reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dobranoc:-):-)

my rano jedziemy okolo 9 na wioske wiec odezwe sie jak wrocimy kolo wieczorka

milej soboty pa !!!:-):-)

Aniu kochana najwazniejsze zdrowko a reszta jakos pojdzie :tak::tak:
a gdzie ten twoj mezus tak co wekend wybywa jakies lewe interesy??
:-D:-D

dziendoberek...
kochana on dorabia na zycie, bo nie dajemy rade normalnie... jezdzi na gieldy :hmm: Dzis rano idzie normalnie do pracy a wieczorem wyjezdza do gliwic :-( i wraca dopiero w niedziele wieczorem albo w nocy... porabane takie zycie.

...dobra ide pranie rozwieszac :sorry:

Dzien dobry i milego dzionka !!
u nas lalo cala noc i blyskalo,a teraz zimno jak diabli :wściekła/y::wściekła/y:
a my za godzinke jedziemy na te nieszczesne wykopki hehe

Larvunia troche przerabane tak samej ciagle siedziec ale cos nic nie poradzisz takie to nasze zycie pokichane :wściekła/y::wściekła/y:....

narazie dziewczyny odezwe sie wieczorem pa :-):-):-)

madzia udanych wykopkow:-D
larvunia i jak wyprowadzacie sie do babci czy jednak nie?
ja zajadam sniadanko a potem na zakupy trzeba,pamki sie koncza,musze na rynek wyskoczyc po pieczarki bo bede robic krokiety:rofl2: aj ta kasa to mnie normalnie dobija.........

magda wspolczuje, ciesze sie ze ja nie mam komu pomagac w wykopkach ;-)
marzenka narazie sie nie przeprowadzamy
milych zakupow!!!

kurcze ale mam lenia
pije se kawke i nic mi sie nie chce:-D
ale zaraz trzeba sie wziac
z nowosci-dawidek probuje siadac:-D:-Dsmiesznie to wyglada:-D
ale zabkow jak nie widac tak nie widac

reklama
Do góry