reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka kupuje frytki tez w lidlu ale i czesto robie sama bo lubimy takie bardziej....

czesc Ania ale kucharka ciebie hehe

dobra laski ja sie juz zmywam papa :tak::tak:

reklama
hej my wroclilismy
smile.gif

deszcz nas zlapal ale juz nie pada...
ide zrobic kawke i wpadne potem do was....

mam juz kawe pod nosem chlop mi zrobil i przyniosl
smile.gif

poszedl obrac ziemniaki na frytki a ja zaraz pojde pokroke i zrobie salatke z pomidorow i wsio
smile.gif

mam mrozone fryty kupne ale on woli swoje robione...
dobra nie ma nikogo to spadam do kuchni pa !!:-):-)

hej baby:-)
ja dzisiaj od rana zalatana wsumie to juz od wczoraj
bo do przedszkola, pozniej po ksiazke leciec bo zapomnieli ze potrzeba bedzie w szkole, jeszcze burdel na kolkach:-D pozniej do banku itp.
ale kazda cos ma tam do zrobienia:-)

magda nas tez zlapal deszcze jak z ksiegarni wracalysmy ale jakos udalo sie dotrzec do domu:-) no ale pogoda dzisiaj to niebardzo:-(
fryktki mnia:cool2: zjadlabym sobie ale zbyt tuczace niestety:wściekła/y:

Witajcie,
Oj co za pogoda..............szkoda , bo miałam w planach spacer z małym ...........a tu nici.Coś dziś ten mój berbeć niegrzeczny, od rana płakał, a teraz już padł ze zmęczenia i śpi.........na szczęście.

Aneteczka to bez problemu mozesz wszedzie dojechac nawet do mnie:-) takze zapraszam:-)
no ja chyba sie wybiore na prawko w pazdzierniku ale cos mi sie nie bardzo widzi juz, zapal ostygl:confused2:
moj M bardzo by chcial juz mi marudzi od paru lat ale to chyba musi przyjsc odpowiedni okres w zyciu, na mnie dopiero chyba pora:-D:-D
teraz to koszmarnie zdaje sie to prawko kolezanki chodzily, jedna fuksem zadala a druga zrezygnowala:-(
dziękuje za zaproszenie, pewnie że mogę dojechać, możemy się umówic na pogaduchy.

Ja znów sama z małym, M wczoraj przyjechał pod wieczór, a zaraz z rana znów pojechał:confused2:Tak jakaś zgaszona jestem. Na szczęście w następnym tygodniu jadę na około m-c do rodziców:-)więc super, mały będzie siedział na ogrodzie, no a ja bedę miała go przy kim zostawić:tak:Zaplanowałam już wizytę u dentysty.

hej baby :-D:-D:-D ja w trakcie smazenia jestem hehe..
troszke juz zjadlam i starczy...

anateczka moze dzis twoj synek nie ma humorku..
a dokad jedziesz gdzie masz rodzicow??
to odpoczniesz troszke sobie :tak::tak:

ciasteczko u nas tez pogoda w kratke teraz jest oki ale chlodniej troszke
pozniej wyjdziemy na dowr po 14 po hanie i jakis plac pewnie zaliczymy...

marzenka gdzie jestes??sprzatasz??

mykam pa:-):-):-)

magda ty to masz dobrze z tym twoim:)
moj to len smierdzacy nie powiem jak mu sie chce to iposprzta i ugotuje
a tak to siedzi ciagle przed tym za przeproszeniem zasranym komputerem i gra w te idiotyczne gierki. A jak nie gra to spi albo w pracy jest. I ciagle mi marudzi ze ona chce samochod, (nie stac nas na niego)mowie wam juz mi sil brak na niego a ostanio to sie tylko ciagle klucimy. grrrrr
zazdroszcze wam waszych 2 polowek bo widze ze u was sie wszystko pieknie uklada

Hejka ja na chwilkę zobaczyć co tam porabiacie:-D Dzień jak co dzień, dziś pochmurno, chyba juąż takich upałów nie będzie czuje:confused2: Miasto dziś zaliczyliśmy obiad zjedzony a teraz będę się lenić. Sprzątałam w szafkach kuchennych więc teraz odpoczywam. Jak obiadek się uleży to strzelę sobie kawkę i pewnie będzie już pora meczu- siatkówki:-p dziś nasze chłopiska grają:tak: Lubi któraś tu kibicować naszym??? ja o tak:tak:

Aniu PR nie martw się mój też taki maniak gier komputerowych, czasem jak się wciągnie to ciężko go oderwać nie słucha nawet jak do niego mówię, jak by był w innym świecie...co oni w tych grach widzą:no: nic nie poradzimy widać to ich rozrywka:tak:

Mój poszedł z małą na dwór więc wreszcie mam chwilę kompa dla siebie:-p

megi- hmm zeby to jeszcze moj poszedl z mloda na spacer to bym nie narzekala:( dla neigo to kara nie pamietam kiedy on byl sam z nia na spacerze albo z nami ( nie liczac czasem zakupow0 bo tez mu sie czesto nie chce:-(

To widzę poważnie cię przerasta cała ta sytuacja, biedulko :( mój choć uwielbia gry to nie mogę narzekać że nic nie robi w domu bo pomaga mi chętnie, może po pracy poprostu twój nie ma już sił na nic tylko się odprężyć hmmm nie wiem ale mógł by ci czasem pomóc lub z małą wyjśc ale too moje zdanie :)

reklama
ja juz po spacerku,bylismy od 9-30 na dworze:-)i na dzis starczy,ale sie nalatalam:-)
no nas deszcze nie zlapal jak bylam juz w miescie to zaczal padac a ze bylam blisko mamy to shcowalam sie pod daszkiem.
madzia wlasnie zaraz bede sprzatac:-)
co do naszych chlopow to moj to tylko smiecie wyniesie hehe:-D
sprzatac wole sama bo zrobie to pozadniej hehe a jak jest w domu to sie tylko wkurzam bo on siedzi a ja zapier.....i nie raz juz sprzeczka byla o to.owszem pomagac pomaga jak poprosze ale jednak jestem tego zdania ze wole sama:-D:-D:-D
musze te ciuszki przygotowac bo ugadalam sie babka ze przyniose jej do obejrzenia od razu swoje co nie co wezme:-)
dpbra lece do pozniej:-)

Do góry