reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kurde musze isc z dawidkiem az do centrum do lekarza bo naszej pediatry dzis nie ma,lece sie szykowac,niestety nie ominie nas wizyta u tesciowki:-(ah znow sie naslucham,zajde bo bedziemy przechodzic kolo domku.

reklama
marzenka zależy co Ci powie lekarz. my mogliśmy wychodzić jak nie ma gorączki i Cyprian na dworze w ogóle nie kaszlał.tylko u nas trochę inna historia bo Kacperek był chory i te wirusy ciągle wisiały w powietrzu i my trafiliśmy niestety z tkim kaszlem do szpitala :-( bo było blisko do zapalenia płuc właściwie kaszel sie rozwinął w ciągu 24 godzin. ale u was to inaczej więc się nie martw na zapas.

larvunia
a co ty nas opuszczasz na tak długo??

A my dziś na 16 do lekarza bo Cypusiowi trzeci raz od porodu zaczęło ropieć oczko więc chyba trzeba jednak te kropelki z antybiotykiem bo ciągle to powraca

Witam się i ja!:-) Wczoraj jednak nie siedziałam na kompie bo mnie piwko zamroczyło a zresztą wieczorem nam się frytek zachciało i musiałam smarzyć:happy: potem ta burza i jak mój siedział na kompie to przez burzę mu się internet mulił i wyłączył. Dziś też nieciekawie:no: nie wiem czy padać nie będzie a muszę na pocztę skoczyć po znaczki i wogóle kartki na Dzień Matki wysłać, nie chce mi się nawet ubrać, coś mnie leń dopadł:-p
Magdamir- a jak ty tę burzę przeżyłaś kochana??? nie bałaś się?:-)

Ale u mnie na Waszkiewicza dziś policja auta zatrzymuje jak nigdy... jeden nie chciał się zatrzymać i policja na sygnale się za nim puściła ale po chwili się zatrzymał hehe

Ostatnia edycja:
Kasia napisała esa:-)

jutro do domu! już wsio ok!:-):-):-):-)

ale mam banana na buzi:-):-):-)

hej hej
Do nas Kasia tez pisała:-D wszytko juz ok!!

Ja własnie przytargałam tone zakupów nie było to łatwe pod jedna reka Nati pod droga zakupy i 4 pietra:szok:

Zaraz za objadek sie biore dzis pomidorowa na omlecie, przepis od kolegi zobaczymy jak smakuje.
Paweł wraca w nocy zaopatrzyłam wiec lodówke w piwko:tak: I moze jakis placek upieke.
O ile bede miała siłe bo dzis cos sie zle czuje rano troszku mnie mdliło głowa mi peka mam nadzieje ze to nie grypsko jakieś:szok:

hej laski,ja od wczoraj po burzy do teraz nie mialam neta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale zrobilam zakupy i robie teraz salatke...

megi pisalam sms do ciebie ale mowi ze komorka jest wylaczona i nie dotarl do ciebie....
ale sie balam tej burzy dzieci spaly a ja od 20:30 lezalam pod koldra :-D:-D

megi to jak przychodzisz dzis??? chyba nie chce ci sie w ta pogode co??

Larvunia gdzie ty wyjezdasz???
super ze kasia juz wraca jupi !!!

no to tyle narazie ide robic zarelko....

Madziu nie wiem jak to z tą pogodą będzie a po drugie Zuzka ma katar i ja wiem czy nie zarazi twoich? teraz o wirus nie trudno więc chyba posiedzę w domu i tak wyszłam z nią bo musiałam na pocztę lecieć wysłać kartki na dzień mamy i troszkę zmokłyśmy bo kropiło. My wczoraj też wyłączyliśmy neta bo zakłócenia były i się mulił przez burzę

reklama
Cześć Dziewczynki!
Super,że Katgen i Izusia wracają do domku!
Ja niedawno wróciłam ze Skwierzyny i spać mi się zachciało. Jutro ok. 14:00 jadę na usg pooglądać Maluszka. Umieram z ciekawości jakie moje dziecko jest już duże:tak::tak:.
Oby wszystko było dobrze;-).

Do góry