reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dziendoberek :dry: obudzil mnie pies tym razem, dziecko slodko spi jeszze :dry:

blond kochana ja nie wiem czy jeszcze bede dalej ciagla, wrzesien decydujacy jest...

dzien doberek
larvunia widze ranny ptaszek z ciebie hehe,
blondi to super tyle godz masz luzu,znaczy sie masz troche czasu dla siebie,bo zawsze do roboty sie cos znajdzie.
beti no wlasnie tak e pomyslalam ze jakbym jechala to bysmy sie spotkaly:-):-):-)
my dzis do mamy na obiad,niechce mi sie robic w domu ,:-):-)

Witam niedzielnie :-):-):-):-)
mlody nie dal polezec kopal i zganial wrr....oczywiscie tylko mnie :wściekła/y::wściekła/y:
wiec wstalam umylam lepek obralam pyrki a teraz kawke robie :-):-)

marzenka dobrze macie z ta mamusia....moja mieszka blisko mnie a jeszcze ani razu przez 4 lata nie zaprosila nas na obiad hehe....

uciekam bo hania bedzie grac

milego dnia !!!:-):-)

no zab mnie boli znow wrr....
ja juz kawe wypilam...

tak marzenka mama przychodzi w sumie co 2 dzien ale jakos na obiad nie zaprasza nas :no::no:....nawet swieta osobno spedzamy :tak::tak:idziemy tylko na kawe jak cos do nich :tak::tak:...

a twoja tesciowa sama mieszka??

reklama
Madzia to jakby nie patrzac troszke dziwnie ze strony twojej mamy,niby jest miedzy wami ok ale jednak cos .
moja tesciowa mieszka w domku,niby sama w mieszkaniu no z psem ale na dole mieszka jeszcze jej syn z rodzina,takze nie ma zle,zawsze ktos tam jest.
ja juz tez glowe umylam dopijam kawke i chyba vede sie nudzic tzn odpoczywac tylko czekam az dawidek zasnie.narazie lezy se w lozeczku i gada:-):-):-)

Do góry