reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

11 stron do nadrobienia mialam ale szalejecie na BB :-D

beti a zapraszam serdecznie do mnie ;-):tak:
magda, megi, natalka, befatka i reszta mamusiek ktore nie wymienilam dzieki za mile slowa :tak:
katgen dzieki, a stary dom tow. jest w centrum przy katedrze prawie. Kiepska jestem w tlumaczeniu, przu urzedzei niedaleko, zaraz za tesco kolo katedry i za biedronka... inaczej..., miedzy biedronka (ktora jest za katedra i za tesco) a urzedem.... kurcze nie umiem tlumaczyc ;-):-p
kasiaF w jakim barze pracujesz?? podaj adres wpadne kiedys na jedzonko :tak:

dzieki dziewczyny za odwiedziny, milusio mi sie zrobilo :tak: zapraszam jutro !!! biore kubeczek wiecej, bedziemy kawkowac :tak::-D

reklama
Larvuniu ja pracuje w chińskim barze na wodnej (jak na przeciwko katedry jest CITIBANK to w strone zawarcia mijasz AIGBAnk i to już jest wodna i uliczką na sam dół po prawej stronie... duże witrynowe okna z czerwonymi znakami chińskimi) zapraszam fanki chińszczyzny :tak:

Kacper chyba już śpi więc i ja lece...

kasia to moze jutro mi cos przyniesiesz do amciu co?? :tak::-D ..no chyba ze po lekarzu idziesz do pracy pozniej?? ehm... niechce zebys specjalnie ganiala...
z kuraka cos bym zjadla na slodko kwasno... :-) ile kosztuje porcja?? albo cos na ostro... mjami mjami!!! dawno nie jadlam

Larvuniu nie widze problemu :-) będe Asie odbierać z przystanku to wskocze i Ci wezme :tak: porcja(ale taaaaaka duża 12,7 a mniejsza troche 9,10) jak wolisz to ci wezme słodko-kwaśnego a jak naostro to coś ostrego (masło maślane) pisz jakiego preferujesz :-)

Hej
moj dzien dzis niezabardzo tęsknie za domem za Pawłem a dotego wujek mi umarł:-(
Zazdroszcze Wam że macie mężów przy sobie że mozecie wypic z nimi piwko pooglądać film....:-(
Ide spać. dobrej nocy

Katgen czyzbys oglądała Barcelona vs Manchester United w szoku jestesm ze chłopaki przegrali.
Kasia jak bede w Pl(kiedyś:wściekła/y::wściekła/y:) to napewno odwiedze Twoja restauracje.A macie sweet&sour pork hongKong style??W sensie wieprzowinke w sosie słodko kwasnym HongKong ja uwielbiam to akurat danie z nudlesami i jakimis kiełkami.Az sie zasliniłam hehe
Larvunia nie ma za co.A jak po pierwszym dniu zadowolona jestes wiem ze bez rewelacji dzis pewnie ale krecili sie ludziska??
Beti i jak tam robota :)ogarnełas sie troche z tym wszystkim??Mam nadzieje ze dzis nie musisz zarywac nocki no chyba ze z mezem ;)

Anes przytulam mocno
[*]
I moze Cie troszke pociesze bo ja od dawna juz sama zasypiam i sama sie budze moze nie do konca bo mam dzidzie ale sama wiesz ze to nie to samoChciałabym troche normalnosci.Mój nawet jak ma wolne to i tak nie spi w nocy tylko w dzien i wszystko do doopy w ogóle.
Miłej i spokojnej nocki wszystkim spiochom

Ostatnia edycja:
reklama
witam

befatka taaaaaak, kreca sie, ale teraz ludzie przed wyplatami sa wiec tylko ogladaja... ale conieco mi idzie :tak: w kazdym razie lepiej niz na allegro ;-) na 3 dni sprzedalam 4 torebki i jeden ciuszek ;-)

lece sie szykowac
milego dnia !!!!!!!!!!

Do góry