reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvuniu ja też nigdy nie podawałam tranu:sorry2:

Madziarenko cieszę się z tobą że zakup ci się udal:tak:właśnie może dasz nam jakąś fotkę bo ciekawość nas zrzera:-)

Madzia a twój szuka pracy?? to nawet nie głupi pomysł z tym przedstawicielem handlowym:tak:
Może larvuniu poinnaś też nad tym pomyśleć co???

Ja siedzę z niunią w domku, dziś już była trochę na powietrzu, zaliczyłam też kawkę z m u psiapsióły...mój teraz znów gdzieś za robotą do braszki pojechał bo miał braszka spotkanie...

reklama
hej megi a wiesz jak by znalazl cos lepszego to by zmienil z checia :tak::tak:
a braszka gdzie mial rozmowe w jakies firmie u nas??

my zaraz obiad jemy i smigamy po mloda :tak::tak:

magda ja szukam caly czas pracy jako PH ale nic nie ma ciekawego... masakra. Jak juz sa jakies ogloszenia to masakra firma, albo banki albo akwizycja pod nazwa PRZEDSTAWICIEL chowaja... gowno totalne. Pracowalam jako PH ponad 3 lata wiec sie troche znam na tych firmach i uwierz mi gdyby bylo cos fajnego juz bym tam pracowala :-p;-) Teraz zeby dobrze trafic jako przedstawiciel to tylko po znajomosciach :dry:

osobiscie uwielbiam te prace :sorry2: jako przedstawiciel... w zadnej sie tak dobrze nie czulam , ale to trzeba trafic na dobra firme.

hello
my juz od dawna w domku jestesmy:-)tylko czasu na neta brak
dopiero teraz dalam rade.
madzia a co z ta praca za granica?wyjezdza na te 2 tygodnie?
madziarena super ze wozek fajniusi,ale pokaz nam foty chcemy zobaczyc albo daj linka jakiegos.
megi milego pobytu w mogilnie:-)
niuska cos ta twoja dzidzi sie nie spieszy,kochana mas zracje tyle czekalas to nic sie nie stanie jak jeszcze poczekasz:-)a dzidzia bedzie przynajmniej wiecej wazyc hehehehhe,ja urodzilam 3 dni po terminie.
larvunio kochana jak ty dawno nie pisalas tak cos wiecej,co do tranu to jak narazie dawac nie bede,chyba zreszta dawid za maly jest,
a czy ktoras z was dawala jakies jogurciki dla dzieci?bo z tego co wiem dziewczyny daja juz w 6mies ale czy to nie za wczesnie?
jezyk czy ty juz dajesz?
co ja mialam pisac hmmm nie pamietam
aha przyszedl mi ten kombinezonik,i powiem wam ze jest nawet nawet.
a ja sprzedaje tabletki i czy sie nie doczepia na poczcie?bo to jest w malym pudeleczku,wysle w tej bombelkowej.

Hejka my wlasnie wrocilismy do domku
chlodno troche :tak::tak: szukalam plaszcza na deszcz dla hani bo potrzebny do przedszkola i nie ma nigdzie znalazlam taki zwykly cienki za 5 zeta :tak::tak:to kupilam i taki....:tak::tak:moze na alegro popatrze...

Hania zostala pod blokiem jezdzi rowerem...:-):-) a szymek jezdzil hulajnoga fajnie to wyglada taki maly hehe :-D:-D

marzenka ta praca narazie nie wypalila bo juz musialby jechac wta niedziele a w pracy nie dostanie wolnego az na 2 tyg...wiec tak rozgladam sie za czyms ale nic nie ma :no::no::no:....

no to narazie uciekam zrobic kawke i polezec przed tv zajrze wieczorkiem papa :-):-)

reklama
Do góry