reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej dziewczynki:-)
ja wiem co sie dzieje z beti:-)
wczoraj pisalysmy przez sms,
beti nasza kochana zabiegana jest bo wczoraj miala popoludniu otwarcie lokalu:-)
ale napewno o nas pamieta:-)
ja wlasnie u tesciowki jestem ale jakas taka przez caly dzien pijana sie czuje,musialam se strzelic kawe:-)
mielismy na dzis zamowiony transport zeby te meble przewiesc ale jak koles powiedzial cene tylko za przewozke to zwariowalismy i od razu odmowilismy,no szok gosciu chcial 200zl a ja teraz zadzwonilam i zalatwilam na jutro i tylko 25zl no szok:-D

Witam kochane,u nas ok
mam w domu male przedszkole moja dwojka i do hani przyszla kumpela i kolega :-)
dzis znow upieklam drugi raz w tym tygodniu murzynka,cos mnie naszlo :-):-D
na dworze ciapa nawet nie ma jak a spacer isc bo mlody tylko w kaluze wlazi....
o boze jak lataja po domu a szymon wniebowziety :-D:-D

chlop znow w pracy do 23 a ja sie nudze..
Beti ales ty zalatana kobito,zwolnij troszke....

Marzenka patrze na suwaczek widze to juz tuz tuz...fajowo tylko daj nam znac :tak::tak:...a z transportem to rzeczywiscie 200 a 25 zeta roznica i to jaka :szok:....

no nic uciekam poleze zaraz bedzie pierwsza milosc....
narazie laski :-)

madzia pokoj przesliczny:-)
ladne kolory wybraliscie:-)
no u mnie wczoraj zaczal sie 40tydzien:-)
juz naprawde chcialabym miec go przy sobie,zwlaszcza jak czuje jego cialko jak mi buszuje to tak bardzo chcialabym go przytulic,
wczoraj to mnie obudzil:-)bo mi tak fajnie w brzuszku buszowal:-)ale jak milo bylo:-)
dzis wstalam dopiero o 10
madzia ja tez pierwsza milosc bede ogladac:-)
w domku tv nie mam ale jakos tak specjalnie to nie narzekam,tak mi szybko cza stam leci ze szkoda gadac
wczoraj bylo gosciu z dialogu w koncu podpisalismy umowe i w ciagu 2 tyg bedziemy miec neta:-):-)no ale jak trudno sie dodzwonic do tego dialogu to wy nie macie pojecia............
kilka dni temu mialam skurcze juz myslalam ze tej nocy wyladuje na porodowce,ale skurcze ustaly,mialam te krzyzowe i normalnie nic nie pomagalo a jak strasznie bolaly,to co mialam do tej pory to pikus........

hej dziewczynki:-):-)

przepraszam, że tak długo się nie oddzywałam, ale to był szalony tydzień, naprawdę
w pracy kontrola , wytrzepali nas, ale na szczęście wszystko było oki w między czasie mieliśmy jeszcze sławnych gości:-):-) i tv, gazeta, radio:-):-), no i zrobić oczywiście to co obowiązkowe codziennie więc pracy opór
po pracy szybko do domku, coś zjeść i jechaliśmy do studia, kończyć bo wczoraj pierwsi klienci bylibyło sprzątania co nie miara, instalowanie tych wszystkich gadżetów więc późno wieczorkiem, a wczoraj i przedwczoraj to już prawie noc nas tam zastała,do domku, prysznic i lulu no i rano do pracy apjać od nowa
super, że to piątek:-):-):-)
no a ja zrobiłam trzy testy do kupy na pierwszym bobo teście, tak jak pisałam wyszła słaba kreseczka, potem robiłam quicka, wyszła jedna franca, a wczoraj robiłam pre-test`a i też wyszła jedna, więc już zwariowałam i nie wiem co i jak , ale chyba bobo to jednak z tego cyklu nie będzie
zobaczymy planuje zrobić jeszcze jutro, ale u nas nie ma niebieskich bobo testów, więc nie wiem czy czekać do poniedziałku na @ czy jak nie będzie to na betke iść, echh co ma być to będzie, jeśli nie to widocznie dzidzia zdecydowała, że jeszcze nie jej czas:-)

idę poczytać co naskrobałyście:-):-):-)

Żona wraca do domu i widzi na drzwiach kartkę. Czyta:
"Na sprzedaż - żona. Ostatnio niewiele używana...
Cena 360 zł. Informacja - na miejscu."
Małżonka robi swojemu mężowi awanturę.
-Wcale nie chodzi mi o to, że chcesz mnie sprzedać,
ale dlaczego tak tanio? Skąd wziąłeś tą cenę?
-Już Ci wyjaśniam : 80 kg mięsa po 2 zł to daje 160 zł,
złota obrączka - 200 zł. Razem 360 zł. Gra?

Następnego dnia mąż wraca z pracy i widzi na drzwiach
kartkę napisaną przez żonę:
"Na sprzedaż - mąż. Ostatnio niewiele używany...
Cena 0,67 zł. Informacja - na miejscu."
Tym razem awanturę robi mąż.
-To ja cię wyceniłem na 360 zł, a ty mnie za takie
grosze chcesz opchnąć?
-Już Ci wyjaśniam : dwa jajka po 0,32 zł to daje 0,64 zł,
10 cm rurki giętkiej za 0,03 zł.
Razem 0,67 zł. Gra?

Czesc babeczki
Beti w koncu jestes :-)Ale mialas tydzien .....
Masz racje co ma byc to bedzie;-);-)Ale i tak 3mam kciuki
Marzenka ciesze sie ze nie daliscie sie kolesiowi zrobic miec 175zl a nie miec to jest róznica za ta kase to juz masz prawie fotelik dla Danielka
Magda dawaj tutaj tego murzynka ale nie mniej niz pól blaszki:-D:-D:-Dbo mój uwielbia i ja tez lubie ale najbardziej to sernik.Nauczylabym sie w koncu piec ale mam na tej chacie beznadziejny piekarnik gazowy przyzwyczajona jestem go elktr.
No ale ma to tez + bo jak bym tak zaczela piec to mielibysmy z Jackiem po 2metry w pasie:-D:-D:-D

A gdzie ta Kasia miala czesciej zagladac ale znowu uciekla.Odezwij sie czasem kochana i pisz jak tam maluszek

reklama
Do góry