reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej witam sie wieczornie:-)
my juz po wizycie naszej kochanej beti:-)
troche pogadalysmy,ponianczyla mi synka i fotki porobila:-):-)
beti ja dopiero teraz zauwazylam co pisze na tych bodziakach:-Ddziekujemy:-)
hehe mialas byc chwilke i tak oto chwilka az 2 godz dobre:-)
dawidek juz spi,nawet mleczka nie tknal,od razu zasnal biedak ciotka go wymeczyla:-)
bylismy dzis u lekarza stwierdzilam 3dniowke,dawidek w dzien spal mi cale 5 godz:-)poszlam do tesciowki,tam poczekalismy na tatusia:-)a potem do domku:-):-).
poki co ide do wanny a potem piwko se walne:-)
jezyk a powiedz mi jak poznac ze ropieja oczka?
zrobilam dawidkowi kleik ryzowy,wypytalam o to pediatre i mam juz dawac 3lyzeczki do mleczka,ale nawet nie tknal bo od razu zasnal wiec dam mu jak sie obudzi,zobaczymy jaka bedzie reakcja.

reklama
Magdamir-znalazłam ale będzie mały problem bo Madziara jest ode mnie niższa o 10 cm.

Ja już się tego usg doczekać nie mogę-dzisiaj nie będę spała z wrażenia. Teściowa dzisiaj zabrała mnie i męża na pizzę-tak na dzień dziecka:-D.
Jeżyku kochany będzie dobrze-jutro przyjdę się pochwalić zdjęciami Smyka:tak::tak::tak:. I pobawić się z tym Twoim małym cudem;-).

Żyły mi na nogach pękają. Czy to jest normalne??

Dobranoc..

Natalka ja nie wiem czy normalne bo nie mialam zylakow :no::no:

marzenka fajnie ze beti byla u was....zdrowka dla dawida...
czytalam ze u was beda teraz dni miasta i bedzie w sobote feel i kombii fajnie :tak:

no nic zmykam do wyra..!!!!

doma:-) ogarnę się trochę, bo jeszcze po Marzence pojechałam zobaczyć jak tam weselicho na Głębokim, do sklepu bo dziecie marudziło, że czekolady jej w organiźmie brak do funkcjonowania.....losie co ja z nią mam:-) i przyjechałam:-)
idę zobaczyć czy wszystko na miejscu, czy jaki pożar znowu nie zrobiły:-):-)i wracam:-)

chata cała:-):-):-)

Marzenka to teraz masz pretekst, żeby do mnie przyjechać:-):-):-)

Larvunia trzymam mocno kciuki:tak::-):-)

powiem tak, i ściemniać nie będę:-):-) normalnie się zakochałam:-):-):-):-):-) hehe dawidek jest boski:-):-):-) a jak urósł i taki fajny bobas się zrobił:-):-) zaraz wrzucę do galerii:-):-)

ale ja tu widze wszystkie poszły spać i cisza w eterze:confused::-)

hej
ja własnie skaczyłam placek dla meza;-)
Magda- moj brat naprawde jest swietny i czesto wpada.
A Kasiula pisała ze mam Wam powiedziec ze ona wraca i spotkanie ma byc zorganizowane heheh bo biedna tyle sama była.
wiec Megi nastepnym razem pełny skład. heheh
to dobranoc dziewczyny do juterka

Witam z rana !!!
moje dziecko wstalo dzis juz o 6 masakra !!!
ale juz odkurzylam i pranie robie :-):-)

annes chyba juzmezus wrocil co?? wykorzystalas go choc troche??..heheh

beti swietne fotki dawidek naprawde urosl i zmienil sie troszke swietny chlopczyk :tak:

my za troche pojedziemy do biedrony na zakupki o ile dobudze mojego m bo spi..wrr..

cos widze wiatr na dworze jakies wieje....

dobra uciekam wstawac spiochy!!!

reklama
witam sie:-)
zdjecia slodkie dzidzia moja slodka jest:-)heh a jaki juz duzy:-)
dalam dawidkowi o 1 w nocy mleko zkleikiem i wiecie co spal az do 5 rano :-D
troche sie balam ze za duza dziurke moj zrobil ale jest ok:-)zajadal sie:-)
dzsi jedziemy do miasta,tzn ja lece do miasta amoj bedzie z malym na podworku u mamy a ja w ten czas oblece miasto:-)
heh widzielismy fajna firanke do sypialni kurde ciekawe ile kosztuje,polece i sie zapytam:-)
a ja wczoraj dawidka zostawilam na 15 min z babcia jak spal i polecialam na rynek,od razu o lumpex zachaczylam i kupilam znow dla malego ciuszki i tylko za 2 zl szt:-)i sobie bluzke:-)beti widziala:-)no i przychodze a oni spia sobie w najlepsze:-)
dzis tez zachacze bo dostawa a jak mam okazje to czemu by nie:-D
ja juz kawke popijam:-)

Do góry