reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka :-) ja juz czuje sie lepiej, nie mam takiego kataru i gardlo miej boli ale nadal jestem slaba.... bylam dzisiaj u gin i powiedzial ze wkazdej chwili moge rodzic glowka juz w kanale rodnym jest wiec teraz tylko czekam :-) i na koniec powiedzial ze mam sie duzo z mezem "przytulac" i wszystkie okna w domu umyc :-)

no to juz lada dzien bedziesz szczesliwa mama:-):-)
no tak co lekarz powie to swiete trzeba trzeba sie przytulac:-D:-D

reklama
Ale najpierw musze mojemu przetlumaczyc ze dziecku sie nic nie stanie :-) a jest uparty i nie wiem czy mi sie uda..
co do uciekajacego czasu to ja tez mam takie wrazenie tylko ze ja sie ciesze bo im szybciej dni mijaja to szybciej urodze :-) boje sie troche porodu a w szczegolnosci bolu ale pozniej bede miala wspanialy prezent za moj wysilek :-D

Ale najpierw musze mojemu przetlumaczyc ze dziecku sie nic nie stanie :-) a jest uparty i nie wiem czy mi sie uda..
co do uciekajacego czasu to ja tez mam takie wrazenie tylko ze ja sie ciesze bo im szybciej dni mijaja to szybciej urodze :-) boje sie troche porodu a w szczegolnosci bolu ale pozniej bede miala wspanialy prezent za moj wysilek :-D

oj tak bardzo wspanialy prezent:-):-) ale podejrzewam ze jezeli chodzi o te sprawy to moj tez poszedlby w zaparte i zostaloby mi tylko mycie okien:-D:-D

Witam się z wieczora:-) Dziś nic ciekawego się nie działo więc za bardzo nie mam o czym pisać, dzień jak co dzień. Czekam teraz za moim bo coś długo go nie ma, Zuza mleko pije i pewnie jeszcze troszkę i pójdzie w kime:tak:Ja też kanapki na służbę mojemu zrobię, umyję się i zacznie się moja emka( m jak m) :-D
Niuska to się trzymaj kochana, bólu boi się prawie każda kobieta rodząca ale tak jak piszesz twój wysiłek się opłaci i szybko o bólu zapomnisz, taki już los kobiety niestety musimy pocierpieć:tak:

Larvuniu szkoda że interes się nie kręci, obyś szybko znalazła taką pracę która ci się spodoba i opłaci, życzę ci tego z głębi serca. Oj ten cholerny kryzys:wściekła/y:
BLOND zdrówka dla małego życzę:-)
Madzia a z Hanią już ok?

Chyba już nie zajrzę więc mówię wam dobranoc
icon10.gif

boze jak mi dzis nerwy puszczaja:wściekła/y::wściekła/y:strasznie nerwowa jestem bo przed okresem,no kazda blahostka potrafi tak zdenerwowac ze jeszcze troche a bym sie z moim poklocila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeszcze do tego dawid marudny,teraz juz spi ale kaszki nie wypil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zaraz zaciagne mojego zeby mi masaz zrobil dla rozluznienia:-D
larvunia kurcze no szkoda ze nic sie nie kreci:-(ten kryzys chyba akzdego dobija:-:)wściekła/y:
mykam wiec dobranoc:-)

hej z wieczora widze ze kazda juz sie pozegnala to i na mnie kolej :-D:-D:-D

larvunia a zy ty wiesz cos moze co u befatki??kiedy wraca do londynu??

megi z hania ok,jak jechalismy w sobote to pod lidlem nam jeszcze wymiotowala:tak::tak:ale na szczescie mialam w aucie miske :tak::tak:i dobrze ze nie w sklepie to zrobila :-D:-D ale przeszlo i nie wiem co to bylo :no::no:

niuskaa jak cos to daj znac mi szybciutko i trzymaj sie kochana a bol szybko minie i zapomnisz o nim predko :tak::tak: a co do przytulania hehe to ja mojemu 2 razy mowic bym nie musiala :-D:-D:-D

marzenka a tys co taka nerwowa spokojnie wyluzuj troszke :tak::tak:
aha mama moja robila te twoje ciasto z gruszkami i wyszlo jej tylko ze mnie srednio smakowala :-):-):-)

ciasteczko ty zapracowana babo :-D:-D:-D...zagladaj tu do nas choc na poranna kawke :-):-)

a ja wam wrzuce do przepisow pyszna salatke i szybka wiec wyprobujcie:tak::tak:

no i koniec epopeji uciekam zaraz spac do jutra !!!

Ostatnia edycja:
Witam

Mam do Was pytanie.
Ile kosztuje USG 3D lub USG 4D w Gorzowie i do kogo warto iśc??

Z góry dziękuję za odpowiedz.

Ja robilam w Hipokratesie i placilam 200 zl razem z nagraniem.Robil mi Rybski i jestem zadowolona bo wszytsko mi tlumaczyl cale serduszko obejrzal czy ie ma jakiejs wady... tak wiec polecam :-)

ja spac cos nie moge :wściekła/y: boli mnie brzuch ale nie sa to skurcze tylko zwykly bol o i co 5 minut do wc biegam :wściekła/y: nocke mam chyba z glowy :wściekła/y:

reklama
hej
ja juz sie witam z kawka:-)
madzia no widzisz kazdemu smakuje co innego,moj mowi ze najlepsze sa te gruszki i polewa:-D:-Dno i tym razem dalam wiecej gruszek i wiecie co wszytskie poszly na sama gore i niewiem czemu bo powinny byc w srodku.a mi za to madzia twoj murzynek bardzo smakowalo:-)szybko znikl:-D
dawid jeszcze w lozeczku bawi sie wiec ja miala chwilke na sniadanko:-D
wczoraj zjadl na kolacje tylko 40ml i myslalam ze szybko sie obudzi a on dopiero o 2-30 na jedzonko:szok::szok::szok:i od tamtej pory nic nie jadl.
dzis jakas nie taka pogoda ale moze sie rozpogodzi:tak:

Do góry