reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej z wieczora:-):-)

ja juz wykapana i szymon spi wiec luzik:-):-)

marzenka nie bylo mnie na necie bo bylismy u kumpla na kawce...:tak:

jezyk witaj super ze masz tak dzielnego i zaradnego meza ja mialabym z tym problem hehe...:wściekła/y::wściekła/y:

a ja z ranca przed 8 musze hanie zaprowadzic i to razem ze szymkiem bo m ma na rano jutro....ech nie chce mi sie zanim wyszykuje sie z nimi dwoma to troche mi minie...o ile szymon wstanie bo nie lubie go budzic bo potem marudzi...

Ostatnia edycja:
ja juz tez jestem,dawidek tak marudzi przed jedzeniem :szok::szok:bo w ciagu dnia deserki obiadki z lyzeczki a mleko z butli,i chyba mu to nie pasuje,ehh jutro dam mu mleczko z lyzeczki zobaczymy jak bedzie,moze lepiej:-)
no madzia z dwojka sie wyszykowac to nie latwo:-)
madzia a powiedz uczysz swoje dzieciaki mycia zabkow przed snem?

ja na Dunikowskiego:)

haha no to prawie sasiadki jestesmy;-):-)
ja na staszica
a w tych 4 pietrowych? lubie tamtedy na spacery z dzieciakami i z psem chodzic:-)
zawsze jak ktos sie pyta na jakiej ulicy mieszkam i mowie ze na staszica to slysze no ale na jakiej ulicy :-D:-D
dla nieznawcow na o.staszica jest ul.staszica i z tad to zamieszanie:-D:-D

Ciasteczko to pewnie sie o Ciebie potykam na ulicy i klne na Twojego psa ze mi pod nogi wlazi:-D:-D:-Dja w 4 pietrowych mieszkam.a dokladnie tym z ta zaj... "szklarnia" jesli to tak nazwac mozna:baffled::happy:
no a blok obok mieszka Ania w wiezowcu i bedzie mnie wieczorami podgladac jak liscie opadna:-D;-)Ania to znaczy Przyszlirodzice;-)
ja wlasnie jednym okiem ogladam Taniec z gwiazdami ktorego w sumie nie lubie:rofl2:i wysylam CV i czekam na swojego ksiecia bo ma sie zjawic niedlugo.swieczki zapalone, kolacja zrobiona a ja w czerwonym czyms:-p

reklama
Ciasteczko to pewnie sie o Ciebie potykam na ulicy i klne na Twojego psa ze mi pod nogi wlazi:-D:-D:-Dja w 4 pietrowych mieszkam.a dokladnie tym z ta zaj... "szklarnia" jesli to tak nazwac mozna:baffled::happy:
no a blok obok mieszka Ania w wiezowcu i bedzie mnie wieczorami podgladac jak liscie opadna:-D;-)Ania to znaczy Przyszlirodzice;-)
ja wlasnie jednym okiem ogladam Taniec z gwiazdami ktorego w sumie nie lubie:rofl2:i wysylam CV i czekam na swojego ksiecia bo ma sie zjawic niedlugo.swieczki zapalone, kolacja zrobiona a ja w czerwonym czyms:-p
nas juz tam z psem dawno nie bylo czasu brak wiec pod nogi nie wchodzimy:-D
no ja myslalam ze ania to mieszka tam gdzies na dole na matejki
a wiem ktory blok taki dziwnie;-)oszklony,
zawsze sie zastanawialam dlaczego???
to milej i udanej randki w tym czyms czerwonym :-):-)

Do góry