reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi wypatruj wypatruj:-D
ja wlasnie pranko powiesilam i czekam az dawidek sie obudzi:-)
megi tak ja wiem ze to normalne,ale dziwne jest to ze zawsze mial 3 wklucia i nie byl taki marudny jak dzis a mial tylko jedno wklucie:eek:
wlasnie popijam se melise,mniam mniam:-)
beti kochana gdzie sie podziewasz,28 tuz tuz:tak:

reklama
dobranoc wszystkim:-):-)
dzieci moje juz spia dawno wiec cisza...

marzenka to dawid ladnie wazy..i dosc dlugi jest...:tak::tak:
a co oznacza beti 28 tuz tuz..zagadka...

megi jak tam marnotrawni wrocili??:-D:-D

pisala niuska ze narazie bez zmian,ma rozwarcie i ma skurcze co 15-20 minut ale jak ma ktg to mimo ze ma skurcze to nie ma ich na zapisie...biedna poplakala sie juz z bolu bo tak ja boli..mowi a lekarze nic nie robia...
no to narazie wiem tyle...

uciekam do jutra pa !!:-):-)

Ostatnia edycja:
Jejku biedna Niuska:-:)-:)-(az mi sie moj porod przypomina....mi przez 21 godzin mowili ze sie nic nie dzieje jak wylam i blagalam o znieczulenie po czym stwierdzili ze jednak cesarka bo nie urodze a maly niedotleniony:wściekła/y:
Marzenka na pol roczku fajnie jest bo tylko 1 wklucie .ja teraz za miesiac ide na roczek:tak:i nie wiem ile bedzie...wie ktos?Gratki dla Dawidka za wage i wzrost.moj na pol roczku mial 76 i 10.500:eek:ale na szczescie nie przytyl do tej pory i dalej wazy ok.10.500.ja sie martwilam ale pediatra mowi ze wreszcie jest ok bo byl naprawde za duzy.a nie chce zeby maly w przyszlosci mial problemy z waga

Ciasteczko a moze jutro dolaczycie sie do nas na spacerku kolo 17?bo pewnie z Ania pojdziemy;-)Dzisiaj znowu upolowalysmy fajne ciuszki dla mlodych.Amelka wogole fajny numer odwalila:-Dale pewnie Ania jutro napisze.
ja sobie 2 koszule fajne kupilam jedna 36 druga 40 i obydwie dobre co ciekawe:rofl2:

dzien dobry:-)
blondi a ile twoj wazyl jak sie urodzil?no kobieto to masz co dzwigac,ja na szczescie dawidka oduczylam na rekach i mam spokoj:-):-)przynajmniej plecy nie bola:-)
kochana i co ztym niedotlenieniem,nie ma ani sladu teraz?mi to polozna wmawiala ze bede rodzic do wieczora:wściekła/y::wściekła/y:menda jedna a po 2 godz urodzilam ,przez nia juz bylam w stanie blagac o cesarke:tak:
kurde ale brzuch mnie boli,@ w koncu przyszla:-):-)
kurcze szukam wszedzie ogloszenia o dianie i nic nie moge znalesc,a jak juz znajde to juz nikt nie ma:wściekła/y::wściekła/y:

Dzien dobry to ja druga
wlasnie zrobilam sobie pyszne capucinko bo jestem zmeczona
od samego rana sie juz narobilam..
wstalam o 7 i juz posciele popralam zaraz beda gotowe do wieszania...a nich wypiore poki jeszcze pogoda to na balkonie ladnie poschnie...
polatalam juz z odkurzaczem bo pelno pierza a teraz chwila odpoczynku
smile.gif

u mnie na obiad pyrki i chyba rybke jakas zrobie i mizerie
smile.gif

no to milego dzionku pozniej zajrze
smile.gif

hehe madzia ja mam dzis luz,wlasnie pije se kawke a zaraz pojde wyprostowac wlosy tylko czekam az beda suche:-)
dawid wczoraj spal od 17-30 do 7 rano:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbudzil sie tylko na jedzenie:-D:-Da o 20 wzielam go nakarmilam na spiocha i przebralam pampka:-)moglby tak zawsze spac:-):-):-):-)
zamowilam diane 35 w aptece internetowej ciekawe czy przyjdzie:eek:

halo ja sie melduje ze juz jestem:-):-D
dzisiaj do dentysty z mloda zamiast ona to ja mam stresa zawsze tak jest:-(
starszej gdzies posiala sie legitymacja i jak poszlam zeby wyrobic nowa
to tak:
zrobic przelew do baku 9zl i musze napisac podanie o legitymacje i podac powod wyrobienia duplikatu, dopiero z tym i ze zdjeciem mozna isc po wydanie nowej
jakies popred...kompletne za kawalek papieru 9zl + 2.50 za przelew tania nie jest:-(

ciasteczko- ciesz sie ze to tylko 9 zloty bo za kawalek papieru nieraz zadaje o wiele wiecej;/

A co moja Amelka wywinela:(
Kupilismy jej z M takie zajebiaaaaaszczego Huskiego w lumpku no i wziela go wczoraj na spacer. No i nawet nie zauwazylam kiedy mi go zgubila. Chyba w tym lumpku gdzie bylam wczoraj z asia i pewnei go ktos kupi a buuuuu pojde po pracy o niego zapytac ale watpie zeby jeszcze byl:( a jak bedzie to ciekawe jak ja wytlumacze ze moje dziecie go tam zgubilo pewnie bym musiala go jeszcze raz kupic:(. I mloda chodzila wczoraj podomu i wyla nie ma hau hau biedna:( a dzisiaj w nocy tez mi marudzila i darla sie jak opetana nie wiem o co jej chodzilo wzielam ja do siebie i spala do rana. I se tak mysle czy ja dam rade z 2 dzieckiem kiedys znow te nocne wstawanie hmmmmm:crazy:

reklama
I ja się witam późno jak zwykle ale niechce mi się od razu jak wstanę odpalać kompa, pierw zawsze mleko małej ubieranie się a potem przyjemność:-) Moi wrócili wczoraj o 19.15 a już w oknie niecierpliwiłam się bo powinni być na 19 tym bardziej marwiłam się bo mój po tej służbie i w sumie po 6 godzinach jazdy. Zuzka jak się ucieszyła na mój widok a i dla mnie było to przyjemne uczucie. Pierwszy raz nie widziała mnie tak długo bo aż 10 godzin:tak:Co do szczepień moja ostatnio miała w kwietniu tego roku miała wtedy 1rok i 5 miesięcy i miała jedno ukłucie ale płaciłam 110zł tak by miała bodajrze 3. Teraz dopiero jak skończy 2 latka.
Za niedługo polecę na miasto zobaczyć do bankomatu czy rodzinne było a wogóle może wie któraś czy było???

Biedna Amelcia a może jak się wrócicie dziś w to miejsce to może jeszcze będzie, warto spojrzeć może się znajdzie :)

Ostatnia edycja:
Do góry