reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Oj ktos pokrecił fakty lekarze podejrzewali sepse ale wykluczyli Kasia do niedzieli napewno nie wyjdzie bo mała mosi wybrac antybiotyk dozylnie.

magdamir i megi ja tez zaluje ale jeszcze sie spotkamy

Madziarena- super 3maj sie bedzie dobrze!!

My szykujemy sie spac Nati szaleje z dziatkami.

reklama
Oj ktos pokrecił fakty lekarze podejrzewali sepse ale wykluczyli Kasia do niedzieli napewno nie wyjdzie bo mała mosi wybrac antybiotyk dozylnie.

magdamir i megi ja tez zaluje ale jeszcze sie spotkamy

Madziarena- super 3maj sie bedzie dobrze!!

My szykujemy sie spac Nati szaleje z dziatkami.

oj kochana to mnie troche uspokoilas :tak::tak: ....
wlasnie pisze na gg z Kamilem :tak::tak:...

a moj tez wariuje i chyba szybko nie zasnie....

dobranoc annes:-):-)

Rozmawiałam z KAsia poprostu dokładnie jej nie powiedzilei co jest małej i objawy pasowały do sepsy lekarze sepse wykluczyli odrazy mała ma ogólne zapalenie organizmu cos podobnego do sepsy i tez grozne ale juz jest zdrowa tzn juz jej dozo lepiej rozmawiałam z Kamilem i podobno szaleje
dobranoc!!!

biedna ta nasza kasia i beti tez w sumie...
az mi smutno sie zrobilo...

moj dziec szaleje na calego... nie spal w dzien i jeszcze szaleje, z kad on ma tyle sil??!! a ja mam dosc bo marudny ze szok!

oj przepraszam to ja zle napisalam,dopiero teraz doczytalam,ale dawidek dalej mi nie spi i troche zaczyna mnie draznic a nie spi od 18 godziny,i chcialam wam to szybko napisac,heh no i pokrecilam.
:zawstydzona/y:
ja dzis kupilam pampersy HUGGIES szt 78 za 39.95 w biedronce,wydaje mi sie ze to jest tanio,ale juz mi sie one podobaja:-)nastepnym razem wyprobuje te dada i sie zobaczy ktore dobre:-)
a te w netto to raczej nie bardzo tanie bo moj osttanio kupil w tesco tez pampersa 3ki szt 82 za 46.99.
no a ja kupilam osttanio u nas w osiedlowym sklepie chusteczki happy bella 2x72 za 7.99 i glupia ze je kupilam sama se chyba je zuzyje bo sa jakies takie twardawe szorstkie i mojemu malemu skore podrazniaja.
najlepsze to z nivea baby jak dla mnie.a wy jak tam z tym?

my na orginalych pamperchach od poczatku, tylko chusteczek nie uzywalismy wogole az mlody skonczyl roczek. Poprostu dupka pod kran szla i szarym mydlem mylismy, bo strasznie mu podraznialo wszystko skore doslownie wszystko... a teraz chusteczki dzidzius mamy :tak: No a pampersy takie bo my sporadycznie kupowalismy smierdziuchy ;-) jakos zawsze ktos odwiedzal i dawal nam je i mielismy pod dostatkiem, teraz to nam sie urwalo i sami kupujemy ale sie tak przyzwyczailam do niech ze jakos tak... moze czas zmienic na tansze :sorry2:

witam melduje sie z browarkiem reds :-D:-D

mam sms od kasi napisala ze jest juz ok,ale bylo naprawde zle..wyjda prawdopodobnie w niedziele i pisala ze Izunia jest juz wesola jak zawsze!!! ale sie ciesze ze jest oki :tak::tak:

co do pamperow to my tez od poczatku tylko pampersy i z hania i z szymkiem :tak:
sa troche drogie ale moim zdaniem watro....mialam jeszcze huggies dla hani ale ja obsypalo i dla szymka bella happy ale tez wysypalo dupsko :tak::tak:

a chusteczki to rozne mielismy nivea,pampers ale jakies z asuche mi byly a teraz uzywam dada z biedroni zielono-biale i sa oki :tak::tak:

ale sie rozpisalam...moje dzieci jeszcze nie spi ale lezy wiec moze usnie oby :tak:

dam wam przepis na sos zrobcie sobie kiedys:
-2puszki tunczyka
-jedna srednia cebula
-sloik sosu pomidorowego
-kostka sera

podsmazyc cebulke, dodac tunczyka sos pomidorowy i na koniec starty ser gotowac az zabulgocze
smile.gif

podawac z makaronem
smile.gif

PYSZNE

Jaa w lutym zrobiłam zapas hagisów że dopiero dzisiaj kupiliśmy pieluchy a w lutym w tesco były 3- 86szt za 37 zł to jeszcze 3 paki wtedy kupiliśmy i kilka pak 4-72szt za 37... dzisiaj kupiliśmy babydream w rossmanie za 56szt 31 zł więc w sumie tyle co normalnie hagisy a hagisy nam super odpowiadają... przez noc małego przewijać nie musze... No a husteczki też z rossmana babydream niebieskie 6paczek po 80szt za 25zł...

Blond ja właśnie też pustka na koncie :/ ale jak coś to pisz na gg 12433116...

Ale sie ciesze że z izunią już dobrze... aż mi wszystko zadrżało w środku jak przeczytałam o sepsie...

Larvuniu ja też planuje dzień dziecka w askanie :tak:
Madziarena dobrze że wszystko oki... dużo odpoczywaj...

Wogóle w kinach jest fajny film "Anioły i Demony" i planuje sie wybrać ale nie mam z kim :-( jest któraś chętna?:-p Jak coś to moge wprowadzić troche w tematyke filmu bo książke czytałam JEST ŚWIETNA!!!

reklama
hej Kasiu !!!
ty dzis wolne tak?
he he kino my tu w mcz nawet nie mamy :no::no: robia remont bo sie zawalilo hihi :-D:-D
a czytalas ze myslimy o spotkanku moze u larvuni na dzialce piszesz sie jak co mam nadzieje ze razem z blondi byscie byly??...

malutki spi??...

Do góry