reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
pewnie że możesz wszystkie możecie nie musicie się pytać wacale!!!!!!!!!:-):-):-)

no tylko ja to wszedzie musze jechac z mezem jestem bez prawka wiec uziemiona poniekad !!! :-:)-(....

dzieciaki szaleja a ten zanim auto spakuje na 12 nie dojade ech...teraz pali fajeczke w oknie :tak::tak:

Izka musi być w stuprocentach zdrowa, bo nie chcemy zarazić Cypusia Maleńkiego;)

dziewczyny włosy wypadają mi garściami, nie wiem co robić. biore jakies tabletki i nic.

Ostatnia edycja:
Izka musi być w stuprocentach zdrowa, bo nie chcemy zarazić Cypusia Maleńkiego;)

tak jest i szymon rowniez bo cos pokaszluje i smarka sie...w sobote chcem odwiedzic kuzynke ma 2 tyg dzidzi chcemy je zobaczyc ale nie wiem czy wypada teraz jak szymon ma katar jak mysliscie???:baffled:

no poszedl m pakowac auto :tak::tak:

no nie sie zdenerwowalam :angry:
tyle sie napisalam i gdzies mi post uciekl:wściekła/y:
kurde
niechce mi sie pisac juz to samo,
no ale sie zdenerwowalam,
ide ogarnac mieszkanko troche i poslucham muzy,eh niech mi te nerwy przejda:angry:

reklama
Do góry