reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Dzień doberek
Ładnie dziś ale chłodno troszkę...chcemy na plażę ale się zastanawiamy może skoczymy
Miąsko się smaży do tego ziemniaczki, sórówka i sos i obiad z głowy
potem błogie lenistwo
Miłej niedzieli

C
ciasteczko
Gość
ja tez musze sie za obiadek zabrac bo potem o 14 wlacze TV, bedzie moj nałóg-F1-rzecz jasna
milej niedzieli kobitki

marzenka21
Fanka BB :)
a ja dzis lenie sie
idziemy na obiad do mamy wic luzik mam:-)

idziemy na obiad do mamy wic luzik mam:-)
czesc laski
ja też się dziś lenię od wczoraj jesteśmy u mamy więc obiad z głowy
jestem już po radzie. dostałam wychowawstwo 4 klasy:-):-), piątki mam wolne ale za to mnóstwo tzw. papierkowej roboty więc trochę czasu mi to zajmie ale ppostaram się zaglądać regularnie.
miłej niedzieli
ja też się dziś lenię od wczoraj jesteśmy u mamy więc obiad z głowy

jestem już po radzie. dostałam wychowawstwo 4 klasy:-):-), piątki mam wolne ale za to mnóstwo tzw. papierkowej roboty więc trochę czasu mi to zajmie ale ppostaram się zaglądać regularnie.
miłej niedzieli
madziarena
Mamusia Amelki
Witam serdecznie
mam pytanie -orientujecie się, gdzie można zrobić badanie usg 3d ? Chodzi mi o rejony Świebodzina, Międzyrzecza lub Nowego Tomyśla, ewentualnie Wolsztyn i ile to mniej więcej kosztuje. Jakie są plusy tego badania??
marzenka21
madziarena ja bylam przez caly okres ciazy u barskiej,koszt ok 150zl natomiast 4d 200zl,slyszalas moze cos o niej?bo ona ze slawnych osob hehe:-)poprostu jest dobra i tyle.
my wlasnie wtedy sie dowiedzielismy ze bedziemy miec synka,wtedy tez powiedziala mi ze dziecko zdrowe:-)
wogule to bardzo duzo osob do niej przyjezdza nawet z m-cza.
my juz wrocilismy do domu,bylismy u mamy na obiedzie ale jakos tak pogoda sie psuje wiec do domu trzeba bylo syzbko.
a z nowosci to czaje sie na ciuszki dla dawidka tu z forum,madzia ty chyba od niej cos kupowalas bo widzialam tam twoje posty,i co kupilas je jednak?
babka ma fajne ciuszki i tanio,teraz czekam na jakakolwiek odp,
my wlasnie wtedy sie dowiedzielismy ze bedziemy miec synka,wtedy tez powiedziala mi ze dziecko zdrowe:-)
wogule to bardzo duzo osob do niej przyjezdza nawet z m-cza.
my juz wrocilismy do domu,bylismy u mamy na obiedzie ale jakos tak pogoda sie psuje wiec do domu trzeba bylo syzbko.
a z nowosci to czaje sie na ciuszki dla dawidka tu z forum,madzia ty chyba od niej cos kupowalas bo widzialam tam twoje posty,i co kupilas je jednak?
babka ma fajne ciuszki i tanio,teraz czekam na jakakolwiek odp,
reklama
marzenka21
madziarena mam jeszcze plyte z 3d i 4d plus zdjecie widokowke,
i wtedy tez na tych badaniach barska mi powiedziala ze bedzie podobny do tatusia i tak tez jest
cale badanie jak mi film nagrywala to fajne uczucie,potem mile wspomnienia takze mysle ze warto kochana:-)
i wtedy tez na tych badaniach barska mi powiedziala ze bedzie podobny do tatusia i tak tez jest

cale badanie jak mi film nagrywala to fajne uczucie,potem mile wspomnienia takze mysle ze warto kochana:-)
Podziel się: