reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja tez pranko wstawilam,juz kapiel wzielam trzeba sie szykowac :-)mialam zamiar jechac rowerem ale pogoda nie jest zla,niech sie dawidek wietrzy:-):-)
wiec jedziemy autkiem bo na pieszo to dlugo by zeszlo,

reklama
witam u Cypusia oczko o wiele lepiej ale to antybiotyk więc musimy brać 5 dni.
Ale za to Kacperek ma straszny katar i rano miał zaropiałe oczko. muszę go szybko wykleczyć i jedziemy na ten zabieg już nawet umówiłam się w klinice, oczywiście Piotrek pojedzie bo ja to panikara jestem.

marzenka rano Cypuś budził sie zaklejonym oczkiem i w kąciku widać było biała ropkę albo jak płakał to oczko było strasznie szkliste i ropiało troszkę.

natalka
czekamy na zdjęcia. a z jagodami to placek drożdżowy

cześć laski:-)

Jeżyk chyba gdzieś stronę zgubiłam, i teraz czytam że Cypuś coś z oczkiem nie tak, ale co się stało przewiało? a Kacperek to widać jak u moich dziewczyn, też je chyba coś łapie:baffled:jakieś wirusy latają wredne

Magda wieje, ale nie jest źle:tak:

Marzenka to ci Dawidek:-)ale widać, że się najadł jak do 5 spał:-):-) wczoraj na ryneczku u nas stała babka i sprzedawała firanki już uszyte za małą cene, jakaś bułgarka czy ruska nie wiem, ale firanki miała cudne, takie na czasie teraz:-):-)

Nati musiałabym poszukać przepisu w domu, bo jakieś jagodowe pamiętam miałam, choć w sumie to było ciacho do wszystkich owoców:-):-)

a ja w studio, mężo chrapie w najlepsze, ale za to mam jeszcze cisze i spokoj i moge wypic kawusie:-):-)
która chce:-):-)??

Laseczki znalazłam jakiś przepis na mojej ulubionej stronce:
Wielkie Żarcie - Ciasto drożdżowe z budyniem i jagodami- najlepsze
Wygląda fajnie więc postanowiłam spróbować!
Rozczyn juz gotowy:-D. Zaraz działam!
A do tego bułeczki na parze w gratisie od firmy dla mężusia:-).

Beti ja bardzo chętni się z Tobą napiję ale herbatki:tak:.
Jeżyku- ja nie umiem wstawiać zdjęć dlatego się wpraszam dzisiaj na korepetycje z ciastem oczywiście. Jeszcze dwie i pół godziny i usg:-D:-D:-D:-D!!!!!

No witam się i ja!!!
Wczoraj szybko poszłam spać nie chciało mi się nic, popisałam co nie co z magdamir i natalą na gg i w kime. Dziś wstałam o 7 rano, mój już też ze służby wrócił a ledwo weszłam a już mnie z kompa wygania :-) dziś robię na obiadek placuszki ziemniaczane, uwielbiam je, mniam, mniam :-D
Magdamir- to dziś będziesz miała wesoło w domku z gośćmi:tak:
Póżniej was poczytam bo mój na kompa teraz wchodzi, musimy się dzielić:-p:-D Miłego dnia laseczki:-)

hej,ja juz wdomu
zrobilam juz zupe dzis szparagowa :-) kupilam wedlinki warzywka zrobilam paste z ryby i salatke i wsio..wiecej nie robie straczy nam chyba :-)...

beti befatka pisalam kilka dni temu....musisz sie cofnac :tak::tak:

a co z larvunia gdzie ona wyjechala??:baffled:

Natalka super to ciacho ale ty masz zdolnosci nawet pyzy na pare
potrafisz,pycha..chetnie bym zjadla takiego ciasta :tak::tak:

Jezyk a na kiedy macie ten termin?? zdrowka dla dzieci...:-)

megi a to twoj nie kladzie sie spac po sluzbie takiej dlugiej??

dobra ja uciekam bo hania tu gra i sie wkurza bo jej zajelam kompa....:-D

kurde trza cos pomyslec o drugim kompie bo masakra hehe.
...

reklama
beti a jakie ty masz studio??
Cypusiowi trzeci raz od porodu ropiało oczko właściwie tak bez powodu dlatego teraz dostaliśmy Biodacynę i jakby znowu powracało to musimy iść do okulisty bo może to być kanalik zatkany.

magda
mam wizytę na przyszły tydzień ale jak mały bedzie chory to trzeba odwołać i przenieść a po wizycie na zabieg czeka się tydzień lub szybciej

Do góry