reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Annes a jaki wujek? znam???
Izka własnie mruczy zeby zasnac...tez bym tak pomruczala najchetniej. spac mi sie chce....
Makaron z jajkiem? Marzenka pyyyyyyyyszny ja bardzo lubię.
Ale mój Kamil nie lubi wogole makaronu. I sie dogadac nam ciezko.
Ja spagetti uwielbiam on....je sos z ziemniakami;)

wrocilam,kupilam 2 drozdzowy paczka i eklerka :-):-)

ja tez lubie makaron z jajkiem moj m uwielbia :-)
jak zostaje nam sie makaron z obiadu to czesto na kolacje robi dodam jeszcze jakies fajne przyprawy i pychotka...
ja do tego polewam sobie keczupem :tak::tak:

Kasia a ty chodzisz do tej piekarni kolo sadu?? maja tam pyszny chlep Polski i chlopski....babeczka kroji na miejscu.

a na dworze wietrznie i pochmurno chyba sie rozpada :wściekła/y::wściekła/y:

Marzenka moze jak bedziesz w mcz to zajedziesz do mnie po sliniaczek twoj co??

Cześć Dziewczyny:-)

Musiałam lekturę nadrobić bo się napisałyście;-)

Annes bardzo Ci współczuję:-(

Lavrunia trzymam kciuki oby tak dalej a tak w ogóle to ostatnio znajomy opowiadał mi o jakiejś prawdziwej pizzerii w starym domu towarowym czy jakoś tak-pizza na jakiś kamiennych talerzach podawana i w ogóle bardzo smaczna:tak:czy ktoć wie gdzie to jest o ile jeszcze jest??:eek:

Megi nie stresuj się- ja jak byłam mała to też nic nie jadłam-zawsze miałam niedowagę-na każdym bilansie mam taką uwagę:-D

Magda-ja dzisiaj mam w planie pierożki ruskie:-D zobaczymy co mi z tego wyjdzie:tak:

Katgen-wiem co to znaczy wybredny maż-uwierz:tak:

idę coś zjeść bo mi smaka narobiłyście.

A co do imion to dla córy została Nadia a dla synka jak chcę Kryspin a mąż Seweryn:-D

no i pada i to konkretnie :tak::tak:

czesc Natala !!!
ty to prawdziwa kucharka jestes hehe wczoraj pizza dzis pierozki lepisz super !!!
ja to jestem juz leniwa ....:tak:
ale bedzie dziecie to pewnie nie bedzie ci sie chcialo stac tak przy garach hehe :tak:

ja sie ciesze ze moj maz je wszystko co mu podam z tym to mam dobrze :-)

a mamy jedna Nadie w rodzinie :-) fajne imie...:-) a dla chlopca akurat nie moje gusta hihi :-):-)

wrzuce wam przepis na ciasto krowka :-)
moze ktoras robila??
jest szybkie do zrobienia i nie trzeba go piec a jest pyszne
:tak:
:tak:

reklama
Przepis na pyszne ciasto
6 paczek herbatników
lub krakersow
1 masa ekler lub karpatka
mleko
2 łyżki cukru,
3 fixy do bitej smietany
gotowa masa krówkowa w puszce
1/2 litra śmietany 30%
1 margaryna

Ciastka poukładać na blaszce.
na to wylozyc gotowa mase ekler lub karpatke (zrobic wedlu opakowania)
Wyłożyć na ciastka, przykryć drugą warstwą ciastek.
na wierzch wylać masę krówkową i nałożyć na to ciastka.
Ubic na sztywno smietane wrzucic fixy i nalozyc na ciastka .

wierz posypac starta czekolada :-)

a tak sie prezentuje ciacho !!!

robilam je i polecam :-)

Do góry