reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dziewczyny a na jakiej stronie mozna poczytac jakies ogloszenia z gorzowa chodzi o oferty pracy znaie jakas??:baffled::baffled:

bo ja tak ogolnie w necie szukalam to za bardzo nic ciekawego nie ma...
:no::no:

reklama
Hej :-) ja nie dawno wstalam, przeszlo mi wczoraj, mozliwe ze to byly skurcze przepowiadajace... Moj maz zostal dzisiaj w domu na wszelki wypadek gdyby cos zaczelo sie dziac. A jeszcze przed chwila napisala do minie kolezanka ze urodzila coreczke :) a termin miala 3 dni przede mna:wściekła/y:ja juz tez chce urodzic.. macie moze jakies pomysly na przyspieszenie??

no hej niuskaa a ja juz myslalam ze moze cos bo nie odzywasz sie hehe....
jednak dzidzia chciala cie tylko nastraszyc :-D:-D:-D....

ale widac ze porod juz tuz tuz.....

a czytalam gdzies o piciu jakiegos olejku nqa przyspieszenie kiedys ale to bezsensu lepiej czekac w ciazy wiecznie chodzic nie bedziesz wiec nie martw sie dzidzia wyjdzie kiedys hehe :-D:-D:-D

i jak znalazlas gdzies w sklepie ten wozeczek co na alegro ci pokazalam??

bylam wczoraj tylko w nilago ale tam nie bylo takiego, jak nie bedzie nigdzie to zamowie na allegro :)
ja tez juz myslalam ze to juz czas ale widocznie jeszcze nie chce wyskoczyc maluszek :) 16 dni zostalo do konca wiec poczekam :) juz tyle sie naczekalam wiec 2 tygodnie nie robi mi roznicy...

bylam wczoraj tylko w nilago ale tam nie bylo takiego, jak nie bedzie nigdzie to zamowie na allegro :)
ja tez juz myslalam ze to juz czas ale widocznie jeszcze nie chce wyskoczyc maluszek :) 16 dni zostalo do konca wiec poczekam :) juz tyle sie naczekalam wiec 2 tygodnie nie robi mi roznicy...

tak kiedys zechce wyjsc a tam jest mu lub jej dobrze hehe :-):-)

ja tam milo wspominam ciaze i nieraz marzy mi sie jeszcze taki fajny brzuszek :-):-)

a co podoba ci sie ten wozek jaki kolorek bys chciala??

a co sprzedalas??:-):-)

ja zawsze wysylam jako list polecony ...bo pakuje w koperty tylko:tak::tak:

teraz sprzedalam na algero za grosze adidasy po szymku i musze je jakos wysac...
i dresik Champion ale czekam na wplate juz 2 dzien i nikt sie nie odzywa wrr....:wściekła/y::wściekła/y:

ja tez pakuje w koperty z babelkami ale nieraz to jest ta najwieksza koperta i nie chca jako list przyjac tylko jako paczka idzie
a bezrekawnik George 2 torebki no spacerowka mi poszla tez

ja tez pakuje w koperty z babelkami ale nieraz to jest ta najwieksza koperta i nie chca jako list przyjac tylko jako paczka idzie
a bezrekawnik George 2 torebki no spacerowka mi poszla tez

o to super troche kaski ci wpadlo :-):-):-)

my idziemy na dwor poki nie pada pozniej sie odezwe narazie pa :-)

wiesz jeszcze masz okazje miec taki brzuszek :-) postaraj sie z mezem o to :-)
ja tez nie narzekam na ten okres mimo ze tyle w szpitalu lezalam, i napewo jeszcze 1 bede chciala miec ale to za kilka lat :-)
a co do wozka to podoba mi sie wszystko jest dolaczone wiec dokupowac nie bede musiala, a kolor ciemny braz z wzorem chyba w kola o ile dobrze pamietam ale seledynowy tez jest fajny tylko szybko bedzie sie brudzil..

wiesz jeszcze masz okazje miec taki brzuszek :-) postaraj sie z mezem o to :-)
ja tez nie narzekam na ten okres mimo ze tyle w szpitalu lezalam, i napewo jeszcze 1 bede chciala miec ale to za kilka lat :-)
a co do wozka to podoba mi sie wszystko jest dolaczone wiec dokupowac nie bede musiala, a kolor ciemny braz z wzorem chyba w kola o ile dobrze pamietam ale seledynowy tez jest fajny tylko szybko bedzie sie brudzil..

ja mialam pomaranczowy gleboki i nie brodzila sie ale seledyn duzo jasniejszy
pewnie jak ma wszystko to tylko kupowac:-)

reklama
ma folie, oslonke a nozki do spacerowki, fotelik i adaptery do zamontowania jego na stelazu, parasolke nawet daja w 1 aukcji pod kolor wozka wiec faktycznie jest okazja :)

Do góry