reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej my juz po obiadku
na 15 przyjada znajomi wiec pewnie dzis juz nie zajrze :no::no:
wiec wybaczcie ale nie bede siedziec na kompie jak goscie rozumiecie....

a wieczorkiem piwko...mniam mniam....:-D:-D

jezyk to w sumie szybko bedzie ten zabieg oby wyzdrowial,a gdzie robicie w Gorzowie jednak??

zycze milego dzionka i jakbym nie zajrzala dzis to do jutra!!!

reklama
Kasiula witajcie!!:-):-) bardzo się cieszę, że już w domku księżniczka i zdrowa:-):-) buziaczki dla Izoldy:-):-)

Jeżyk - PW

Magda no fakt gdzieś mi strona jedna zwiała:-) miłego dzionka z goścmi-buziaki dla smerfów:-):-):-)

Marzenka jak tam zakupy?:-) jak takie jak wczoraj widziałam to napewno się udały:-):-):-):-)ciuszki były super:-)
ucałuj Dawidka:-):-)

Nati zapraszam na herbatkę:-)

Larvunia czekamy na Ciebie kochana:-)

Befatka mam nadzieję, że pogoda u Ciebie lepsza niż u nas:-) całuski:-)

słonecznego i udanego weekendu życzę:-)
ja jutro w Męczennikach walcze na komunii:baffled:
pozdrawiam

Witam nasze Laleczki z powrotem.
Katgen dużo zdrówka dla córci!!:tak:

Beti bardzo chętnie. Musimy się kiedyś umówić:-D
Właśnie wróciłam z usg-kolejne niesamowite wrażenia mam za sobą:-):-)
Mój olbrzymek ma 7 cm,fałdka jest jak najbardziej ok!!!, ma dwie nóżki, dwie rączki którymi ciągle macha:-D i po pięć paluszków. Muszę szybko zmieniać suwaczek, bo termin mi się zmienił-będzie raczej prezent na moje urodzinki albo imieninki ale nie na mikołajki!!!

Ruchawe to moje maleństwo:-D:-D:-D:-D
Rozwija się książkowo;-).

Jestem przeszczęśliwa!!!!!!
Zaraz zabieram się za ciasto!
Jutro jadę do rodziców na grilka z okazji dnia mamy więc będę się chwalić.
Kupiłam mamci bukiet białych margaretek:tak:mam nadzieję,że jej sie spodobają tak jak mi:-D

Witam ponownie!
Katgen- wreszcie jesteś... brakowało tu Ciebie, cieszymy się że z Izką już dobrze ale nie mało nerwów cię to kosztowało...na szczęście już po wszystkim...teraz oby tylko zdrowa była cały czas, my nie miałyśmy okazji jeszcze się spotkać ale po niedzieli znów wybiorę się do dziewczyn( annes, magdamir) i mam nadzieję że Cię poznam i twoją kruszynkę co ty na to?;-)
Magdamir- udanego spotkania z Twoimi gośćmi, wracaj szybciutko tu do nas...czekamy:-D
Natalko- cieszę się również z twojego szczęścia i to że "orzeszek" rozwija się dobrze, wiem co to znaczy oglądać swoje dziecię jeszcze w brzuszku mamy i obserwować jak się rozwija, to kiedy kolejne usg? pewnie już nie możesz się doczekać?:-)
Annes- kochana po niedzieli wpraszam się do ciebie na kawkę może ktoś dołączy? jak mnie wpuścisz? :-)
A gdzież się podziewa madziarena? Mój m dopiero co się położył po nocnej służbie, zamiast od razu to nie musiał na kompa wejść jak to on mówi " popykać w grę" co on w tym widzi?! ale to jego hobby odkąd pamiętam no i moja pyreczka też usnęła ale mam ciszę w domu :-)

Ostatnia edycja:
Teraz to pewnie będzie połókwowe.
Dzidzia wygląda jak taki mały ufoludek-głupie mam skojarzenia:-D ale śmiać mi się chciało jak lekarz pokazywał wszystko mężowi i mu tłumaczył jakby ten się znał a ja leżałam i nic nie widziałam;-) dopiero jak się nagadali to przesunął monitor w moim kierunku:-).

moje panie ciasto w piekarniczku-zobaczymy co to wyjdzie:-D

reklama
Ale się nasmażyłam dziś tych placków jak do półku wojska, chyba zgodzinę:-) mam dość! no i znów pogoda pod psem,ciśnienie do d... głowa mnie znów bolała
Natalko- a mąż jakie wrażenia ma z podglądu maluszka? pewnie zachwycony jak ty?

Ostatnia edycja:
Do góry