reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No a ja od 2 miesięcy dopiero tu mieszkam wię znajomych tu nie mam tylko co na tym forum niestety ale jestem dobrej myśli :-)

reklama
Pisałam wcześniej, ze ma plesniawki i zapalenie jamy ustnej...

Befatka, Jezyk, Beti a Wy gdzie???

Witaj PYCHA :-) moja ma 1,5 roczku i zaczynam ją sadzać na nocniku, choć inni radzą bym zaczęła jak skończy 2 latka, nie powiem bo nie chce robić do nocnika ale z chęcią na niam siedzi, zdażyło jej się moze ze 3-4 razy zrobić na nocnik ale przez to że sama kazałam jej zrobić siusiu i jej pilnowałam ale przeważnie jak jej się chce to schodzi i ucieka w kąt by tam się wysiusiać więc ją gonie po całym pokoju :-) myślę że muszę dać jej czas....

No ja muszę się kiedyś wybrać do Inter marche bo nie byłam tam jeszcze a mam kawałek drogi nie ma co.....najczęściej lecę do tesco a najbliżej mam netto:happy2:

Megi postaraj się pisać w jednym poscie albo masz opcję "EDYTUJ" jak coś CI się przypomni:))

Do intera, ja chodzę codziennie praktycznie
A kotlety z jajek sa pyszne!

reklama
A no widzisz to jest tak jak się czegoś nie wie, dzięki za radę;-)

No chyba po niedzieli się mamy spotkać tzn ty, magda i ja bo ja z magdamir to już na gg się poznałyśmy i umówiłyśmy się na spotkanko, wiesz ja wyskoczę po mojego wcześniej pod jednostkę bo tam pracuje i pogadałybyśmy i poznały się co myślisz????

Fajnie byłoby kogoś poznać na żywo :-) jak masz ochotę to jeszcze będę na ten temat gadać z magdamir NIE PODOBAJĄ MI SIĘ TE CHMURY< SŁONKO ZAKRYWAJĄ :-(

Ostatnia edycja:
Do góry