reklama
hej my wroclilismy
deszcz nas zlapal ale juz nie pada...
ide zrobic kawke i wpadne potem do was....
mam juz kawe pod nosem chlop mi zrobil i przyniosl
poszedl obrac ziemniaki na frytki a ja zaraz pojde pokroke i zrobie salatke z pomidorow i wsio
mam mrozone fryty kupne ale on woli swoje robione...
dobra nie ma nikogo to spadam do kuchni pa !!:-):-)

deszcz nas zlapal ale juz nie pada...
ide zrobic kawke i wpadne potem do was....
mam juz kawe pod nosem chlop mi zrobil i przyniosl

poszedl obrac ziemniaki na frytki a ja zaraz pojde pokroke i zrobie salatke z pomidorow i wsio

mam mrozone fryty kupne ale on woli swoje robione...
dobra nie ma nikogo to spadam do kuchni pa !!:-):-)
C
ciasteczko
Gość
hej baby:-)
ja dzisiaj od rana zalatana wsumie to juz od wczoraj
bo do przedszkola, pozniej po ksiazke leciec bo zapomnieli ze potrzeba bedzie w szkole, jeszcze burdel na kolkach
pozniej do banku itp.
ale kazda cos ma tam do zrobienia:-)
magda nas tez zlapal deszcze jak z ksiegarni wracalysmy ale jakos udalo sie dotrzec do domu:-) no ale pogoda dzisiaj to niebardzo:-(
fryktki mnia
zjadlabym sobie ale zbyt tuczace niestety
ja dzisiaj od rana zalatana wsumie to juz od wczoraj
bo do przedszkola, pozniej po ksiazke leciec bo zapomnieli ze potrzeba bedzie w szkole, jeszcze burdel na kolkach

ale kazda cos ma tam do zrobienia:-)
magda nas tez zlapal deszcze jak z ksiegarni wracalysmy ale jakos udalo sie dotrzec do domu:-) no ale pogoda dzisiaj to niebardzo:-(
fryktki mnia

aneteczka
Fanka BB :)
Witajcie,
Oj co za pogoda..............szkoda , bo miałam w planach spacer z małym ...........a tu nici.Coś dziś ten mój berbeć niegrzeczny, od rana płakał, a teraz już padł ze zmęczenia i śpi.........na szczęście.
Ja znów sama z małym, M wczoraj przyjechał pod wieczór, a zaraz z rana znów pojechał
Tak jakaś zgaszona jestem. Na szczęście w następnym tygodniu jadę na około m-c do rodziców:-)więc super, mały będzie siedział na ogrodzie, no a ja bedę miała go przy kim zostawić
Zaplanowałam już wizytę u dentysty.
Oj co za pogoda..............szkoda , bo miałam w planach spacer z małym ...........a tu nici.Coś dziś ten mój berbeć niegrzeczny, od rana płakał, a teraz już padł ze zmęczenia i śpi.........na szczęście.
dziękuje za zaproszenie, pewnie że mogę dojechać, możemy się umówic na pogaduchy.Aneteczka to bez problemu mozesz wszedzie dojechac nawet do mnie:-) takze zapraszam:-)
no ja chyba sie wybiore na prawko w pazdzierniku ale cos mi sie nie bardzo widzi juz, zapal ostygl
moj M bardzo by chcial juz mi marudzi od paru lat ale to chyba musi przyjsc odpowiedni okres w zyciu, na mnie dopiero chyba pora![]()
teraz to koszmarnie zdaje sie to prawko kolezanki chodzily, jedna fuksem zadala a druga zrezygnowala:-(
Ja znów sama z małym, M wczoraj przyjechał pod wieczór, a zaraz z rana znów pojechał

hej baby 

ja w trakcie smazenia jestem hehe..
troszke juz zjadlam i starczy...
anateczka moze dzis twoj synek nie ma humorku..
a dokad jedziesz gdzie masz rodzicow??
to odpoczniesz troszke sobie

ciasteczko u nas tez pogoda w kratke teraz jest oki ale chlodniej troszke
pozniej wyjdziemy na dowr po 14 po hanie i jakis plac pewnie zaliczymy...
marzenka gdzie jestes??sprzatasz??
mykam pa:-):-):-)

troszke juz zjadlam i starczy...
anateczka moze dzis twoj synek nie ma humorku..
a dokad jedziesz gdzie masz rodzicow??
to odpoczniesz troszke sobie

ciasteczko u nas tez pogoda w kratke teraz jest oki ale chlodniej troszke
pozniej wyjdziemy na dowr po 14 po hanie i jakis plac pewnie zaliczymy...
marzenka gdzie jestes??sprzatasz??
mykam pa:-):-):-)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
magda ty to masz dobrze z tym twoim
moj to len smierdzacy nie powiem jak mu sie chce to iposprzta i ugotuje
a tak to siedzi ciagle przed tym za przeproszeniem zasranym komputerem i gra w te idiotyczne gierki. A jak nie gra to spi albo w pracy jest. I ciagle mi marudzi ze ona chce samochod, (nie stac nas na niego)mowie wam juz mi sil brak na niego a ostanio to sie tylko ciagle klucimy. grrrrr
zazdroszcze wam waszych 2 polowek bo widze ze u was sie wszystko pieknie uklada
moj to len smierdzacy nie powiem jak mu sie chce to iposprzta i ugotuje
a tak to siedzi ciagle przed tym za przeproszeniem zasranym komputerem i gra w te idiotyczne gierki. A jak nie gra to spi albo w pracy jest. I ciagle mi marudzi ze ona chce samochod, (nie stac nas na niego)mowie wam juz mi sil brak na niego a ostanio to sie tylko ciagle klucimy. grrrrr
zazdroszcze wam waszych 2 polowek bo widze ze u was sie wszystko pieknie uklada
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Hejka ja na chwilkę zobaczyć co tam porabiacie
Dzień jak co dzień, dziś pochmurno, chyba juąż takich upałów nie będzie czuje
Miasto dziś zaliczyliśmy obiad zjedzony a teraz będę się lenić. Sprzątałam w szafkach kuchennych więc teraz odpoczywam. Jak obiadek się uleży to strzelę sobie kawkę i pewnie będzie już pora meczu- siatkówki
dziś nasze chłopiska grają
Lubi któraś tu kibicować naszym??? ja o tak
Aniu PR nie martw się mój też taki maniak gier komputerowych, czasem jak się wciągnie to ciężko go oderwać nie słucha nawet jak do niego mówię, jak by był w innym świecie...co oni w tych grach widzą
nic nie poradzimy widać to ich rozrywka
Mój poszedł z małą na dwór więc wreszcie mam chwilę kompa dla siebie

Aniu PR nie martw się mój też taki maniak gier komputerowych, czasem jak się wciągnie to ciężko go oderwać nie słucha nawet jak do niego mówię, jak by był w innym świecie...co oni w tych grach widzą

Mój poszedł z małą na dwór więc wreszcie mam chwilę kompa dla siebie

przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
megi- hmm zeby to jeszcze moj poszedl z mloda na spacer to bym nie narzekala
dla neigo to kara nie pamietam kiedy on byl sam z nia na spacerze albo z nami ( nie liczac czasem zakupow0 bo tez mu sie czesto nie chce:-(
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
To widzę poważnie cię przerasta cała ta sytuacja, biedulko
mój choć uwielbia gry to nie mogę narzekać że nic nie robi w domu bo pomaga mi chętnie, może po pracy poprostu twój nie ma już sił na nic tylko się odprężyć hmmm nie wiem ale mógł by ci czasem pomóc lub z małą wyjśc ale too moje zdanie 
reklama
marzenka21
Fanka BB :)
ja juz po spacerku,bylismy od 9-30 na dworze:-)i na dzis starczy,ale sie nalatalam:-)
no nas deszcze nie zlapal jak bylam juz w miescie to zaczal padac a ze bylam blisko mamy to shcowalam sie pod daszkiem.
madzia wlasnie zaraz bede sprzatac:-)
co do naszych chlopow to moj to tylko smiecie wyniesie hehe
sprzatac wole sama bo zrobie to pozadniej hehe a jak jest w domu to sie tylko wkurzam bo on siedzi a ja zapier.....i nie raz juz sprzeczka byla o to.owszem pomagac pomaga jak poprosze ale jednak jestem tego zdania ze wole sama

musze te ciuszki przygotowac bo ugadalam sie babka ze przyniose jej do obejrzenia od razu swoje co nie co wezme:-)
dpbra lece do pozniej:-)
no nas deszcze nie zlapal jak bylam juz w miescie to zaczal padac a ze bylam blisko mamy to shcowalam sie pod daszkiem.
madzia wlasnie zaraz bede sprzatac:-)
co do naszych chlopow to moj to tylko smiecie wyniesie hehe

sprzatac wole sama bo zrobie to pozadniej hehe a jak jest w domu to sie tylko wkurzam bo on siedzi a ja zapier.....i nie raz juz sprzeczka byla o to.owszem pomagac pomaga jak poprosze ale jednak jestem tego zdania ze wole sama

musze te ciuszki przygotowac bo ugadalam sie babka ze przyniose jej do obejrzenia od razu swoje co nie co wezme:-)
dpbra lece do pozniej:-)
Podziel się: