reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no napewno:-)a ile teraz waży?
bo Danielek wie, że po drugiej stronie takie cuda na niego czekają i wygodne łóżeczko i pokoik, to co będzie tam siedział:-):-):-)

reklama
no wlasnie niewiem ile wazy,ale jak bylam w 33 tyg to 2200 wiec teraz napewno wiecej,mysle ze z 3 kg bedzie mial jka nie wiecej:-)
no jak dzis pojade do domku to od razu przygotuje lozeczko dla maluszka,bo stoi ale nic tam jeszcze nie ma,
i pomyslec ze na swoje urodzinki bede miala juz synusia przy sobie:-)

Hej laseczki
Jestem,jestem my wczoraj bylismy u znajomych dlatego nie zagladalam umawialismy ze Jack ma naprawic im kompa my wpadamy a tam impreza na calego.Dobrze ze chociaz winko kupilismy i cos dla ich synka bo by lipa byla.
Kaya oczywiscie jak zwykle byla atrakcja wieczoru wszyscy nosili ja na raczkach a ta spiewala,gadala i obgryzala wszystkim sznurki od bluz , targara za lancuszki i takie tam.Normalnie moja córka to zwierze sceniczne tak sie popisywala ze szok
Dzisiaj dzien jak codzien facet spi bo do pracy a my w domu:baffled:
Laski wpadajcie na kawe!!!!
Beti wspólczuje taka zabiegana jestes.
Marzenka-ale Ci zazdroszcze takie urzadzanie chatki to sama radosc
Larvunia-jak zdrówko
Czesc Magda chyba nie mialam jeszcze okazji sie przywitac.Chyba musisz miec fajna tesciowa ze az 2 tyg.zostaliscie:-):-)
Milego dnia

Hej my juz po spacerku,deszcz nas zlapal i wrocilismy
oto kilka fotek ide teraz kawke pic papa

Befatka mam tesciowa spoko,jest super tesciowa...:-):-)

Załączniki

• zdjecie 029.jpg
    zdjecie 029.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 27
  • zdjecie 031.jpg
    zdjecie 031.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 28
  • zdjecie 036.jpg
    zdjecie 036.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 30
  • zdjecie 037.jpg
    zdjecie 037.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 30
  • zdjecie 038.jpg
    zdjecie 038.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 33
o befatka powrocila:-)
ja wlasnie przyszlam z dworu ,bylam sie przewietrzyc z pieskami,ale o dziwo deszcz nas spotkal:crazy:
befatka ty mi zazdroscisz urzadzania mieszkania a ja tobie takich znajomych i imprez:-)
bo nasi znajomi,przynajmniej odnosze takie wrazenie,jak sie dowiedzieli ze kupilismy mieszkanie a potem ze dzidzia w drodze to zachowuja sie tak w stosunku do nas jakos dziwnie,mysla se ze my zajeci itd,albo ze jak ja w ciazy to juz lipa ze spotkaniami,i powiem ci ze osttanie nasze spotkanie ze znajomym to bylo wyjscie na pizze w wakacje,od tego czasu tylko dom dom dom.
no coz kazdy ma swoje zycie.........tylko juz na sama mysl wkurzam sie jak sobie pomysle ze jak sie juz przeprowadzimy i jak juz urodze danielka to wszyscy sie obudza do spotkan,nie lubie czegos takiego...............a gdzie byli przez ten caly czas....
magda pozazdrosic tesciowej:crazy:
ja doszlam do takiego zdania ze tesciowa najlepsza jak sie z nia nie mieszka pod jednym dachem,bo jak to wmoim przypadku nie jest zle ale moglo by byc lepiej na swoim:-)
beti urodzinki mam 18kwietnia:-)jeszcze jakis czas temu nie nawet mi sie nie snilo ze juz na swieta wielkanocne bede mamusia:-)

moja teściówka też jest mega kobietka prawie 400km ode mnie:-):-)
18 będziemy Happy Birthday tu śpiewać:-):-):-)
Befatka Ty chodź lepiej do nas na tą kawkę:-):-)

Dobranoc mamuski...
synek zasnal juz dzis po 19, teraz ide wypic szampana z mezuskiem bo stoji juz od sylwka....
do juterka :-)

Larvunia gdzie jestes??....

reklama
Do góry