reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko ja tez musze myc co 2 dzien :tak:takze sama nie jestes:tak:ostatnio zaczelam uzywac jedwab i znacznie mniej wlosy mi wypadaja:-)
a ja juz spakowana i gdzies kolo 11 mykamy na spacer:tak:,wroce jutro wczesniej bo obiad musze zrobic zanim moj wroci z pracy:-)a juz za nim tesknie:-(
a ja wczoraj bylam zla bo przez psa niechcaco uderzylam dawidka w glowke o belke bo mama mieszka na poddaszu a pies niechcial mi zrobic miejsca,bylam na schodach i balam sie zeby nie spac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
moj M cos mi brzeczy ze by sobie auto zmienil a naszego manfreda by sprzedal
ale jak slysze slowo samochod to dostaje bialej goraczki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja tez myje co 2 dni wloski :angry::angry::angry:...bo szybko tluste sa....

ide skonczyc sosik bo miesko juz miekkie i zaraz bede

a to marzenka dzis spisz u mamuski poogladasz sobie taseimce :-D:-D

ciasteczko a jakie macie teraz autko co to za manfred?? :-D
:-D

ciasteczko ja tez musze myc co 2 dzien :tak:takze sama nie jestes:tak:ostatnio zaczelam uzywac jedwab i znacznie mniej wlosy mi wypadaja:-)
a ja juz spakowana i gdzies kolo 11 mykamy na spacer:tak:,wroce jutro wczesniej bo obiad musze zrobic zanim moj wroci z pracy:-)a juz za nim tesknie:-(
a ja wczoraj bylam zla bo przez psa niechcaco uderzylam dawidka w glowke o belke bo mama mieszka na poddaszu a pies niechcial mi zrobic miejsca,bylam na schodach i balam sie zeby nie spac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oj ale chyba guza nie ma co? pozniej sam gdzies bedzie ta glowa wali takie sa dzieci;-)
ja tez uzywam jedwabiu w takiej balej butelecce biosilk ladnie pachna i sie nie pusza

a gdzie taki jedwab mozna kupic?

a kapucha to taki bigosik:)
wielka glowa kapuchy
kilo miecha
40 dag boczku wexoznego 4 petka kielbachy
2 sloiczki koncentrau
sol pieprz
3-4 spore cebule
liscie laurowe, ziele angielskie

kapuste szatkujesz zalewaszw rzatkiem i gotujesz
mieso kroisz w kostke przyprawiasz, smazysz dodajesz do kapuchy potem to samo z boczkiem i kelbasa
dodajesz przyprawy, no i gotujesz az wszystko zmieknie na koniec dodajesz koncentrat mieszasz i gotowe:)

reklama
aha chyba dobry ten bigosik apetycznie wyglada przepis :-):-):-)

ja juz obiadek mam z glowy sos pyszny wyszedl dodalam 2 papryki to taki slodszy jest :-):-)...

ciasteczko my tez mamy kombi i moj juz nie chce miec innego auta tzn.marzy mu sie taki jeden nowszy model ale tez musi byc w kombi :tak::tak:..zadnego malego to on juz nie chce bo sie do kombiaka przyzwyczail :tak:
:tak:....

Do góry