reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jestesmy spowrotem !!!
dostalismy pod marche balona na patyku bo stoji pck i mozna oddawac krew :-)

kasia ty spiochu my juz na dworze a wy jeszcze spicie hehe
a golabki to sama robisz??:-)

jezyk dzieciaczki masz cudne,cyprianek to sie zmienil taki duzy facecik juz z niego :-)

Marzenka ja tez mysle ze ta mata to fajna rzecz :tak: ...
i przydatna teraz to duzo osob ja ma i sobie chwala z tego co wiem...
popatrz na alegro nieraz mozna kupic uzywana w dobrm stanie za grosze :tak:...

reklama
Tak Madziu sama robię gołąbki.
A ja musze odespać szpital. tam o 5 wstawałam. albo wogole nei spałam calą noc.
Ale pogoda dziwna...
Wiecie co? mam taka mega ochote na pączka ze nie wiem.......................:szok::szok:

Tak Madziu sama robię gołąbki.
A ja musze odespać szpital. tam o 5 wstawałam. albo wogole nei spałam calą noc.
Ale pogoda dziwna...
Wiecie co? mam taka mega ochote na pączka ze nie wiem.......................:szok::szok:

aha,ja jeszcze golabkow nie robilam zawsze tesciowka nam robi :-):-)
ale musze raz sama sprobowac zobacze co wyjdzie hehe...

a paczka co tam daleko nie masz do bialego
:tak::tak:

Hejka
Kacper jest przeziębiony, kaszla mi nieciekawie... w sobote po pracy byłam z nim na pogotowiu to dostał paskudny syrop ale w poniedziałek skoczyłąm do naszej lekarki i dała coś innego.... jutro na kontrole...
Ja ostatnio miałam mało wolnego ale teraz 3dni sie pobycze...

Larvuniu oj spodziewaj sie mnie, spodziewaj... byłam już jakiś tydzień temu w starym domu towarowym ale nic nie widziałam...
Marzenka jak chcesz kupować mate to kupuj szybko bo my kupiliśmy późno i Kacper już nie wykazał zainteresowania i leży w kartonie...
Natalko jak zobaczyłam twoje USG to mi sie zachciało dzidziusia... Eh, wogóle patrze na brzuszki i chcem drugiego maluszka...

Moje dziecko mnie rozbraja... daje mu zabawki, jest wrzask, dostanie butelke od coli spokój i ciasza... No i on to takie barowe dziecko:-p ja pracuje w barze chińskim i M z nim przychodzi do mnie i każdy sie z nim bawi i tak siedzą z 5-6godzin u mnie... I kurcze taśma mu sie zacina, ciągle sie chichrzy:-) nawet jak jest spiący i przeziębiony... eh, idzie po tatusiu...

ja kiedys nie lubiłam gołąbków.....aż trudno sie przyznac ale mojej mamy mi nie smakowały.
az sama zrobiłam i bardzo bardzo lubię;)

Czesc kasia !!!
zdrowka dla kacperka,ciesz sie kobito ze masz takie szczesliwe dziecie...
i ze lubi do obcych isc i ma tak kontakt od malego :-):-)

bo moj szymon ciagle ze mna i teraz to tylko mama i mama....i mam przekichane nieraz :tak::tak:....

Katgen ja tez mojej mamy golabkow jakos nie trawie tzn.moga byc ale nie sa takie pyszne jak tesciowej :tak::tak::-):-)

Cześć Mamuśki!

Całą noc nie spałam bo zanim zasnęłąm to zaczęła się burza:tak:. Strasznie się bałam:tak: nie było wczoraj małego co nieco bo jak zjadłam to mi się zrobiło niedobrze:-D mąż się załamał.
Kasiula a żebyś zobaczyła jaką mam fajowską kuleczkę na brzuszku:-D małe rośnie:tak:

Jeżyku Ty to naprawdę masz pecha:-( zdrówka dla Kacperka

Tak w ogóle to mi się śmiać zachciało jak przeczytałam o Waszych zachciankach:-D
moje pomidorowe zboczenie jest normalne:-)

Beti kochanieńka to jesteśmy umówione na 4.06:tak:

Lavrunia-bizness się kręci? powodzenia i trzymam kciuki

mam jeszcze do Was takie pytanie- jestem w 14 tc i od kilku dni czuję takie dziwne bulgoty w brzuchu- szczegolnie jak odpoczywam i kładę rękę na brzuchu. Czy to może być to co myślę?? nigdy wcześniej tego nie czułam.

Witam serdecznie ;). Dawno nie pisałam, jakoś tak nie mogę się zebrać, żeby coś naskrobać. Egzamin napisałam - myslę, że pozytywnie, bo wszystko ściągnęłam, wyniki będą w piątek. Najbardziej zaskoczył mnie gościu po jednym wykładzie (na któym rozwiązywałam krzyżówki), że mamy wyjąć notatki i napisać egzamin "0", a ja fuksem miałam cały komplet przy sobie - jak nigdy i egzaminek zaliczony na 4,5 ;) teraz w sobotę po wpis i jeśli w piatek okaże się, że przedszkolną zaliczyłam to pozostanie 1 egzamin, 10 lipca obrona i laba !!!
Mam pytanko: kiedy wyczuwa się ruchy dziecka i kiedy można stwierdzić płeć dziecka|? Wizytę u lekarza mam 1 czerwca - kontrolną, jadę z moim męzusiem kochanym (jeśli dostane wolne). Ostatnio nie mogę się nad niczym skupić, cały czas mi się spać chce, w pracy głowa mi leci ... ;)
Pozdrawiam

reklama
Ruchy dziecka tak koło 20 tygodnia czasem koło 18 ale to tylko nieliczne mamuśki także dziewczyny musicie jeszcze poczekać troszkę

kasia zdrówka dla kacperka

Do góry