reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

o widze ze wiecej wstalo mamusiek ;-)
My juz po sniadanku i po spacerku :tak: Teraz relaxik :-) przed tv :tak:
no rano bylo strasznie chlodno, ale juz sie robi fajnie na dworku :tak:

reklama
Dzień doberek:-D Ładnie dziś ale chłodno troszkę...chcemy na plażę ale się zastanawiamy może skoczymy:tak:Miąsko się smaży do tego ziemniaczki, sórówka i sos i obiad z głowy:-ppotem błogie lenistwo:-pMiłej niedzieli

czesc laski

ja też się dziś lenię od wczoraj jesteśmy u mamy więc obiad z głowy:-p

jestem już po radzie. dostałam wychowawstwo 4 klasy:-):-), piątki mam wolne ale za to mnóstwo tzw. papierkowej roboty więc trochę czasu mi to zajmie ale ppostaram się zaglądać regularnie.

miłej niedzieli

o jacie jezyk ale fajnie :tak: ale ja bym chyba nie mogla z dziecmi tak tyle czasu i to obcymi heh...

ktora mnie odwiedzi?? nuuuuuuuuuuudze sie strasznie :dry:

Witam serdecznie ;) mam pytanie -orientujecie się, gdzie można zrobić badanie usg 3d ? Chodzi mi o rejony Świebodzina, Międzyrzecza lub Nowego Tomyśla, ewentualnie Wolsztyn i ile to mniej więcej kosztuje. Jakie są plusy tego badania??

madziarena ja bylam przez caly okres ciazy u barskiej,koszt ok 150zl natomiast 4d 200zl,slyszalas moze cos o niej?bo ona ze slawnych osob hehe:-)poprostu jest dobra i tyle.
my wlasnie wtedy sie dowiedzielismy ze bedziemy miec synka,wtedy tez powiedziala mi ze dziecko zdrowe:-)
wogule to bardzo duzo osob do niej przyjezdza nawet z m-cza.
my juz wrocilismy do domu,bylismy u mamy na obiedzie ale jakos tak pogoda sie psuje wiec do domu trzeba bylo syzbko.
a z nowosci to czaje sie na ciuszki dla dawidka tu z forum,madzia ty chyba od niej cos kupowalas bo widzialam tam twoje posty,i co kupilas je jednak?
babka ma fajne ciuszki i tanio,teraz czekam na jakakolwiek odp,

ja mam takie cosik i palcilam jak sie nie m,yle cos 170zl :dry: chyba tyle... Jak dla mnie to super pamiatka :tak: Robilam w gorzowie u dr.maja:tak:

reklama
madziarena mam jeszcze plyte z 3d i 4d plus zdjecie widokowke,
i wtedy tez na tych badaniach barska mi powiedziala ze bedzie podobny do tatusia i tak tez jest:-D
cale badanie jak mi film nagrywala to fajne uczucie,potem mile wspomnienia takze mysle ze warto kochana:-)

Do góry