reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzisiaj syrki z kurczaka, pieczarki, ziemniaczki i jakaś surówka:-) jeszcze nie wiem jaka, chyba wyśle laski po coś do sklepu, ale najpierw muszą mi ziemniaki obrac:-)

beti mam podobny obiadek do ciebie
pyrki kurczak w sosie i mizeria :-):-):-) tylko u mnie pyrki juz sie gotuja :tak::tak:

Szymon jest cos nie znosny wr...:wściekła/y::wściekła/y:taki glosny sie zrobil ciagle krzyczy,atakuje Hanie normalnie mam juz dosc dzisiaj od 5:45 :szok::wściekła/y:....

dobra zmykam bo maniek bedzie mi przelew robil bo kupilam spodnie dla lobuziaka :-):-)...

mizeria fajna sprawa, ale bym musiała 2 surówki zrobić bo mój jak widzi coś w śmietanie to mu długie zęby się robią, ale może to jest pomysł , my będziemy miały ze śmietanką, a on dostanie suche:-)

Witam,

My dziś sprzątaliśmy..................:zawstydzona/y:Teraz maluszek śpi, M coś oglada a ja postanowiłam do Was zagladnąć. Ja na obiad będę mieć pieczony pilet z indyka, mizeria, ziemniaczki:-)Filet M wczoraj na wieczór zrobił, ziemniaczki tez już obrane, wiec w zasadzie tylko mizerie zrobić:laugh2:

Dziś znów paskudna pogoda, chciałam z małym na spacer iść, ale ciągle popaduje deszcz, więc się boję, że nas na środku drogi zastanie.I tak siedzimy w domu, wieczorem do Kościółka i film M jakiś ściągną to na wieczór sobie zapuścimy.

czy wy tez macie takie male literki:szok:bo ja sie doczytac nie moglam,chyba zlupa bym musiala.co sie stalo czemu tak?
hehe aneteczka my juz jemy obiadek a potem bedziemy sie lenic tez bedziemy jakis film ogladac:-)oby tylko dawidek nie byl marudny bo poki co chyba poznaje swoj glos wrzeszczy na calego jakby ktos mu krzywde robil:szok:az chrypki dostal:szok:

HEj marzenka:-)
ja rozmiar tekstu mam normalny, może coś sobie przez przypadek przestawiłaś.
Spróbuj w widoku( na górze) zakładka rozmiar tekstu zmienić, ja mam np. ustawione średnia:-)

reklama
my juz po obiadku m myje naczynia i zaraz do tesco smigamy :tak::tak:

marzenka ja mam normalne literki moze cos wcisnelas przypadkiem...:eek::eek:
a jak z waszymi chrzcinami kiedy robicie??...

anateczka widzialam ze sprzedajesz swoj wozek a wy w czym bedziecie jezdzic macie nowy?? ten xlander fajny wozeczek :tak::tak:

dobra zmykam szykowac nas papa !!:-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry