reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Beti fajnie masz że masz tak rodziców blisko...
Marzenka....głodna od 3 dni???
Madzia a Ty cio tak spacerujesz...widziałas jak mi dzisiaj stanik spadł jak sciagałam pranie? hjehehe Kamil musiał biec po niego:)
Annes mam nadzieje że tesciowa szybko wyzdrowieje i sie spotkamy wkońcu...Przepraszam za dziś.....

Czesc kobitki.
My dzis cały dzien spedzilismy w ogrodzie.J.wyniósł młodej łózeczko my mielismy kocyk.Szlałysmy po ogrodzie a jak niunia marudziła to połozylismy ja do łózeczka i zasneła(i tak 2,5hspała):-)Piekna pogode dzis mielismy ładnie jest od 3dni wczesniej cały miesiac był do bani.
Beti ja tez słyszłam o tej obrączce ale ona nie daje sie dotknąc,w szał jakis wpada.
Marzenka ja dupcie smaruje tylko po kupce no chyba ze widze jakies zaczerwienienia.Jak jest ciepło to uzywam troszke mąki ziemnieczanej i posypuje pachwinki.Ty masz chłopca wiec smiało mozesz go ta mąką sypac a uwazam ze to zdrowsze niz te pudrów lub kremy.U mojej pudry i mąki nie lubie bo w picie włazi i musze myc po kazdej zmianie pieluszki.
Katgen -biedactwa Wy moje.Moje kolezanki strzykawka nawet poiły albo łyzczeczką zeby sie tylko niuncia nie odwodniała nie wiem co ci poradzic;(.A Twoja juz je pewnie jakies biszkopty,chlebek .chrupki czy owoce jak jej dasz w rączke to moze chociaz tyle cos pociamka cos jej moze przypasuje.3majcie sie bidulki i masz racje zrób badanie krwi i moczu najlepiej jeszcze raz.Mi tez juz rece opadaja na tych lekarzy w czase ciązy tez przezywałam horror.
Magada,Natala,Beti,Jezyk,Megi-widze miło niedziele spedziłyscie,czesc w rozjazdach ,grille jakies heheh
U mnie bardzo leniwie nic mi sie nie chce cały wieczór z rodzinka na skypie gadam a tu 3 pralki prania do poskładania i sterta garów do zmywania a mi sie tak cholernie nie chce:shocked2::sorry2:
Miłej i spokojnej nocki laseczki i dzieciaczki kochane

Ostatnia edycja:
Hey! Wczoraj na szczeście na noc zjadla 130ml i w nocy 120 i 90 takze nei jest źle. ale w dzień pewnie bedzie dziamgac po 20, 30ml...
Ide sie ubierac bo zaraz teściowa ma przyjsc w odwiedziny:szok::szok::szok:
na 13 ide do lekarza po to skierowanie, poźniej chyba fryzjer.....mam dzis wychodne;)
MIŁEGO DNIA!!

witam
befatka ja wlasnie tak robie,czasem daje mu zwykly puder albo sudockrem ale najczesciej to posypuje te skrobia ziemniaczana,ona jest nie zastapiona:-)i od ostatniego odparzenia do tej pory jest wszystko pieknie,
ja zaraz wybywam po chlebek a potem wygonie mojego z dawidkiem na dwor i chatka bedzie tylko dla mnie,bede sprzatac hehe:-)
a znow mu wychodzi ciemieniucha:szok:dzis bede dzialac:szok:
milego dzionka kobietki

a co do odparzeń to moja ma tak odparzona dupke, w szpitalu sie zaczeło aż miała krew!!!!!!!!!!!!! masakra smarowalam juz chyba wszystkim. teraz ma taka silna masc na recepte i tez nie wiele daje.....nigdy nie mialam z tym problemow a teraz? nie moge wyleczyc....bo ciągle takie "toksyczne" kupska wali.
A wiecie jakie mi wczoraj bąki walila? no jak stary chłop po kaszance;PP hehehe
ale to chyba dobrze co?

reklama
Hej laseczki ja własnie odprowadziłam Wiki na autobus do przedszkola teraz kawka i objadek mosze wymyslic.
Kasiu- z Twoja tesciowa spotkałam sie w sklepie. widziałam brała rower miedzy nogi i jechała;-)
A i nie masz za co przepraszac!!! ja sie nie gniewam.:tak: ucałuj
Izule i powiedz ze ma jesc tak jej kuzynko-ciocia mowi!!!

Do góry