reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Nati jutro jak przyjdziesz do mnie to Ci wszystko powiem:-)
Marzenka ja nie kojarze tej drugiej ściany:-D:-D:-)
ja tam miałam Dawidka:-):-):-) ale pomysł dobry, trzeba by było tylko takie fajne ramki znależć, kolor też by fajnie wyglądał w tym pokoju u Ciebie

reklama
jestem juz z obiadem swoim...
dalam szymkowi kasze ze sosem to tylko lyzka poruszal i odrazu beeee.....
to musi czekac na ziemniaki bede za chwile dla niego co ja sie mam z tymi niejadkami

Kasiu znasz to ten z Policka Irki tata.:-( dzis rozaniec jutro pogrzeb.

Co do imion Nati miała być Szymonkiem hehh Natalia wybrał moj Paweł
jak bym miała 2 corke dam jej na imie Eliza a chłopiec ja chce Tymona a Paweł Miłosza. A wiec Imoin jest akurat na 4. Chciałabym miec 4 dwoch chłopaków dwie dziewczynki:-D a kiedys mi wrozyli i wyszła mia 6 dziewczynka- czyli Nati potem chłopak, chłopak, dziewczynka, chłopak,dziewczynka. heheh a najleprzez ze Pawłowi wyszło 3 dziewczynka- czyli Nati potem chłopak, chłopak- wiec nastepna 3 szczele na boku:-D Ale on sie nie przejmowł najwazniejsze ze teraz bedzie miał 2 synów wymyślił że to bliźniaki beda i bedzie pił 2 tygodnie. Ja mu na to ze jak to bliźniaki beda to ja tez bede piła 2 tyg z rozpaczy:-D
Lece ogarnąc ta wielka chałupe papap

zjadlam,i jestem pelna wciagnelam caly woreczek kaszy :szok::szok:

a szymon mnie wnerwia ugotowalam mu specjalnie ziemniaki i co?? ma to w nosie sama moge sobie je zjesc !!!
nie chce nawet dotkanac...jak mnie wkurza to ze on nie chce jesc prawie
:wściekła/y::wściekła/y:

Annes-Tymon też mi się podoba ale ten mój durnowaty mąż się nie zgodzi a jak on coś wymyśli to mi się na płacz zbiera:-D
Waldek?Krzysiu?Bronisław?????
To nie jest normalne:-D

Marzenka-piłam dzisiaj inkę bo tak w ogóle to ja nie pijam kawy a teraz w ciąży to się trochę boję. Może rozpuszczalną??

To porządny z niego niejadek:tak: a ja tu się martwię że Zuzka mleka nie chce pić a co ty masz zrobć bidulko:-(Madzia nie wiesz czy bym dostała jakiś syrop na kaszel bez recepty w aptece dla Zuzi??

a jak jak będę miała synka to będzie Gaspar i już mnie przestało interesować, że komuś się nie podoba jak mówie:-):-):-)

reklama
To porządny z niego niejadek:tak: a ja tu się martwię że Zuzka mleka nie chce pić a co ty masz zrobć bidulko:-(Madzia nie wiesz czy bym dostała jakiś syrop na kaszel bez recepty w aptece dla Zuzi??

pewnie ze dostaniesz :tak::tak:
ja czesto tak kupuje jak maja kaszel...:tak:

a juz nic nie mow o tym nie jedzeniu bo dzis zjadl tylko pol drozdzowki i to wsio :tak:

Do góry