reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no zjadlam obiad to pomalu uciekam
pomyje i pojdziemy na dwor bo cieplutko jest
smile.gif

hania dzis w domu i jutro tez bo mamy logopeede na 12...

u babci bylo oki,wczoraj troszke gosci bylo wiec wesolo
dzieci lataly od ranca do wieczora na dworze istny raj dla nich piasek i siano
biggrin.gif
biggrin.gif
ciagle by po snopkach chodzili
biggrin.gif

a dzis babcie zawiezlismy do szpitala ciekawe ile beda ja tam trzymac maja narazie robic badania i wtedy sie okaze co i jak z nia jest
smile.gif

no to narazie na tyle uciekam i zajrze kolo wieczorka jak wroce do domu ..:-):-):-):-)

reklama
Hej Madzia no mieszkać na wsi to można powiedzieć że to jeden wielki plus choćby pod względem dzieci, zobacz jednak w/g nich tam nie idzie się nudzić:tak:z jednej strony to też bym chciała tak mieszkać, cisza spokój:laugh2:

My już po obiadku, Zuza śpi maruda dziś że hej:no: Widzę tylko pustki więc mykam trochę na nk;-)a potem na kanape poleniuchować:-D

hej dziewuszki:-)
madzia a ja juz myslalam ze z hania cos sie stalo bo cos jej bylo zanim jechaliscie do babci:eek::eek:a wy se dopiero wrociliscie
ja w koncu usiadlam bo od rana latam,pol godz temu wrocilismy do domku od 10 rano:szok::szok:caly czas bylam z dawidkiem na dworze tylko poszlismy do mamy na zmiane pampka:-)
a jak zobaczyl danonka to az otwieral buzie:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwidze ze bardzo lubi:-D:-D:-D
sprobowal tez naszej ogorkowej,
zjadl i patrzal az mu dam wiecej:-D:-D:-Da wczoraj moj m dal mu czekoladke z bombonierki i wiecie co:-Dtak ja zassal ze prawie cala do buzi wlozyl:szok::szok::-D:-Di tez zasmakowalo:-D:-D
a u mnie nocka meczarnia byla,okres nadchodzi pelna para i brzuchol mnie bolal:-:)-(i jakas taka zmeczona jestem ehhhh,takie zycie

hej dziewuszki
szukam pracy, jakby ktoras cos fajnego znalazla to dajcie znac... Bo albo ja taka wybredna jestem albo szukac nie umiem :-(

hej dziewuszki
szukam pracy, jakby ktoras cos fajnego znalazla to dajcie znac... Bo albo ja taka wybredna jestem albo szukac nie umiem :-(
hehehehe to jest nas juz dwie:-Dtezszukam szukam....a Ty czegoskonkretnego czy tak jak ja?;-)
a wogole to witam:tak:ja dzisiaj pozno.maly chory wiec troche marudzi.terazspi ale chyba bedemusiala go obudzic bo przesadza;-)o 19 powinien isc spac znowu a tu kicha bedzie.
Gratki dla Dawidka!!!!

Hej dziolchy:-D:-D
ja tez dopiero wrocilam i ide zaraz kapac mlodego zeby czasem nie zasnal mi przed tv...:tak::tak:
a gdzie podziewa sie nasze ciasteczko hmm??...:cool2:
i jak niuskaa pewnie juz urodzila :eek::eek:

marzenka widze ze synek lubi zajadac a co ..niech wcina :-):-)
jak nasza beti sie czuje wszystko gra mdlosci ma??
bo nie odzywa sie tu do nas :no::no:

larvunia a w jakiej branzy szukasz pracy?czy wszystko ci jedno?? :-D:-D

dobra pomykam zajrze wieczorem :tak::tak:

eh chcialam pospac a tu sie nie da,maly wojuje,zaraz mu dam brzoskwinke i poznije bede jezdzic,eh tydzien czasu nie jezdzilam i mi dupa sie brzydka zrobila:szok:
madzia u beti wszytsko ok.mdlosci nie ma:tak:i cale szczescie:tak:
larvunia jednak zamykasz biznes?

wpadlam wam kobitki powiedziec DOWIDZENIA ;-) zbieram sie juz do domku... odezwe sie jutro ok poludnia.

a praca... juz mi wszystko jedno :sorry: najlepiej jako przedstawiciel bym chciala, ale nie bankowy i nie firmy "krzak" :sorry: ..heh wybredna moze jestem ale mam troche doswiadczenia juz i niechce tego marnowac :sorry:
eeehhh ten kryzys...

powiem wam ze u mnie nic sie nie dzieje w sprzedazy, chyba bede to zwijac i na allegro pchac co mi zostanie. I chce isc normalnie do pracy bo wariuje juz... bezczynnosc mnie zabija i te siedzenie za nic... masakra :-(

czesc dziewczyny
powiem szczerze ze czasu brak, tak mi czas przez palce przecieka ze az sie dziwie,
rano dzieciaki wyprawie do szkoly pozniej przedszkole i zanim sie obejrze juz 13 i trza po mloda isc,
i byl poniedzialek a juz sie okazuje ze jest ale poniedzialek nastepnego tygodnia:-D:-D

reklama
Hejka :-) ja juz czuje sie lepiej, nie mam takiego kataru i gardlo miej boli ale nadal jestem slaba.... bylam dzisiaj u gin i powiedzial ze wkazdej chwili moge rodzic glowka juz w kanale rodnym jest wiec teraz tylko czekam :-) i na koniec powiedzial ze mam sie duzo z mezem "przytulac" i wszystkie okna w domu umyc :-)

Do góry