reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
madzia a widzisz zapomnialam o tym sliniaczku hehe,sluchaj jak cos to mozemy sie spotkac kolo inter ty tam blisko mieszkasz a mojemu sie krazyc nie bedzie chcialo.madzia jak masz jakies latwe przepisy to dawaj tu ino szybko:-)napewno wyprobuje te ciasto zachecajaco wyglada a moj uwielbia takie ciasta a juz nie wspomne o karmelowcu:-D
u nas pada no i lipa nie pojde na miasto,moze pozniej jak przestanie padac tu do parku kolo domku,sama bym sie przewietrzyla bo wczoraj nigdzie nie bylam.
u nas tez mial byc szymon ale mojemu m sie nie podobalo:-)no ale dawidek tez ladne:-)
miesko wyszlo pychotka:-)ciekawe jak mojemu zasmakuje :-)

Też pada. Z odwiedzinami różnie to bywa bo jeśli Jeżyka mąż jest w domu to ja im nie chcę przeszkadzać a widzą się niezbyt często. Ja z kolei jak mąż jest w domu to raczej też siedzę z nim:-D
Jak oboje mają służby to wpadam na herbatkę:tak:

Marzenka ok najwyzej tam podlece do interka dasz tylko cynke o ktorej zebym byla w domu :tak::tak:...to podbiegne jak nie bedzie padac bo mojego nie bedzie to ja musze z moja dwojka a to juz wyprawa :tak::tak:....

a jakie przespisy cie interesuja??
mam tez na zapiekanke fajna zaraz wrzuce :tak:

chyba ze jak spotkasz sie z kasia to moze ja jej podrzuce tego sliniaka i ona ci przekaze :tak: zobaczymy....

Natalka a co to jest to sw??? :baffled: ja ciemna jestem heheh

a to prosta i szybka zapiekanka i dobra :tak:
wyprobowana przeze mnie:tak:

3 piersi z kuraka
2 cebulki
pol kg pieczarek
zolty ser starkowany ile lubisz
sol,pieprz
pietruszka
smietana 18 slodka taka z kartonika

piersi pokroic w kostke ulozyc na dnie brytfanki,na to polozyc pokrojona w kosteczke cebulke,pokrojone pieczarki,i zalac to smietanka,posypac zoltym serem
i zapiekac to w piekarniku 20-30 minut.
Podawac to z ryzem :-)

Ostatnia edycja:
reklama
madzia to jeszcze sie zgadamy co i jak
interesuja mnie przepisy latwe szybkie i zeby nie trzeba bylo w piekarniku,:-)
dawidek znow zasnal wiec ja mykam ogarnac chatke cos tam porobic :-)
Madziarena jak tam samopoczucie?wizyte u gienka masz w dzien dziecka:-)jak dobrze kojarze:-)fajnie:-)i jak wybierasz sie na te 4d lub 3d?

Do góry