reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja sie sasiadami nie przejmuje choc mam spoko sasiadow nie narzekam z kazdym zawsze pogadam :-):-):-)

a pranie wlaczam zawsze odrazu jak wstaje taki nawyk :-D:-D choc ja lubie wszystko robic z ranca....nawet odkurzam tak wczesnie :-D:-D

u kochana tu to by mnie zywcem zjedli jakbym tak przed 8 z odkurzaczem latala:confused2:
a zeby bylo smieszniej pode mna mieszka kolezanka z lat dzieciecych no ale wiesz wielka hrabina, jak wyszla za maz i ma teraz kase to bez kija nie podchodz
jej spokoju zaklocac nie mozna a jak jej dzieciak o godz 23 wrzeszczy bo spac nie chce to jest ok, szkoda gadac:wściekła/y:

reklama
czesc megi to chyba juz sie doczekac nie mozesz :-):-):-)
to widze ze dzis juz wszystko zabieracie i od dzis juz jestes tam to super ze tak szybko wam poszlo :tak::tak:ciekawe jak zuzka bedzie reagowac he he :-)
a balkon tez tam macie
:-) nie?

u kochana tu to by mnie zywcem zjedli jakbym tak przed 8 z odkurzaczem latala:confused2:
a zeby bylo smieszniej pode mna mieszka kolezanka z lat dzieciecych no ale wiesz wielka hrabina, jak wyszla za maz i ma teraz kase to bez kija nie podchodz
jej spokoju zaklocac nie mozna a jak jej dzieciak o godz 23 wrzeszczy bo spac nie chce to jest ok, szkoda gadac:wściekła/y:

no widzisz i tacy sie trafiaja i nic nie zrobisz :no::no:...
wiec lepiej na zlosc sobie nie robic i dac spokoj :-)
:-)

megi to super, no ciekawe jak twoja mala zareaguje na zmiane otoczenia?
magda wiesz ja naleze do osob ktore sie tak latwo nie obrazaja ale
sloma mi z butow jeszcze nie wystaje:-D:-D w przeciwienstwie do tej kolezanki
jak byla biedna i kasy zero to byla normalna a teraz:szok:

ide dzisiaj do tesco zrobic sobie spacerek i tak polazic popatrzec co maja

No ciesze się ale mam nadzieję że narazie tam zostaniemy puki nie dostaniemy mieszkania z wojska uff nie chce tak się przenosić z kąta w kąt:-( najlepiej to mieć własnościowe, marzenie:sorry: Też jestem ciekawa reakcji Zuzi napewno minie kilka dni nim się przyzwyczai, najbardziej boje się nocy pierwszej. A balkonu niestety nie ma bo to niby kawalerka, mieszkać będziemy po środku a balkony są po bokach. Na szczęście mam swoją małą suszarkę to mi mój przymocuje za okno jak do tej pory miałam:tak:

oby wam szybko dali takie sluzbowe:-) suszarka tez tobra, wazne ze bedzie gdzie pranko powiesic:-)
a moze bedzie ta pierwsza noc ok, jutro nam zdasz relacje jak minela:tak:

aha bedzie napewno dobrze
ja pamietam jak my sie przeprowadzilismy ze slubic tutaj i to z kawalerki odrazu na 3 pokoje hania miala wtedy 2 lata rowne :-):-):-)..ale miala raj wtedy tyle pokoji i miejsca do biegania byla w szoku ale szybko sie przestawila :-):-)

megi troche szkoda ze brak balkonu myslalam ze tam bedziecie mieli...ale dasz rade powiesi ci ta suszarke i bedzie git :tak::tak:
i szybko neta niech ci podlaczy ten twoj luby :tak::tak:

Kochane zdam wam relacje napewno ale dopiero jak już kompa będę miała podłączonego:tak: narazie przez 2-3 dni będzie wielkie sprzątanie więc nie będzie czasu zajrzeć ale nadrobie to:tak:ciasteczko, Marzenka, Madzia dzięki że dobrze nam życzycie:-)

megi na pewno szybko sie uporacie z ukladaniem i cala reszta,
no bez neta to doopa blada jak nie ma:-(
ja po remontach to nie wiedzialam co z czym i dlaczego tyle tego bylo do sprzatania
a ile remontu nas jeszcze czeka, juz nawet nie chce myslec slabo mi:-D:-D
to za wczasu zycze wam udanej pierwszej nocy i wszytskich nastepnych:rofl2:

reklama
oki megi rozumiem wiem jak to jest jak sie czlowiek przeprowadza to najpierw trzeba sobie porobic a dopiero pozniej odpoczynek :-):-):-)
wiec czekamy tu na ciebie :-):-)...

a dalabys rade przyjsc moze do mnie w poniedzialek??
bo marzenka bedzie i chyba kasia z iza to bysmy zrobily sobie spotkanko :-):-) u mnie na kawce :-):-)

Do góry