reklama
marzenka21
Fanka BB :)
no a jak madzia w jakis dzien trzeba

marzenka21
beti a co robisz na obiadek?:-)
beti mam podobny obiadek do ciebie
pyrki kurczak w sosie i mizeria :-):-):-) tylko u mnie pyrki juz sie gotuja

Szymon jest cos nie znosny wr...
taki glosny sie zrobil ciagle krzyczy,atakuje Hanie normalnie mam juz dosc dzisiaj od 5:45 
....
dobra zmykam bo maniek bedzie mi przelew robil bo kupilam spodnie dla lobuziaka :-):-)...
pyrki kurczak w sosie i mizeria :-):-):-) tylko u mnie pyrki juz sie gotuja

Szymon jest cos nie znosny wr...

dobra zmykam bo maniek bedzie mi przelew robil bo kupilam spodnie dla lobuziaka :-):-)...
aneteczka
Witam,
My dziś sprzątaliśmy..................
Teraz maluszek śpi, M coś oglada a ja postanowiłam do Was zagladnąć. Ja na obiad będę mieć pieczony pilet z indyka, mizeria, ziemniaczki:-)Filet M wczoraj na wieczór zrobił, ziemniaczki tez już obrane, wiec w zasadzie tylko mizerie zrobić
Dziś znów paskudna pogoda, chciałam z małym na spacer iść, ale ciągle popaduje deszcz, więc się boję, że nas na środku drogi zastanie.I tak siedzimy w domu, wieczorem do Kościółka i film M jakiś ściągną to na wieczór sobie zapuścimy.
My dziś sprzątaliśmy..................

Dziś znów paskudna pogoda, chciałam z małym na spacer iść, ale ciągle popaduje deszcz, więc się boję, że nas na środku drogi zastanie.I tak siedzimy w domu, wieczorem do Kościółka i film M jakiś ściągną to na wieczór sobie zapuścimy.
marzenka21
czy wy tez macie takie male literki
bo ja sie doczytac nie moglam,chyba zlupa bym musiala.co sie stalo czemu tak?
hehe aneteczka my juz jemy obiadek a potem bedziemy sie lenic tez bedziemy jakis film ogladac:-)oby tylko dawidek nie byl marudny bo poki co chyba poznaje swoj glos wrzeszczy na calego jakby ktos mu krzywde robil
az chrypki dostal

hehe aneteczka my juz jemy obiadek a potem bedziemy sie lenic tez bedziemy jakis film ogladac:-)oby tylko dawidek nie byl marudny bo poki co chyba poznaje swoj glos wrzeszczy na calego jakby ktos mu krzywde robil

reklama
my juz po obiadku m myje naczynia i zaraz do tesco smigamy 

marzenka ja mam normalne literki moze cos wcisnelas przypadkiem...

a jak z waszymi chrzcinami kiedy robicie??...
anateczka widzialam ze sprzedajesz swoj wozek a wy w czym bedziecie jezdzic macie nowy?? ten xlander fajny wozeczek

dobra zmykam szykowac nas papa !!:-):-)

marzenka ja mam normalne literki moze cos wcisnelas przypadkiem...

a jak z waszymi chrzcinami kiedy robicie??...
anateczka widzialam ze sprzedajesz swoj wozek a wy w czym bedziecie jezdzic macie nowy?? ten xlander fajny wozeczek

dobra zmykam szykowac nas papa !!:-):-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: