylko nie przemeczala:-)
milego dzionka zycze:-)

reklama
Czesc laseczki
Marzenka Ty zaraz ode mnie w dupe dostaniesz!!!Mialas LEZEC nie prasowac!!!
Dobra teraz nie zartuje.:crazy::crazy:Poczekaj chociaz do tego czasu jak maz wróci A jak nie poprasujesz wszystkich ciuszków to swiat sie nie zawali a moim zdaniem warto zeby Danielek posiedzial w brzuszku jeszcze kilka tygodni tak bedzie lepiej dla Niego , jego zdrówka i rozwoju.
No jak juz musisz to moze na siedzaco???
Milego dzinka u nas znowu pada i zapowiada sie ze caly dzien tak bedzie a ja chce do sklepu:wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
:-):-)witaj kochana befatko:-)
kochanie no przedewszystkim to prasuje na siedzaco,nawet mi do glowy mi nie przyszlo zeby stac no co ty:-)
i robie sobie przerwy i to nie jest tak ze przemeczam sie:-)
rozlozylam sobie ciuszki na kilka dni i jest ok,niemam zamiaru wszytskiego w jeden dzien wyprasowac bo wiem ze moze mi to zaszkodzic:-)
ide na rosolek a potem to juz lezec bede caly czas :-)
buziaczki

No to masz szczescie Zlociutka bo juz chcialam przyleciec i te ciuszki wyprasowac ale wiem ze to sama radosc i nie bede Ci jej zabierac :-D:-D:-D
Jak bylam w ciazy to chyba ze 3 razy wszystkie dzidziusiowe szmatki pralam i prasowalam:-D:-D:-D
Smacznego rosloku ja mam dzis pieczen(wieprzowinka) z warzywami

witaj larvunia:-)
jak tam po pracy?
mialam ci pisac ostatnio jakos ale zawsze mi to wypadalo z glowy:-)
SLICZNEGO MASZ SYNKA:-)JEGO USMIECH JEST:-D PRZESLICZNY:-)

a dziekuje, dziekuje kochana :tak::-D
a w pracy..... jakos leci :dry: z checia bym zmienila juz na inna :unsure:

... ide do wanny, odezwe sie jeszcze :tak:

reklama
Do góry