reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

fotelik za 50zl.....Moja Izka jest taka Biedna, ciagle na rączkach. wlasnie zasneła chyba. Dałam jej czopka na noc.
ALe mnie ręce bolą...
karuzelki nie moge rozkrecic co jest najlepsze
a mi sie do kartona nie miesci skrecona
jednej piepr***** śrubki nie idzie odkrecic.

reklama
Hejka

My już po spotkaniu z Asią... Mówiła że W sie do niej odezwał że wczoraj dużo rozmawiali przez telefon i że będzie dobrze :-) Pospacerowałyśmy pogadałyśmy... Rafałaek to fajny śmieszek i te jego zniewalające usteczka i oczęta :-) Później wrzuce fotki...

Kasiu- jak Izce nie przejdzie te gorączkowanie to musisz coś z tym zrobić, biedactwo napewno jest wycieńczona ale podobno sen to najlepsze lekarstwo:tak:

Dziewczyny chyba się do was tam wybiorę z małą na osiedle kiedyś, bo jak mój w pracy to ja umieram z nudów:tak:

Idę małą wychlupać zaraz wracam :-)

Dziewczyny ja już na dziś kończę, pożegnam się pięknie życząc wam spokojnej nocy. Moj wrocil z fuchy i teraz moj czas dla niego, wybaczcie :-) od rana tylko praca aż do teraz biedactwo moje. Do jutra!!!!! Buziaki wszystkim z osobna :-)

Ostatnia edycja:
witam:-)
kurde ale te nasze forum sie rozkreca:-Dfajosko:-D
az jestem zdziwiona ze tak w krotkim czasie doszlo tyle mamusiek.
moja znajoma tez wciazy 9 tydz,pisalam jej o naszym forum,pisala mi ze nas podczytuje, ale czy dolaczy do nas to sie okaze :) witam Annes i Natalke :) Larvunia trzymaj sie kochana a tak apropo zdjecia w kitce super i nie pisz ze brzydko bo dla mnie bardzo ladnie :) Beti Davidek ma sie dobrze ale nie chce isc spac a ja chce sie dobrac do mojego m hehehe :tak:

Marzenka to goraca noc sie zapowiada hehehe
Beti uzywam PhotoScape.Masz racje smyraj brzuszek mnie to Larvunia niedobra zaraziła.Tylko ja ja chyba za cycki łapłam a nie za brzuch heheh :-D:-D:-D
Magda odbierz poczte i mów mi tu szybko powinnas dostac 3 maile.Za te ostati dawaj mi tu tego murzynka
Kasia fajnie ze spotkanko udane i blond ma juz chumorek lepsiejszy.
Dobra kupa na pokładzie i przbrac skunksika

Witam wieczorowo..

megi zapraszamy w nasze strony jesli chcesz,spokojnej nocy :tak:

kasia to super ze sprzedalas 50 zeta to juz cos...:tak:

Befatka dzieki wielkie zaraz kukne co tamzmajstrowalas:tak:

kasia super ze spotkanko udane i pozdrow ja od nas jak znow sie spotkacie,czekam na fotki dawaj szybko kochana:tak:

Marzenka powiadasz dobrac sie a tu nie ma jak hehe,okienka pomylas?

bede zagladac !!!

A moją sąsiadką jest Jeżyk, którego musiałam dłuuugo szukać:)
Dziękuję wszystkim dziewczynom za miłe słowa i za to, że tak ciepło zostałam tu przyjęta.
Szkoda, że tak późno:(
Ale nic straconego:)
To moja pierwsza ciąża więc z pewnością będę potrzebowała Waszych rad- do tej pory miałam tylko Aguśkę, która już bardzo mi pomogła za co bardzo Jej dziękuję:)

reklama
Natalka witamy i zapraszamy wal smialo :tak::tak: a ktory to miesiac???

Befatka dzieki wielkie jakie ty umiesz cuda robic :szok::szok:
za to dalabym ci cala blache tego murzynka :-D:-D
dziekuje slonce jestem happy !!!!

Do góry